OTS: Huami prichádza s novým koncepčným produktom Amazfit X

TASR, 20. septembra 2019 11:48

Berlín 20. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Nový produkt „Intelligent Movement" prináša na trh novú technológiu zakrivenej obrazovky z dielne Amazfit v podobe koncepčného produktu Amazfit X. Kľúčové vylepšenia:

1.  Amazfit predstavuje nový koncept zakrivenej obrazovky s rozlíšením HD.

2.  Obrazovka má rozlíšenie 326ppi a 100 % saturáciu farieb NTSC.

3.  Amazfit X bude uvedený na trh v roku 2020.

Huami (NYSE: HMI), americká technologická spoločnosť kótovaná na burze, predstavila počas veľtrhu IFA v Berlíne svoj nový produkt. Po tohtoročnom medzinárodnom debute na veľtrhu MWC predstavila značka svojho úspešného benjamínka v podobe koncepčného produktu Amazfit X aj na výstave v Berlíne.

Amazfit X: 92° flexibilná zakrivená obrazovka, 326ppi HD rozlíšenie, jas 430 nitov, 100% NTSC sýtosť farieb, 2,07" AMOLED displej, zakrivená lítiová batéria, ktorá vydrží 7 dní[1], celokovové telo

Aj keď tento produkt nebude uvedený na trh skôr ako v roku 2020, Wang Huang, zakladateľ, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Huami, vysvetlil, ako bude produkt vyzerať a uviedol niektoré jeho technické špecifikácie, medzi ktoré patrí 92° flexibilná zakrivená obrazovka. Táto nová zakrivená obrazovka s uhlopriečkou 2,07 palca, ktorá sa v súčasnosti testuje, preukázala úžasné výsledky v laboratóriu, ako je 100 % NTSC sýtosť farieb a jas obrazovky 430 nitov.

Obrazovka s rozlíšením 326ppi HD je tiež dodávaná so zakrivenou lítiovou batériou a 3-sekčnou základnou doskou, ktorá je pripojená pomocou FPC tak, aby zodpovedala zakrivenému telu hodiniek. Technológia a postup ohýbania skla je komplikovaný a vyžaduje zahriatie na 700°C. Navyše tieto hodinky nebudú mať žiadne fyzické tlačidlá, aby tvorili jednoliaty hladký kus. Namiesto nich nájdete skryté tlačidlá citlivé na tlak, ktoré reagujú na dotyk.

220 mAh batéria zariadenia vydrží približne 7 dní [1]. Zakrivené telo sa omotá okolo zápästia a pôsobí oveľa pohodlnejšie. Zakrivenie tiež zabezpečuje väčšiu obrazovku, približne o 244% väčší displej ako iné nositeľné zariadenia s podobnou veľkosťou, čo umožňuje užívateľovi načítať viac obsahu.

Viac funkcií a možností produktu Amazfit X bude k dispozícii v budúcnosti, keď sa bude približovať dátum jeho uvedenia na trh. Ide jednoznačne o nové nositeľné zariadenie, na ktoré sa budú môcť tešiť mnohí zákazníci v roku 2020.

Médiá

PR oddelenie spoločnosti Huami môžete kontaktovať na adrese: raul@huami.com 

Na stiahnutie obrázkov Amazfit X prosím kliknite https://www.mediafire.com/folder/i3kw8odw9x9hq/Amazfit_X Facebook /Instagram/Twitter/Web

[1] Na základe laboratórnych testov. Výdrž batérie závisí od používania.

Kontakt: Raul Falquez, +86-138-2336-4742, raul@huami.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring