OTS: Jam City rozširuje celosvetové podnikanie do Toronta akvizíciou Bingo Popu

TASR, 28. novembra 2018 14:00

Jam City rozširuje svoje celosvetové podnikanie do Toronta v Kanade, a to akvizíciou hry Bingo Pop od firmy Uken Games.

Los Angeles 28. novembra (TASR/OTS/BUSINESS WIRE) - Jam City, líder v oblasti mobilného zábavného priemyslu, dnes oznámil, že akvizíciou nadobudol Bingo Pop, jednu z najlepších bingo mobilných hier na svete, od firmy Uken Games. Ostrieľaný tím hry Bingo Pop sa pridal k Jam City a bude pokračovať v riadení hry z nového štúdia Jam City v Toronte. Podmienky akvizície neboli prezradené.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Celý obsah pozri tu: https://www.businesswire.com/news/home/20181121005587/en/

Jam City rozširuje svoje celosvetové aktivity do Toronta v Kanade a to akvizíciou hry Bingo Pop od firmy Uken Games (Grafika: Business Wire)

"Sme veľmi hrdí, že budeme pokračovať v rapídnej celosvetovej expanzii Jam City akvizíciou jedného z najpopulárnejších titulov bingo hry, je to nesmierne talentovaný tím," povedal Chris DeWolfe, spoluzakladateľ a výkonný riaditeľ Jam City. "Táto akvizícia pomáha Jam City spojiť sa s popredným kreatívnym talentom na jednom z najrýchlejšie rastúcom a najstrhujúcejšom technologickom trhu na svete. Tešíme sa na spoluprácu s talentovaným tímom Jam City v Toronte. Zlepšíme operácie Bingo Popu a zapracujeme na vývoji inovatívnych nových titulov a zážitkov v oblasti mobilného zábavného priemyslu."

Kanada sa rýchlo stáva útočiskom pre tých najlepších vývojárov, inžinierov, dizajnérov a umelcov z celého sveta tým, že im poskytuje prestížne univerzity, univerzálnu zdravotnú starostlivosť, cenovo dostupné bývanie a rôznorodé komunity. Okrem toho, viac ako 35 000 študentov naprieč regiónu Toronto, Ontario, študuje študijné programy príbuzné k digitálnym hrám. "Jam City sa teší na to, ako vyžmýka obrovský bazén talentu, ktorý je v tomto regióne a rozšíri svoje podnikanie do tohto trendy mesta plného života," povedal DeWolfe.

"Sme nesmierne hrdí na to, čo tím Bingo Pop dosiahol pri tvorbe prvenstva v kategórii mobilných bingo hier. Sme si istí, že Jam City bude skvelým domovom pre Bingo Pop a pre talentovaný tím, ktorý bude stáť za hrou v jeho ďalšej fáze rastu," povedal Chris Ye, spoluzakladateľ a výkonný riaditeľ Uken Games. "Dodržiavajúc túto dohodu, sme nadšení zo skutočnosti, že sa sústredíme na pokračovanie v úspechu našich ikonických zábavnovedomostných titulov a predstavíme hráčom naprieč svetom úplne nové franšízy. Sme plne oddaní pokračovaniu v najímaní a investovaní do Toronta ako celosvetového centra pre hry."

Táto akvizícia je ďalším krokom spoločnosti po jej nedávnom oznámení o niekoľkoročnom plánovanom obchodnom partnerstve s Disney.

O Jam City

Jam City je lídrom v oblasti mobilného zábavného priemyslu, ktorý prináša jedinečné a hlboko podmanivé hry oslovujúce široký okruh celosvetového publika. Jam City bolo založené v roku 2009 spoluzakladateľom a výkonným riaditeľom MySpace, Chrisom DeWolfe, a bývalým vedúcim predstaviteľom 20th Century Fox, Joshom Yguado. Jam City je hnacím motorom kreativity stojacim za niektorými z najviac rozrastajúcimi sa trvalými franšízami v oblasti spoločenských mobilných hier, vrátane Cookie Jam (víťaz hry roka na facebooku) a Panda Pop. Jam City je štúdio, ktoré sa dostalo do Hollywoodu vďaka príbehovo bohatým mobilným hrám, ktoré vás pohltia, postaveným na ikonických značkách zábavného priemyslu vrátane Harryho Pottera, Griffinovcom (v origináli Family Guy) a Marvelovým Avengerom. Jam City má štúdio v Los Angeles, v San Franciscu, San Diegu, Bogote a Buenos Aires. Tím Jam City je známy pre svoju excelentnú kreativitu a technologickú inováciu v kľúčových prvkoch ako je rozprávanie príbehu, narábanie s údajmi a pochopenie diváka.

O Bingo Pop

Bingo Pop bol predstavený v roku 2012, a odvtedy bol neustále jednou z najlepších bingo mobilných hier na svete. Hra je zadarmo, a ide o klasickú bingo hru kombinovanú s obrovskými jackpotmi, rýchlymi akciami, vylepšeniami a ďalšími znakmi vrátane zapamätateľných postáv a jedinečných sociálnych znakov. Bingo Pop je dostupný na celom svete na App Store a Google Play.

O Uken Games

Uken vytvára hry, ktoré milujú ľudia všade. Who Wants To Be A Millionaire? (v preklade: Kto chce byť milionár?) And Jeopardy! (v preklade: A nebezpečenstvo!) World Tour (v preklade: Svetové turné) sú najlepšími dvomi zábavno-vedomostnými hrami, ktorým sú oddaní milióny hráčov na celom svete každý mesiac. My sa považujeme za dizajnérov dát, technológov a umelcov. Prostredníctvom spolupráce párujeme dizajnérske zručnosti so spätnou väzbou a dátami tak, aby sme prinášali tempo a rytmus v každej sérii hry, ktorá umožňuje nášmu publiku ponoriť sa do hry a publikum zanechá s pocitom, že chce viac. Berieme povinnosť zabaviť ťa seriózne. Zisti viac o Uken tým, že navštíviš stránku, https://www.uken.com.

Poznámka editora:

Pre stiahnutie ďalších materiálov Bingo Pop, vrátane poslednej videohry, prosím navštív: https://app.box.com/v/JamCity-UkenGamesAcquisition.

Pozri zdroj na businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20181121005587/en/ Kontakty

Jam City Sarah Ross

310-924-1404

sarahr@jamcity.com

ONE PR Štúdio (Jam City v USA)

Kjell Vistad

Gilberto Williams-Gamboa

510-893-3271

jamcity@oneprstudio.com

Kompletné PR spoločnosti Uken Games

Brianna Hayes

321-236-0102 x237

bhayes@uproarpr.com

Zdroj: Jam City

Multimediálny obsah

Fotografia

Jam City rozširuje svoje celosvetové aktivity do Toronta v Kanade a to akvizíciou hry Bingo Pop od firmy Uken Games (Grafika: Business Wire)

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring