OTS: Jeho kráľovská výsosť, korunný princ Saudskoarabského kráľovstva...

TASR, 25. júla 2018 15:27

Jeho kráľovská výsosť, korunný princ Saudskoarabského kráľovstva Mohammed Bin Salman vymenoval presláveného turistického impresária Gerarda "Jerryho" Inzerilla, aby viedol transformačnú iniciatívu v oblasti cestovného ruchu a kultúrneho dedičstva

Inzerillo bude prvým výkonným riaditeľom Rozvojového úradu Diriyah Gate, ktorý zahŕňa múzeá, univerzity, veľké zariadenia pre zábavu a vzdelávanie, ako aj rezorty, reštaurácie, wellness centrá a luxusné maloobchody

Rijád 25. júla (TASR/OTS/BUSINESS WIRE) - Jeho kráľovská výsosť Mohammed Bin Salman Bin Abdulaziz Al Saud, korunný princ Saudskoarabského kráľovstva a predseda Rozvojového úradu Diriyah Gate (DGDA), vymenoval Gerarda "Jerryho" Inzerilla za výkonného riaditeľa úradu, ktorý bude viesť transformačnú iniciatívu na obnovu historického miesta narodenia saudského štátu.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20180723005793/en/

Gerard "Jerry" Inzerillo, výkonný riaditeľ Rozvojového úradu Diriyah Gate (DGDA)(Fotografia: Business Wire)

Inzerillo, úspešný vizionár v oblasti turizmu, bol vybraný, aby dohliadal na obnovu mesta Diriyah a rozvinul množstvo nových významných historických a turistických aktív, vrátane múzeí, akademických inštitúcií a zábavno-vzdelávacích zariadení, ako aj stredísk, reštaurácií, wellness zariadení a špičkových maloobchodov na ploche o rozlohe 7,1 milióna štvorcových metrov na západnej strane Rijádu, hlavného mesta Saudskej Arábie. Táto iniciatíva je kľúčovým prínosom vo Vízii korunného princa na rok 2030 ako modernizovať saudský štát, zapojiť saudských občanov a privítať hostí z celého sveta.

"Som hlboko poctený, že mám právo prispieť k dynamickej vízii pre národ Jeho kráľovskej výsosti," povedal Inzerillo. "Toto je naozaj inšpiratívny čas v tejto mimoriadnej krajine. Som mimoriadne vďačný za to, že môžem viesť tím svetovej úrovne v rozvoji tohto historického miesta, ktoré otvorí svetu najdôvernejšie okno do duše a ducha tejto krajiny, jej prívetivých ľudí a bohatej histórie. Diriyah bude miestom pre najväčšie zhromažďovania na svete."

Mesto Diriyah, registrované v UNESCO, siaha do viac ako 590 ročnej histórie. Ako miesto zrodenia prvého, druhého a súčasného Saudskoarabského kráľovstva je koreňom saudského národa.

Veľká časť pôvodného miesta, postavená z nepálenej tehly v tradičnej architektúre regiónu Najd, bude autenticky obnovená novými turistickými atrakciami a zariadeniami.

Oblasť At-Turaif v meste Diriyah bola označená organizáciou UNESCO za "miesto svetového dedičstva". Jeho kráľovská výsosť si predstavuje Diriyah ako miesto, kde sa bude oslavovať minulosť a prebudí sa budúcnosť a kde všetci, ktorí vstupujú do jeho brán, budú inšpirovaní, zapojení a zabavení.

Predstavenstvo DGDA je poctené, že prilákalo takého kreatívneho, inšpiratívneho lídra ako je Jerry Inzerillo, aby premenil víziu Jeho kráľovskej výsosti v skutočnosť. Inzerillo predtým pôsobil ako výkonný riaditeľ Forbes Travel Guide, ktorý je globálnym štandardom pre overovanie kvality služieb v pohostinnosti. FTG, ktorý pôsobí vo viac ako 100 krajinách, tiež každoročne udeľuje prestížnu Cenu piatich hviezdičiek, ktorá je považovaná za "zlatú olympijskú medailu pohostinnosti".

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180723005793/en/

Kontakty

Key Group Worldwide

Jaret Keller

Work: 212-988-7701

Mobile: 917-628-0480

Email: jkeller@keygroup.tv

Zdroj: Diriyah Gate Development Authority (DGDA)

Multimédiá

Fotografia

Gerard "Jerry" Inzerillo, výkonný riaditeľ Rozvojového úradu Diriyah Gate (DGDA)(Fotografia: Business Wire)

Logo

TASR/OTS svi

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring