OTS: ITF Slovakiatour 2020: Objavte letné destinácie s aerolinkami LEVEL

TASR, 22. januára 2020 15:55

Bratislava 22. januára (TASR-OTS) - Pre návštevníkov veľtrhu budú v stánku spoločnosti pripravené poukazy na letenky v hodnote 15 € a denné súťaže o atraktívne ceny. Rakúska letecká spoločnosť LEVEL sa po prvýkrát zúčastní Medzinárodného veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour v Bratislave, ktorý sa tento rok uskutoční 23. - 26. januára. V stánku Viedenského letiska bude LEVEL ponúkať okrem leteniek na tohtoročnú letnú sezónu v hodnote od 35 € (dostupné aj na www.flylevel.com), i bohatý program v podobe denných súťaží. Zároveň budú pre návštevníkov stánku pripravené aj poukazy na letenky v hodnote 15 €.

Letnú sezónu 2020 odštartujú aerolinky LEVEL letmi z Viedne do desiatich destinácií. Viedenské medzinárodné letisko je vzdialené menej ako hodinu od Bratislavy, čo z neho robí populárny začiatok dovolenky pre slovenských pasažierov. Najfrekventovanejšími letovými trasami LEVEL-u sú španielska metropola Barcelona s trinástimi letmi a Paríž s dvanástimi letmi týždenne. Do Amsterdamu sa lieta z Viedne denne. Ďalšími letnými destináciami aerolínií sú prímorské mestá, ktoré ponúkajú vynikajúcu kombináciu zábavy na pláži s prehliadkou mesta. LEVEL svojim zákazníkom neponúka len výhodný pomer ceny a výkonu, ale aj vysoký štandard servisu s rakúskym šarmom. Komfortným cestovateľským bonusom sú taktiež USB vstupy, ktoré má takmer každé sedadlo. Pasažierom s deťmi zas LEVEL poskytne malé darčeky, ako napríklad omaľovánky, vďaka ktorým bude čas v lietadle doslova letieť.

Frank Glander, generálny riaditeľ spoločnosti LEVEL Europe GmbH: "Je potešením prezentovať našu ponuku slovenským hosťom na tohtoročnom ITF Slovakiatour. V rámci našich letových trás budeme toto leto opäť lietať do populárnych prímorských i mestských destinácií, ako Barcelona, Paríž, Palma de Mallorca či Larnaca. Napĺňame tak nepretržitý dopyt po mestských výletoch i cestách do obľúbených dovolenkových destinácií za atraktívne ceny a v najlepšej kvalite služieb. Našim pasažierom poskytujeme napríklad check-in na letisku a 10 kg príručnej batožiny zadarmo."

Všetci, ktorí chcú zistiť viac o ponuke LEVEL-u, sú vítaní od 23. do 26. januára na ITF Slovakiatour v stánku Viedenského letiska B1 216. Okrem informácií o aerolíniách LEVEL, získa každý návštevník stánku poukaz v hodnote 15 €, ktorý môže využiť na akúkoľvek letovú trasu (pri rezervácii letenky do 2. februára 2020 a vycestovaní do 14. mája 2020). Vo festivalovom stánku budú každodenne prebiehať aj súťaže o letenky spoločnosti LEVEL a ďalšie nepeňažné výhry.

Letný letový poriadok 2020 je k dispozícii na www.flylevel.com a u našich obchodných partnerov. Ceny leteniek sa začínajú na úrovni 35 € jednosmerne.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring