OTS: Huawei posilňuje ekosystém zariadení pre všetky scenáre pomocou...

TASR, 25. februára 2020 12:10

Huawei posilňuje ekosystém zariadení pre všetky scenáre pomocou mobilných služieb Huawei

Barcelon 25. februára (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Huawei Consumer Business Group (CBG) dnes v Barcelone, v Španielsku usporiadala virtuálne podujatie, počas ktorého uviedla na trh sériu nových produktov a stratégií 5G vrátane HUAWEI Mate Xs, vlajkovej lode, ktorá je dôkazom záväzku spoločnosti Huawei vytvoriť ekosystém pre všetky scenáre.

Počas svojho kľúčového posolstva Richard Yu, generálny riaditeľ spoločnosti Huawei Consumer Business Group, priblížil najnovšie míľniky rastu, ktoré značka Huawei dosiala pomocou Huawei Mobile Services (HMS) a predstavil HUAWEI AppGallery, oficiálnu platformu distribúcie aplikácií spoločnosti Huawei. Poznamenal, že: „Huawei sa bude aj naďalej angažovať v stratégii plynulého prechodu na inteligentný digitálny život pomocou stratégie AI Life pre všetky scenáre. Budeme pokračovať v investíciách do špičkových technológií vrátane čipových súprav, 5G sietí, mobilnej umelej inteligencie, operačných systémov, kamier a audiovizuálnych riešení, aby sme dosiahli dlhodobé konkurenčné výhody. Sme tiež radi, že môžeme spolupracovať s vývojármi po celom svete s cieľom naštartovať rast ekosystému všetkých scenárov. Spoločne prehĺbime skúsenosti z využitia aplikácií vo všetkých scenároch a posunieme latku o niečo vyššie."

V plne prepojenom inteligentnom svete sa spoločnosť Huawei zaviazala obohatiť zážitok z inteligentných aplikácií na všetkých zariadeniach vo všetkých scenároch. S neustále rastúcou ponukou obsahu HMS prinesie na zariadeniach Huawei prepojenejší zážitok, ktorý používateľom umožní bezproblémový prístup k viacerým zariadeniam s jediným HUAWEI ID.

Nové HUAWEI Mate Xs je ukážkou neuveriteľných schopností HMS. Skladací displej na prístroji HUAWEI Mate Xs sa hodí na celý rad bežných scenárov, ako sú práca, mediálna zábava, hry a ďalšie. Sú v ňom predinštalované aplikácie HMS, ako je napríklad HUAWEI AppGallery, ktorá poskytuje bohatý a lokalizovaný obsah zákazníkom vo viac ako 170 krajinách a regiónoch. Aplikácia HUAWEI AppGallery je určená najmä pre skladacie zariadenia, v ktorých používatelia nájdu aplikácie optimalizované tak, aby naplno využívali výhody nového tvaru.

Vďaka hladkej konektivite hrá HMS rozhodujúcu úlohu pri urýchľovaní realizácie stratégie AI Life vo všetkých scenároch prostredníctvom politiky „1+8+N" spoločnosti Huawei. Vývojári sa môžu stať vítanou súčasťou tohto ekosystému a spolu s Huawei kultivovať inteligentný ekosystém, ktorý v období 5G sietí posilní globálnych spotrebiteľov.

O spoločnosti Huawei Consumer BG  Produkty a služby spoločnosti Huawei sú dostupné vo viac ako 170 krajinách a používa ich tretina svetovej populácie. V Spojených štátoch, Nemecku, Švédsku, Rusku, Indii a Číne bolo zriadených štrnásť výskumných a vývojových centier. Huawei Consumer BG je jednou z troch obchodných jednotiek spoločnosti Huawei, ktorá sa zaoberá sférou smartfónov, počítačov a tabletov, nositeľnými zariadeniami, cloudovými službami atď. Globálna sieť spoločnosti Huawei je postavená na viac ako 32-ročných skúsenostiach v telekomunikačnom priemysle a je odhodlaná poskytovať najnovšie technologické pokroky spotrebiteľom po celom svete.

Viac informácií nájdete na: http://consumer.huawei.com

Pravidelné aktualizácie o Huawei Consumer BG nájdete na:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobile/

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobile

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobile/

YouTube: https://www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1094362/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1094360/2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1094361/3.jpg

Kontakt: Zhu Yiwen, +86-156-0046-2732, zhuyiwen3@huawei.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring