OTS: India: Sir Ivan vydáva album I Am Peaceman

TASR, 9. októbra 2012 10:17

Sir Ivan, umelec pôsobiaci v oblasti nahrávok populárnej tanečnej hudby, vydáva v Indii svoj album I Am Peaceman

NEW YORK, 9. október 2012 /PRNewswire/ -- Worldwide Records, vedúca indická hudobná nahrávacia a distribučná spoločnosť, ktorá exkluzívne distribuuje Buddha Bar Series, Ministry of Sound a viac než 40 medzinárodných značiek v Indii, vydáva debutový album I Am Peaceman populárneho umelca, v oblasti nahrávok elektro popu, Sira Ivana. Vďaka globálnemu úspechu singla Sira Ivana Hare Krishna z albumu I Am Peaceman, začala spoločnosť Worldwide Records s úplnou distribúciou značky Sira Ivana so sídlom v New Yorku s názvom Peaceman Music. Hare Krishna sa v rebríčku Billboard Magazine's Dance Club Songs Chart v USA v apríli 2011 umiestnila na 10. mieste. Album I Am Peaceman bol vydaný v celej Indii. Sir Ivan plánuje v roku 2013 zrealizovať 2-týždňové turné po Indii, aby vystupoval a navštívil všetkých svojich fanúšikov.

Multimediálnu propagáciu tohto vydania si môžete pozrieť na adrese: http://www.multivu.com/mnr/58390-pop-dance-artist-sir-ivan-releases-h is-album-i-am-peaceman-in-india

(Fotografia: http://photos.prnewswire.com/prnh/20121009/MM86805 )

Najslávnejší kompletný album Sira Ivana, I Am Peaceman, ktorý bol dobre prijatý v Spojených štátoch amerických, sa zaoberá tanečnými remakemi ikonických protivojnových piesní inšpirovanými hudbou 60-tych rokov ako je pieseň Imagine od Johna Lennona, Blowin' in the Wind od Boba Dylana a For What It's Worth od Buffalo Springfield. Album zahŕňa aj pôvodnú pieseň s názvom Peace On Earth, ktorá stelesňuje odkaz Sira Ivana týkajúci sa šírenia mieru a lásky a boja proti nenávisti a intolerancii.

Live For Today, ďalší singel z albumu I Am Peaceman, vystrelil v októbri 2011 na 7. miesto v rebríčku Music Week Magazine's Upfront Club Chart a vo februári 2012 sa umiestnil na 10. mieste v rebríčku Music Week Magazine's Commercial Pop Club Chart. Tento druhý rebríček predstavoval míľnik v kariére Sira Ivana, lebo to bolo prvý raz, kedy sa jeho skladba dostala medzi Top Ten najhranejších skladieb v rádiu.

Viac informácií nájdete na adrese www.SirIvan.com / www.wwrindia.com

Video hitu Sira Ivana Hare Krishna nájdete na adrese http://www.youtube.com/watch?v=0disSFmrAZI.

KONTAKT: Steve Deitsch, Reverberate! Marketing Communications,

steve@re-verberate.com, +1-212-727-0790

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

zsl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring