OTS: Honor vyhlásil Artológiu: Spolu s mladými ľuďmi a špičkovou ázijskou...

TASR, 21. novembra 2018 15:43

OTS: Honor vyhlásil Artológiu: Spolu s mladými ľuďmi a špičkovou ázijskou umelkyňou Red preskúmava možnosti umenia a technológie pri tvorbe inštalácie "Aurora"

Hong Kong, 21. novembra (PRNewswire)(TASR-OTS) - Inštaláciu vytvorenú z približne 2 000 dielikov recyklovaných sklenených zadných krytov smartfónov predstaví spoločnosť Honor v budove H Queen's v Hong Kongu už tento rok v decembri

Honor, popredná e-značka smartfónov, dnes predstavila svoju súťaž Artológia: Preskúmajte umenie a technológiu s mladými ľuďmi v spolupráci s Hong Yi „Red", populárnou ázijskou umelkyňou. Red je známa svojim umením využívajúcim netradičné materiály a pri tejto príležitosti vytvorí výnimočné umelecké dielo približne z 2 000 dielikov recyklovaných sklenených zadných krytov smartfónov vlajkovej kolekcie značky Honor. Výstava a inštalácia bude debutovať v H Queen's, prestížnej architektonickej ikone a umeleckom priestore v administratívnej a obchodnej štvrti centrálneho Hong Kongu už 10. decembra 2018.

Umelecké dielo s názvom Aurora je výsledkom priekopníckej spolupráce značky Honor a umelkyne Red nachádzajúcej nové spôsoby tvorby nápaditých a súčasných umeleckých foriem. Vďaka vrstvám membrán nano veľkosti, ktoré sa nachádzajú v každom dieliku zadného skleneného krytu smartfónov Honor, odrážajú a lámu svetlo, dokáže inštalácia neustále meniť farbu a vyžarovať odtieň aurora.

„Honor aj Red mali sen vytvoriť umelecké dielo. Red, jedna z popredných svetových podnikateliek v oblasti umenia, už získala mnoho ocenení za svoje „maľby bez štetca". Využíva svoju predstavivosť a nápaditý prístup pri premene každodenných materiálov na majstrovské diela. Honor vyzýva mladých ľudí, aby porušili sociálne normy a vybojovali si svoju cestu k úspechu. Realizácia tejto inštalácie s Red je ďalšou ukážkou odhodlanosti značky Honor povzbudiť mileniálov ako je ona sama," uviedol prezident značky Honor George Zhao.

„Je pre mňa veľkou cťou, že mám možnosť pracovať na projekte takýchto rozmerov. Keď som prvýkrát videla sklenený zadný kryt smartfónu, bola som očarená množstvom odtieňov, ktoré sa odrážali od povrchu. Pripomenuli mi polárnu žiaru. Honor výrazne investuje do dizajnu a jedinečná kvalita materiálu nám umožnila vytvoriť tento obrovský luster inšpirovaný žiarou. Som nadšená, že mám príležitosť tvoriť moderné umenie, ktoré využíva špičkové technológie," povedala Red Hong Yi.

Výstava je súčasťou najnovšej kampane značky Honor pre digitálnych domorodcov po celom svete a vychádza z úspešnej globálnej kampane, ktorú začiatkom tohto roka predstavila britská digitálna umelecká fotografka Clara Bacou. Pre verejnosť je otvorená od 11. do 23. decembra a vstup je bezplatný.

V priebehu ostatných štyroch rokov spoločnosť Honor rozšírila svoju globálnu stopu a dynamika jej rastu sa prejavuje na celom svete. Od augusta 2018 dosiahol Honor 150-percentný nárast na zámorskom trhu a predáva sa už aj v krajinách ako je Mjanmarsko, Vietnam, Indonézia, Turecko a Egypt.

O značke Honor

Honor je popredná e-značka smartfónov, ktorá patrí do skupiny Huawei Group. V duchu sloganu „pre statočných" bola táto značka vytvorená pre potreby generácie digitálnych domorodcov prostredníctvom produktov optimalizovaných pre internet s dokonalou užívateľskou skúsenosťou, ktorá inšpiruje aktivity, podporuje kreativitu a nabáda mladých k napĺňaniu svojich snov. Na tejto ceste sa Honor odlíšil od ostatných značiek svojou vlastnou statočnosťou, ktorá ho priviedla k najnovšej technológii a inováciám pre svojich zákazníkov.

Viac informácií nájdete o značke Honor online na www.hihonor.com alebo nás sledujte na: https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

O umelkyni Hong Yi „Red"

Hong Yi, tiež známa ako „Red", je umelkyňa, ktorá sa zameriava na reinterpretáciu každodenných materiálov prostredníctvom zhromažďovania objektov.

Red študovala na Melbournskej a Delftskej univerzite a získala titul akademickej architektky. Keď pracovala v Šanghaji pre austrálsku architektonickú firmu HASSELL, tvorila počas víkendov inštalácie z ponuky materiálov dostupných na miestnych veľkoobchodných trhoch. Jej umelecké diela obsahujúce portréty renomovaných čínskych osobností sú dobre známe na sociálnych médiách aj v časopisoch či televízii, medziiným vo Wall Street Journal, TIME, New York Times, CNBC a Fast Company. Red získala zákazky od renomovaných klientov ako je Facebook, Google, Gucci, Chase JP Morgan a Mandarin Oriental a vystavovala svoje umenie na Svetovom ekonomickom fóre (Davos), v Anchorage Museum (Aljaška), v Design Miami (Miami) a v Múzeu ázijského umenia (San Francisco). Inštitút Sotheby ju v roku 2018 označil za jednu z „11 podnikateľov v oblasti umenia, o ktorých by ste mali vedieť".

Viac informácií nájdete na: www.redhongyi.com alebo sledujte Facebook a Instagram:

https://www.facebook.com/redhongyi 

http://www.instagram.com/redhongyi

O centre H Queen's

H Queen's je oceňovaný 24-podlažný developerský projekt na ulici 80 Queen's Road Central so skutočne prestížnou pozíciou, ktorá transformuje kultúrnu dynamiku priamo v srdci mesta. V tomto centre je priestor pre výstavy propagujúce umenie a rozširujúce publikum nadšené umením. Jedinečná architektúra budovy prináša maximálnu flexibilitu a ekologické vlastnosti. Jej projektantom je renomovaný architekt a umelec William Lim, zakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti CL3, jednej z popredných architektonických a dizajnérskych firiem v Ázii. Projekt H Queen's sa môže pochváliť multifunkčnými pôdorysmi, optimálnymi výškami od podlahy až po strop a štedrými balkónmi, ktoré vyhovujú širokej škále výstavných a zábavných potrieb. H Queen's je vybavená integrovanou jednotkou údržby budov, vrátane systému gondoly, ktorý uľahčuje prenos umeleckých diel prostredníctvom fasády so spúšťacou oponou na každej podlahe galérie. Vďaka dizajnu, ktorý maximalizuje mestský základ centra, bezkonkurenčnej flexibilite a energetickej účinnosti je H Queen's predurčená stať sa architektonickou ikonou a lifestylovou destináciou. Henderson Leasing Agency Company Ltd., ako dcérska spoločnosť v úplnom vlastníctve spoločnosti Henderson Land Development Company Ltd., je lízingovým a marketingovým agentom centra H Queen's.

Otázky zo strany médií prosím adresujte na:

Peony Tam

Burson Cohn & Wolfe

e: peony.tam@cohnwolfe.com

o: +852 2963 6706 

Tiffany Wong

Burson Cohn & Wolfe

e: tiffany.wong@cohnwolfe.com

o: +852 2963 6775

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/788131/HONOR_Aurora_9.jpg 

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring