OTS: Inovatívny Hongkonský prevádzkovateľ dátového centra HKCOLO.NET...

TASR, 18. októbra 2016 8:41

OTS: Inovatívny Hongkonský prevádzkovateľ dátového centra HKCOLO.NET získal certifikát Tier IV/4

Hong Kong 18. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť HKCOLO.NET oznámila, že finančný región Číny, Japonska a Singapuru má teraz dátové centrum Tier IV/4. Telehouse Hong Kong CCC sa nachádza v rámci komplexu cloudového computingu na ulici 2 Chun Yat Street, TKOIE, Hong Kong. Je to zároveň prvé dátové centrum s najvyšším ratingom v regióne.

Certifikát znamená maximálnu mieru spoľahlivosti a kvality prostredníctvom odolnosti, pružnosti a robustnosti systému. Znamená to tiež, že technológie prešli inšpekciami a skúškami zo strany TIA. Nájomcovia už teraz nepotrebujú služby odborníkov, ktorí by skúmali infraštruktúru. Overenie už vykonali akreditované tretie strany vopred.

Operátor HKCOLO sa tiež v mnohých ohľadoch etabloval ako priekopník vo svojom odvetví. Stal sa prvým poskytovateľom neutrálneho dátového centra v regióne. Bol tiež prvým, kto sa etabloval ako magnet v priemyselnom parku v Hong Kongu a rýchlo prilákal mnohých ďalších poskytovateľov služieb, s ktorými spoločne vytvoril komunitu dátových centier. Obrovské úsilie spoločnosti pri plnení náročných a prísnych štandardov finančnej a podnikovej sféry potvrdzujú aj pravidelné audity troch hlavných monetárnych orgánov, dvoch z najväčších miest v regióne a jedného zo Severnej Ameriky.

Andrew Pang, výkonný riaditeľ spoločnosti dodal: „Sme veľmi radi, že sme získali certifikát. Vďačíme za to hlavne nášmu skvelému tímu, ktorý sa neustále snaží dosiahnuť lepšie výsledky a napredovať a pri tom usilovne plniť priania našich zákazníkov. Na základe ich tvrdej práce dokázal Hong Kong, že je popredným svetovým centrom excelencie v oblasti poskytovania vyspelých služieb dátových centier. Hong Kong bude odteraz bránou pre zahraničné podniky vstupujúce do Číny a tiež odrazovým mostíkom pre čínske podniky smerom do zahraničia. Neuspokojíme sa s tým, čo sme dosiahli doteraz. Verím, že neustálym zlepšovaním a nasledovaním vízie sa našej perle východu podarí stále žiariť aj v budúcnosti."

Viac informácií získate na adrese PR@hkcolo.net alebo volajte Jessicu Chan na čísle +852-3975-0350.

O spoločnosti HKCOLO.NET Limited

Spoločnosť bola založená v roku 2009 z iniciatívy skupiny HKCOLO ako poskytovateľ neutrálneho dátového centra.

O skupine HKCOLO Group

Skupinu HKCOLO Group založil Andrew Pang v roku 1999 www.hkcolo.com.

O spoločnosti KDDI

KDDI je popredná japonská spoločnosť, ktorá sa tiež nachádza na zozname Global Fortune www.kddi.com/english/index.html.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring