OTS: Je čas ochutnať Distillery Select od Kavalanu

TASR, 27. novembra 2018 15:25

Je čas ochutnať Distillery Select od Kavalanu

TAIPEI, Taiwan, 27. novembra 2018 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- Všetci milovníci alkoholu si teraz môžu nakúpiť whisky od oceňovaného taiwanského liehovaru Kavalan. V USA si za 59 USD môžete zadovážiť 43-percentnú whisky a v Európe zas 40-percentnú za 49 EUR.

Generálny riaditeľ Kavalanu YT Lee uviedol, že nová 700 ml whisky "Kavalan Distillery Select" sa predáva za dobrú cenu a zrela v najkvalitnejších sudoch v jedinečnom podnebí pohoria Yilan, vďaka čomu má elegantne vyváženú chuť s podtónom jemného karamelu a šťavnatého ovocia.

Medzi obľúbené šťavnaté ovocné príchute whisky Kavalan patrí zelené jablko, mango, ananás a čerešňa.

Majster miešač a globálny ambasádor značky Ian Chang uistil všetkých, že sa na kvalitu whisky Kavalan môžu vždy spoľahnúť.

"Kavalan je známy svojou kvalitou, pretože práve na ňu sa najviac sústredíme. Teraz, keď máme Distillery Select, môžeme spotrebiteľom okrem nej ponúknuť aj veľmi dobré ceny," dodal.

Manažér značky japonského distribútora firmy Lead off Japan Kim pri tejto príležitosti uviedol: "Kavalan Distillery Select dosahuje vysokú kvalitu a jeho cena oveľa nižšia ako jeho skutočná hodnota."

Generálny manažér európskeho distribútora La Maison du Whisky Thierry Benitah dodal, že Distillery Select "predstavuje Kavalan v tom najlepšom svetle".

"Má jemnú a elegantnú vôňu bohatú na ovocie," uviedol. "V ústach je bohatá a komplexná s tónmi sladkej vanilky a karamelu. Je to whisky skvelá na pochlipkávanie, ale zároveň jedinečná whisky single malt vhodná do miešaných nápojov."

Prezident a generálny riaditeľ distribútora v USA Hotaling & Co. Dennis Carr dodal: "Kavalan Distillery Select plní očakávania puristov túžiacich po čistej whisky single malt s ľadom, ale aj nadšencov koktailov."

"Netrvalo ani jednu dekádu a taiwanský liehovar sa dočkal celosvetového uznania. Dnes ponúka úplne nový štýl a na konte už má 23 druhov whisky," uviedol.

O whisky Kavalan

Prvý taiwanský liehovar whisky na svete je priekopníkom vo výrobe whisky od roku 2005. Kavalan dozrieva v prostredí s vysokou vlhkosťou a teplotou, kde na neho pôsobí morský vzduch a vánok z hôr, ktoré spolu s pramenistou vodou zo Snežnej hory vytvárajú znamenitú jemnosť whisky Kavalan. Kavalan dostal svoje meno podľa starodávneho názvu grófstva Yilan a jeho sláva je postavená na 40-ročných skúsenostiach z výroby nápojov vo svojej materskej spoločnosti, King Car Group. Na konte má viac ako 280 zlatých medailí z najprestížnejších súťaží sveta a predáva sa vo viac ako 70 krajinách. Navštívte stránku: www.kavalanwhisky.com

Kontakt pre médiá:

Kellie Du

886-3922-9000 #7165

kellie@kingcar.com.tw

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/789279/Kvavalan_Distillery_select.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring