OTS: Huawei Enterprise prezentuje počas Svetového mobilného veľtrhu MWC19 v...

TASR, 21. februára 2019 13:57

OTS: Huawei Enterprise prezentuje počas Svetového mobilného veľtrhu MWC19 v Barcelone svoje štvorhviezdičkové produkty 

Huawei Enterprise bude počas podujatia po prvýkrát prezentovať svoje štvorhviezdičkové produkty a digitálnu platformu, ktorá bude zabezpečovať všadeprítomnú konektivitu a rozšírenú inteligenciu pre podniky 

Londýn 21. februára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Huawei včera oznámila, že jej divízia Enterprise Business Group (Huawei Enterprise) bude mať počas Svetového mobilného veľtrhu MWC19 v Barcelone svoju prvú veľkú prezentáciu. Huawei Enterprise usporiada Samit o digitálnej transformácii odvetvia s mottom „Budujeme plne prepojený inteligentný svet", na ktorom predvedie svoje štvorhviezdičkové produkty a digitálnu platformu urýchľujúcu digitálnu transformáciu.

Qiu Heng, prezident globálneho marketingu spoločnosti Huawei Enterprise Business Group, uviedol: „Spoločnosť Huawei Enterprise zaznamenáva silný rast podnikov, pričom ročné príjmy v roku 2018 presahujú 10 miliárd USD." MWC19 v Barcelone je naším prvým predstavením na tomto podujatí a sme veľmi radi, že sa o naše poznatky v oblasti digitálnej transformácii budeme môcť podeliť s kolegami.

„Tešíme sa, že budeme môcť demonštrovať transformačnú silu všadeprítomnej konektivity a rozšírenej inteligencie pre podniky prostredníctvom štyroch našich špičkových svetových produktov, vrátane prvého komerčného Wi-Fi 6 AP na svete, ktorý je prvým spínačom dátových centier na báze umelej inteligencie, svetovo najrýchlejšie inteligentné all-flash úložisko OceanStor Dorado a prvý softvérovo definovaný fotoaparát série X na báze umelej inteligencie. „Sme tiež pripravení spustiť našu digitálnu platformu a veríme, že jej implementácia s integráciou s novými informačno-komunikačnými technológiami je kľúčom k tomu, aby sme podnikom pomohli dosiahnuť digitálnu transformáciu."

Tri výstavné priestory a štvorhviezdičkové produkty predstavujú komplexnú silu spoločnosti Huawei Enterprise v oblasti inteligencie a konektivity

V priebehu MWC19 bude spoločnosť Huawei Enterprise demonštrovať štyri vlajkové produkty určené pre podniky zdôrazňujúce požiadavku všadeprítomnej konektivity a rozšírenej inteligencie vo vzájomne prepojenom prostredí vládnych organizácií a podnikov napĺňajúcich potreby občanov a zákazníkov:

Prvé svetové komerčné Wi-Fi 6 AP: 802.11ax je najnovšia generácia technológie Wi-Fi, ktorá je v odvetví známa ako Wi-Fi 6. Tento produkt je prvým v odvetví, ktorý využíva technológiu MU-MIMO 8x8, technológiu multiplexovania v rámci rozdelenia priestoru OFDMA a modulačnú a demodulačnú technológiu 1024QAM vo Wi-Fi. Celková rýchlosť prístupu jediného bezdrôtového prístupového bodu (AP) tak po prvý raz prekročila 10 Gbps a zvýšila počet súbežných užívateľov na štvornásobok. Wi-Fi 6 ponúka väčšiu rýchlosť, znižuje latenciu siete z 30 ms na 10 ms a spĺňa požiadavky nízkej latencie VR a podnikových sietí. Wi-Fi 6 AP od spoločnosti Huawei je už v praxi využívaná a v kombinácii s treťou generáciou technológie inteligentnej antény od spoločnosti Huawei a inteligentným rozhraním SmartRadio dosahuje Wi-Fi 6 o 40 % vyšší polomer pokrytia signálom.

CloudEngine16800, prvý spínač dátových centier na báze umelej inteligencie: Výrobok je zakomponovaný do čipových sád na báze umelej inteligencie od spoločnosti Huawei. Jedinečný inteligentný bezstratový spínací algoritmus iLossless dokonale rieši problém strát paketov tradičných ethernetových sietí, zvyšuje výpočtový výkon umelej inteligencie z 50 % na 100 % a IOPS (počet vstupných/výstupných operácií za sekundu) o 30 %. Okrem toho produkt dodáva 48-portovú 400GE linku s najvyššou hustotou v odvetví na jeden slot a jeho prepínacia kapacita presahuje priemer až päťnásobne. Plne vybavený samostatný rám ušetrí 320.000 kilowatthodín ročne.

OceanStor Dorado, svetovo najrýchlejšie inteligentné all-flash úložisko: Tieto highendové úložiská sú prispôsobené potrebám podnikov. Umožňujú najrýchlejší výkon na svete (7 000 565 SPC-1 ™ IOPS) a vysokú spoľahlivosť (stabilnú latenciu 0,5 ms). K dnešnému dňu OceanStor Dorado komerčne využíva sedem z 20 svetových bánk.

Prvý softvérovo definovaný fotoaparát série X na báze umelej inteligencie: Fotoaparáty série X od spoločnosti Huawei vybavené vlastnými čipsetmi na báze umelej inteligencie dokážu definovať scenáre podľa potreby, implementovať vrstvenú inteligenciu, zaznamenať svoj vlastný stav, prispôsobiť sa rôznym scenárom a zabezpečiť nepretržitú prevádzku. Pomocou funkcie pripojenia jedného k mnohým môžu tieto softvérovo definované fotoaparáty tiež „zapožičať" výpočtovú silu svojej umelej inteligencie tradičným fotoaparátom a efektívne ich modernizovať na fotoaparáty s umelou inteligenciou.

Samit o digitálnej transformácii odvetvia spoločnosti Huawei, platforma pre diskusiu o nových možnostiach

Spoločnosť Huawei Enterprise prináša digitálnu technológiu do každej organizácie s cieľom zabezpečiť dokonale prepojený a inteligentný svet. Pre tých, ktorí chcú preskúmať, ako sa zákazníci správajú v súvislosti s neustále sa meniacimi potrebami trhu v novej mobilnej ére a ako byť úspešný v dobe digitálnej transformácie, spoločnosť Huawei Enterprise usporiada dňa 25. februára 2019 o 14:00 Samit o digitálnej transformácii v sále B, hala 8, Fira Gran Via. Spolu s globálnymi zákazníkmi a partnermi spoločnosť Huawei Enterprise zdieľa s účastníkmi poznatky o tom, čo umožňuje digitálna transformácia a načrtne stratégiu digitálnych platforiem.

Stratégia spoločnosti Huawei Enterprise „Platforma + ekosystém" je navrhnutá tak, aby pomohla vládam a podnikom využiť silu informačno-komunikačných technológií pre úspešné zapojenie sa do éry digitálnej ekonomiky. V rámci tejto stratégie sa spoločnosť Huawei zaviazala poskytovať všadeprítomnú konektivitu a rozšírenú inteligenciu na podporu rastu, inovácie a rozvoja hodnôt v rýchlo sa vyvíjajúcom digitálnom svete.

Viac ako 700 miest na celom svete a 211 spoločností z rebríčka Fortune Global 500, vrátane 48 zo stovky špičkových firiem si už zvolilo Huawei Enterprise za svojho partnera v oblasti digitálnej transformácie.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/824895/Huawei_Qiu_Heng.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/824921/Huawei_pre_MWC_19.jpg

Kontakt: Rachelle, 86-755-89247590, xurui69@huawei.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring