OTS: Huawei urýchľuje rozvoj ekosystému HMS ako predzvesť éry 5G

TASR, 25. februára 2020 9:22

Barcelona 25. februára (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Huawei Consumer Business Group (BG) dnes v Barcelone, Španielsku usporiadala slávnosť pri príležitosti virtuálneho uvedenia produktu a stratégie na trh, počas ktorého priblížila sériu nových produktov a stratégie 5G, ako aj najnovší vývoj mobilných služieb Huawei (HMS) a HUAWEI AppGallery.

Po otvorení HMS Core poskytuje Huawei vývojárom prostriedky na urýchlenie integrácie HMS Core do vlastných aplikácií. Richard Yu, generálny riaditeľ spoločnosti Huawei Consumer Business Group, povedal: "Spolu s presadzovaním stratégie AI Life pre všetky scenáre zrýchľujeme aj rozvoj nášho ekosystému HMS pre všetky scenáre. Spoluprácou s vývojármi zabezpečíme spotrebiteľom užívateľské skúsenosti najvyššej kvality v ére rozširovania 5G sietí." Bezpečné, bohaté a globálne skúsenosti s aplikáciami

HUAWEI AppGallery je oficiálna platforma distribúcie aplikácií spoločnosti Huawei. Vďaka deväťročnej histórii vývoja a agregácie aplikácií je HUAWEI AppGallery jedným z troch najväčších svetových obchodov s aplikáciami, ktoré slúžia vyše 600 miliónom používateľov zariadení Huawei vo viac ako 170 krajinách či regiónoch s bohatou ponukou globálnych a lokálnych aplikácií. V roku 2019 mala HUAWEI AppGallery po celom svete viac ako 400 miliónov aktívnych používateľov mesačne, čo v priebehu roka prispelo k 210 miliardám stiahnutí. Spolu s rozširovaním lokalizačných služieb na ďalších trhoch aplikácia HUAWEI AppGallery prinesie používateľom zariadení Huawei ešte viac populárnych, inovatívnych a dôveryhodných aplikácií. Aplikácia HUAWEI AppGallery ponúka aj Quick Apps (rýchle aplikácie), inovatívnu kategóriu aplikácií bez inštalácie, ktoré sú vždy k dispozícii na vyžiadanie. V súčasnosti je v HUAWEI AppGallery k dispozícii viac ako 1700 rýchlych aplikácií.

HMS vstupuje na celosvetový trh

Nový HUAWEI Mate Xs, ktorý bol dnes predstavený, je dôkazom záväzku spoločnosti Huawei voči spoločnosti HMS. Je dodávaný vopred s radom aplikácií HMS, ktoré sú optimalizované pre novú formu, vrátane aplikácie HUAWEI AppGallery, HUAWEI Assistant, HUAWEI Video a ďalších.

Aplikácia HUAWEI Assistant, ktorá podporuje viac ako 30 jazykov a mesačne ju využíva viac ako 180 miliónov aktívnych používateľov po celom svete, poskytuje obsah prispôsobený polohe používateľa, jeho miestnemu času a počasiu. Potiahnutím prstom doprava na domovskej obrazovke získate v súčasnosti aktualizácie viac ako 150 športových udalostí a akciových trhov.

HUAWEI Video je video platforma s bohatou ponukou obsahu na vyžiadanie. Huawei v súčasnosti spolupracuje so spoločnosťami Universal Studios, Sony, BBC a Disney s cieľom ponúkať každý mesiac vysoko kvalitný globálny a lokalizovaný obsah viac ako 160 miliónom aktívnych používateľov na celom svete.

Vďaka hladkej konektivite hrá HMS rozhodujúcu úlohu pri urýchľovaní hladkej realizácie stratégie AI Life pre všetky scenáre v podobe „1+8+N" spoločnosti Huawei. Vývojári sa môžu stať vítanou súčasťou tohto ekosystému a spolu s Huawei kultivovať inteligentný ekosystém, ktorý v období 5G sietí posilní globálnych spotrebiteľov.

Otvorené možnosti poskytujú plnú podporu vývojárom

HMS Core 4.0 je zbierka nástrojov pre partnerov a vývojárov aplikácií spoločnosti Huawei na vytváranie jedinečných nových skúseností využívajúcich všetky možnosti hardvéru a softvéru, ktoré majú zariadenia Huawei v ponuke. Počas svojej hlavnej prednášky Richard Yu predstavil niekoľko vývojárskych súprav dostupných ako súčasť súpravy nástrojov, vrátane súpravy strojového učenia, skenovacej súpravy, mapovej súpravy a ďalších.

- Machine Learning Kit (súprava strojového učenia) má schopnosť detegovať a identifikovať tvary a črty tváre používateľa na základe siedmich kritérií, vrátane výrazov tváre, pohlavia, veku a oblečenia. Táto súprava umožňuje vývojárom ľahko integrovať funkcie skrášľovania, ako aj rozpoznávanie textu a objektov do svojich aplikácií.

- Scan Kit (skenovacia súprava) výrazne skracuje čas potrebný na implementáciu skenovania QR kódu a čiarových kódov do aplikácií.

- S programom Map Kit (mapová súprava) môžu vývojári ľahko implementovať prispôsobené mapy a pridávať značky či služby ako je globálne hlásenie stavu vozovky v reálnom čase a extrémne presné plánovanie trasy vo viac ako 200 krajinách a regiónoch.

V súčasnosti je v HMS zaregistrovaných viac ako 1,3 milióna vývojárov a zaintegrovaných viac ako 55.000 aplikácií. Stále viac globálnych vývojárov sa pripája k ekosystému HMS, aby uviedli svoje aplikácie v HUAWEI AppGallery a spoločne zaistili lepšiu používateľskú skúsenosť zákazníkom.

Bezpečnostný systém pre všetky scenáre chráni súkromie globálnych používateľov

Spoločnosť Huawei vždy kládla dôraz na kybernetickú bezpečnosť a ochranu súkromia. Celosvetový rámec dodržiavania ochrany osobných údajov zariadení Huawei je v súlade so všeobecne akceptovaným princípom ochrany osobných údajov (GAPP) od AICPA/CICA, všeobecnými nariadeniami o ochrane údajov (GDPR), ako aj s miestnymi zákonmi a predpismi v rôznych krajinách.

Po získaní bezpečnostného certifikátu ISO/IEC 27001, CSA Star v roku 2015 a certifikácie súkromného štandardu ISO/IEC 27018 v roku 2019 sa prostredie HMS stalo jedným z prvých, ktoré úspešne splnili normy ISO/IEC 27701, čím sa spoločnosť Huawei stala lídrom v riadení bezpečnosti, transparentnosti a dodržiavaní regulatívov na ochranu súkromia používateľov.

O spoločnosti Huawei Consumer BG  Produkty a služby spoločnosti Huawei sú dostupné vo viac ako 170 krajinách a používa ich tretina svetovej populácie. V Spojených štátoch, Nemecku, Švédsku, Rusku, Indii a Číne bolo zriadených štrnásť výskumných a vývojových centier. Huawei Consumer BG je jednou z troch obchodných jednotiek spoločnosti Huawei, ktorá sa zaoberá sférou smartfónov, počítačov a tabletov, nositeľnými zariadeniami, cloudovými službami atď. Globálna sieť spoločnosti Huawei je postavená na viac ako 32-ročných skúsenostiach v telekomunikačnom priemysle a je odhodlaná poskytovať najnovšie technologické pokroky spotrebiteľom po celom svete.

Viac informácií nájdete na: http://consumer.huawei.com

Pravidelné aktualizácie o Huawei Consumer BG nájdete na:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobile/ 

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobile 

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobile/ 

YouTube: https://www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1094351/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1094349/2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1094350/3.jpg

Kontakt: Yiwen Zhu, +86-156-0046-2732, zhuyiwen3@huawei.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu