OTS: Huawei predstavuje technológie AI, ...

TASR, 19. apríla 2024 10:22

OTS: Huawei predstavuje technológie AI, ktoré urýchlia transformáciu siete smerom ku komplexnej inteligencii v ére Net5.5G

Shenzhen 19. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Na samite Huawei Analyst Summit 2024 predniesol Steven Zhao, viceprezident Huawei Data Communication Product Line, prejav pod názvom „Urýchlenie transformácie siete smerom ku komplexnej inteligencii". Pán Zhao objasnil, ako spoločnosť Huawei zaviedla technológie AI s cieľom vylepšiť možnosti siete na úrovni jednotlivých prípadov, procesov a systémov a urýchliť inteligenciu siete. Účastníci, vrátane partnerov z odvetvia, sa tiež zaoberali súčasnými trendmi a budúcimi vyhliadkami odvetvia Net5.5G.

„S pokrokom technológií umelej inteligencie vnímame bod zlomu pre nasadenie sieťovej inteligencie. Siete musia byť do hĺbky integrované s technológiami AI, čo poháňa siete Net5.5G do inteligentnej éry," povedal Steven Zhao. „Sme presvedčení, že sieťové inovácie v ére Net5.5G pokrývajú dva aspekty: AI pre siete a siete pre AI. Inteligentná sieť zahŕňa inteligentné sieťové prvky (network elements – NE), digitálne dvojčatá a generatívnu AI, ktoré podporujú efektívne a inteligentné sieťové operácie. Sieťové riešenia s podporou AI presne vyhovujú potrebám inteligentných sietí a čo je dôležitejšie, urýchľujú výcvik umelej inteligencie a maximalizujú prenosovú kapacitu inteligentnej výpočtovej techniky."

Huawei je priekopníkom v uplatňovaní technológií sieťovej inteligencie v oblasti dátovej komunikácie. Prevratná technológia Net Master od Huawei (poháňaná generatívnou AI) a digitálna mapa siete HD konkrétne zrýchľujú tempo smerom k autonómnym sieťam L4. Vysoko kvalitný 10 Gb/s CloudCampus Net5.5G využíva technológie AI na upgrade bezdrôtového pripojenia, aplikácií, prevádzky a údržby. Riešenie Net5.5G Converged WAN, s vysokou priepustnosťou, vysokou elasticitou a vysoko garantovaným výkonom, ponúka inteligentnú prenosovú kapacitu pre éru výpočtového výkonu. HiSec SASE umožňuje inteligentnú obranu a 100-násobne zvyšuje efektivitu bezpečnostných operácií.

Ethan, riaditeľ infraštruktúry siete v spoločnosti iFlytek, sa podelil o inovatívne postupy so sieťovým riešením Net5.5G Xinghe Data Center Network Solution od Huawei. Toto riešenie poskytuje spoločnosti iFlytek klaster s viac ako 10 000 GPU/NPU, čo zlepšuje efektivitu výcviku modelu AI o 17 % a zároveň znižuje počet prerušení výcviku AI o 80 %.

V roku 2024 sa Net5.5G po prvýkrát využíva komerčne. World Broadband Association (WBBA) a jej členovia na tomto podujatí predložili iniciatívy odvetvia Net5.5G na budovanie vysokorýchlostných prémiových sieťových infraštruktúr. China Academy of Information and Communications Technology (CAICT) sa tiež zaoberala internetovými architektúrami novej generácie Net5.5G, čo predstavuje ďalšiu vlnu inovácií v sieťových technológiách.

Steven Zhao vyzval všetky zainteresované strany v odvetví, aby spoločne prijali Net5.5G, zaviedli inteligentné technológie, nasadili sieťové digitálne dvojčatá vo veľkom meradle a inšpirovali inovácie technológií AI, čo v konečnom dôsledku urýchli transformáciu siete smerom ku komplexnej inteligencii.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2390040/Huawei.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring