OTS: JA Solar dodáva solárne moduly pre najväčšiu solárnu elektráreň...

TASR, 15. júla 2019 10:27

OTS: JA Solar dodáva solárne moduly pre najväčšiu solárnu elektráreň s bifaciálnymi PERC modulmi s dvojitým sklom v Južnej Kórei

Peking, Čína 15. júla (TASR-OTS)(PRNewswire) - JA Solar Co., Ltd, popredný svetový výrobca vysokovýkonných fotovoltických produktov oznámil, že je dodávateľom všetkých modulov pre najväčšiu solárnu elektráreň s bifaciálnymi PERC modulmi s dvojitým sklom v Južnej Kórei. Projekt výrazne podporí využitie bifaciálnych PERC modulov s dvojitým sklom a rozvoj obnoviteľnej energie na juhokórejskom trhu.

V decembri 2018 sa spoločnosť JA Solar stala jedným z prvých výrobcov, ktorí získali certifikáciu od spoločnosti Korea Standards Association (KS) pre svoj bifaciálny PERC modul s dvojitým sklom. Certifikácia potvrdzuje, že produkty spoločnosti JA Solar spĺňajú národné normy v Južnej Kórei, čo zvyšujú konkurencieschopnosť a popularitu značky na miestnom trhu. Bifaciálne PERC moduly s dvojitým sklom od spoločnosti JA Solar dokážu ďalej zvyšovať energetický výnos fotovoltického systému a efektívne znižovať náklady na výrobu energie. Zákazníkom v Južnej Kórei, ktorí sa zameriavajú na znižovanie nákladov na pôdu, zaistia jednoduchší prístup k vysoko efektívnym solárnym energetickým produktom.

Projekt, ktorý sa nachádza v Gangjin Gun v Južnej Kórei, pozostáva z dvoch elektrární s výkonom 2,4 MW postavených v dvoch fázach. Prvá fáza je už dokončená a úspešne pripojená k sieti. Elektrárne využívajú bifaciálne PERC moduly s dvojitým sklom od JA, ktoré majú zakomponovanú vysokoúčinnú dvojfázovú článkovú technológiu PERC a štruktúru dvojitého skla s faktorom bifaciálnosti 70% a vyšším. Bifaciálne moduly s dvojitým sklom od JA Solar majú väčšiu kapacitu výroby energie, lepší výkon pri nízkom žiarení a odolnosť voči PID. Je tiež možné ich využívať aj v drsnom prostredí (ako sú púšte, prímorské oblasti atď.) a za extrémnych poveternostných podmienok (vrátane vysokej teploty, vysokej vlhkosti atď.). TÜV Rheinland, uznávaná testovacia agentúra, potvrdila, že energetický výnos bifaciálnych PERC modulov spoločnosti JA Solar je o 10,5% vyšší ako u konvenčných mono modulov, ktoré dokážu zaručiť spoľahlivosť systému elektrárne a návratnosť investícií zákazníkom.

Jin Baofang, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti JA Solar, uviedol: „Juhokórejský trh má veľký záujem o vysokoúčinné solárne moduly. S cieľom uspokojiť rastúci dopyt svojich zákazníkov sa spoločnosť JA Solar bude aj naďalej zameriavať na výskum, vývoj a výrobu vysokokvalitných solárnych modulov. Naša pobočka v Južnej Kórei sa tiež zaväzuje poskytovať vynikajúce služby miestnym zákazníkom, ďalej rozširovať svoje pôsobenie a prispievať k rozvoju solárneho odvetvia v regióne.

Kontakt:

Xiaorui Sun

+86-10-6361-1888 x1698

bj.sunxr@jasolar.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring