OTS: Justine Skyeová bude spolutvorkyňou módnej kolekcie značky /Nyden

TASR, 22. mája 2018 14:55

Geniálna hudobníčka sa stáva najnovšou ikonou spájajúcou svoje meno so značkou /Nyden. Jej kolekcii bude dominovať klasické, avšak súčasné oblečenie v hravom prevedení

Štokholm 22. mája (TASR/OTS/PRNewswire) - Značka /Nyden (https://nyden.com/) s hrdosťou oznamuje meno svoje najnovšej spolutvorkyne: je to uznávaná speváčka a autorka piesní Justine Skyeová. Táto brooklynská rodáčka vytvorí so značkou /Nyden kolekciu, ktorej kúsky uvidíme už na jeseň tohto roku.

„Justine má minimalistickú a zároveň veľmi pestrofarebnú osobnosť, preto je dokonalým spojencom pre značku /Nyden," povedala Stina Forceová, kreatívna riaditeľka značky /Nyden. „Spolupráca s Justine bola naozaj veľmi zábavná. Bolo skvelé sledovať, ako pretavuje jeden zo svojich mnohých talentov, módny dizajn, do hravých a zároveň veľmi jedinečných kúskov oblečenia pre svojich súčasných aj budúcich fanúšikov."

Ak chcete dostávať aktuálne informácie o novej kapsulovej kolekcii od Justine Skyeovej a značky /Nyden a byť medzi prvými, ktorí budú mať prístup k 15 jedinečným kúskom, navštívte Nyden.com.

„Ako umelkyňa chápem dôležitosť sebavyjadrenia. To, čo máme na sebe oblečené, vypovedá veľa o tom, kto sme a ja som veľmi rada, že môžem spojiť svoje sily so značkou /Nyden a vytvoriť oblečenie, ktoré ľuďom na celom svete pomôže komunikovať svoju silu a nezávislosť," povedala Justine Skyeová. „/Nyden a ja vysielame na rovnakej vlnovej dĺžke. Je to o spolupráci, oživení klasického štýlu smerom k ultra-modernému a ženskému pre mladých na celom svete. Takáto spolupráca mi umožňuje byť autentická a skutočná vo svojej tvorivosti."

/Nyden si pre dizajn svojich kapsulových kolekcií dôkladne vyberá tvorivý tím ľudí vyznačujúcich sa integritou a silnou osobnosťou ako aj výrazným talentom. Okrem Justine už sú známe mená futbalistu Jérôma Boatenga, tatéra Dr Woo a herečky Noomi Rapaceovej a v nasledujúcich týždňoch sa k nim pridajú ďalšie.

O značke /Nyden

/Nyden nie je tradičná módna značka. Sme platforma s dušou a spolupracujeme s talentovanými tvorcami s vkusom a podporujeme ich kreativitu. Nemáme kolekcie, obdobia, máme len rad relevantných kúskov a podujatí. V samotnom centre nášho tvorivého procesu sú populárne osobnosti, ktoré zdieľajú svoj príbeh a ovplyvňujú ostatných svojimi tvorivými nápadmi. /Nyden vyznáva hodnoty ako je kreativita a pokorná arogancia. Veríme, že podporou tvorivosti môžeme ovplyvniť budúcnosť. Viac informácií nájdete na: Nyden.com.

Kontakt:

Brittany Ouyang

Jconnelly

bouyang@jconnelly.com

415-608-0585

Video - https://mma.prnewswire.com/media/694653/Skye_Intro_web_full.mp4

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring