OTS: Hublot a Floyd Mayweather: Dokonalá kombinácia pre súboj storočia

TASR, 4. mája 2015 12:44

Mayweather si ozdobí boxerské trenírky na noc súboja obchodnou značkou Hublot

Las Vegas 4. mája (TASR/OTS/PRNewswire) - V nedeľu 3. mája mala luxusná švajčiarska značka hodiniek Hublot česť hostiť stretnutie novinárov s desaťnásobným majstrom sveta Floydom "Money" Mayweatherom, aby oznámila svoje sponzorstvo budúcej siene slávy tohto netrpezlivo očakávaného zápasu proti Mannymu Pacquiao v sobotu večer v Las Vegas.

Pri tejto príležitosti odovzdal Ricardo Guadalupe, generálny riaditeľ spoločnosti Hublot, hodinky vykladané smaragdami King Power WBC Full Pave with Emeralds neporazenému šampiónovi, ktorý bude mať značku Hublot aj na svojich boxerských trenírkach v sobotu večer.  V súlade s étosom značky Hublot "Prvý, odlišný, jedinečný" Mayweather ešte nikdy nemal svoje boxerské trenírky ozdobené žiadnou obchodnou značkou. Prezentácia sa konala niekoľko minút pred vystúpením boxera na pódium, aby podstúpil s napätím očakávané váženie.

"Každý vie, že som veľkým fanúšikom luxusných hodiniek a hodinky Hublot sú jednými z nich," povedal Mayweather. "Som nesmierne vďačný za ich podporu a teším sa, že doplním svoju zbierku hodinkami King Power WBC Full Pave with Emeralds."

Ricardo Guadalupe, generálny riaditeľ spoločnosti Hublot, dodal: "Sme hrdí na to, že sme súčasťou Svetovej boxerskej rady od uzavretia nášho partnerstva v roku 2012. Je nám cťou a výsadou, že stojíme vedľa Mayweathera pri tom, čo bude najväčší súboj jeho kariéry. Jeho ohromujúce úspechy dosiahnuté vytrvalosťou a oddanosťou obdivovanej kariére robia z neho skvelý náprotivok značky Hublot – zajtra zažijeme velikána."

Okrem prezentácie a sponzorstva Mayweathera a oslavy dlho očakávaného víkendového súboja je Hublot tiež hostiteľom jedinečnej boxerskej skúsenosti v Hublot Boutique v Caesar's Palace. V oficiálnom Hublotovom interaktívnom „boxerskom ringu" so slávnostným kobercom pozývali hostí odfotiť sa s boxerskou výbavou nesúcou značku Hublot, v ktorej nechýbali plášť, boxerské rukavice a majstrovský opasok.

V 47 súbojoch neporazený Floyd "Money" Mayweather, ktorý si sám prepožičal označenie TBE – The Best Ever (NVČ - Najlepší všetkých čias), sa stretne 2. mája s Mannym Pacquiaom v MGM Grand v Las Vegas v súboji označovanom za najväčšiu udalosť v histórii tohto športu. Jedenásťnásobný majster sveta bez jedinej prehry od vybojovania svojho prvého svetového titulu v roku 1998 prináša do ringu jedinečnú taktickú genialitu, ktorá ho odlišuje od ostatných. Mimo sveta boxu je Mayweather osobným fanúšikom značky Hublot a sedáva v prvom rade počas zápasov Miami Heat, ktorí sú dlhoročným partnerom spoločnosti Hublot.

Legendárny vzťah spoločnosti Hublot a Svetovej boxerskej rady, riadiaceho orgánu globálneho športu, začal v roku 2012, kedy Hublot zobral zápal a umenie športu a stavil ho s vášňou a históriou sveta hodiniek. Z tejto synergie sa zrodilo 12 unikátnych hodiniek podpísaných dvanástimi legendárnymi boxermi, ktorým sú venované. Tieto hodinky vyniesli v dražbe vyše milióna dolárov na také charitatívne iniciatívy Svetovej boxerskej rady, ako sú uvedenie penzie pre boxerov na dôchodku a núdzový fond vo viac ako 40 krajinách na celom svete.

PREPOJENIE NA VIDEO: https://www.hightail.com/download/bXBaeVdpeFV5UkYzZU1UQw

PREPOJENIE NA OBRÁZKY: https://app.box.com/s/8sseep5ezvvet65n8ehcql5pvazwqf48

O spoločnosti Hublot

"Hublot: Iná cesta k pokroku," hovoria tí, ktorí poznajú tohto jedinečného švajčiarskeho výrobcu luxusných hodiniek, kde každý okamih závratnou rýchlosťou smeruje k tvoreniu budúcnosti. Tento sen inicioval a zhmotnil predseda predstavenstva spoločnosti Hublot Jean-Claude Biver spolu s jej generálnym riaditeľom Ricardom Guadalupom. Títo dvaja muži sú zodpovední za jedinečný úspech značky, kde názvy Big Bang, King Power a Classic Fusion predstavujú symboly neustále sa vyvíjajúcej tradície. Od rôznych meracích mechanizmov v hodinkách a revolučných materiálov po spoluprácu vo svetovom meradle, napríklad s majstrovstvami sveta vo futbale FIFA World Cup™ a značkou Ferrari, je pre Hublot charakteristická filozofia "Umenia spájania" (Art of Fusion), ktorou prináša tradíciu do budúcnosti. Na komerčnej úrovni sa rýchlo rozširuje sieť autorizovaných predajcov, ktorá v súčasnej dobe zahŕňa 750 predajných miest a viac ako 70 exkluzívnych butikov na celom svete (Ženeva, Cannes, Saint-Tropez, Paríž, Londýn, Berlín, Moskva, New York, Miami, Beverly Hills, Las Vegas, Atlanta, Singapur, Šanghaj, Peking, Hongkong, Dubaj, Abu Dhabi, Kuala Lumpur, Ginza...). Viac informácií je na www.hublot.com

KONTAKT: KONTAKTY PRE MÉDIA V USA: Paul Wilmot Communications, Hampton Carney – hcarney@paulwilmot.com / +1-917-497-1591, Liza Backes – lbackes@paulwilmot.com / +1-224-305-2592, Alli Dawe – adawe@paulwilmot.com / +1-207-798-2716, Myescha Joell – mjoell@paulwilmot.com / +1-631-742-6728 alebo KONTAKTY PRE MÉDIA Z INÝCH KRAJÍN:  Anais Treand- A.Treand@hublot.ch

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring