OTS: HMS Ecosystem predstavuje novú cestu, ktorá umožňuje globálnym vývojárom...

TASR, 17. septembra 2020 16:43

HMS Ecosystem predstavuje novú cestu, ktorá umožňuje globálnym vývojárom vytvárať digitálnu budúcnosť

Šen-Čen, Čína, 17. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Huawei dnes na konferencii Huawei Developer Conference 2020 zdieľala aktualizácie týkajúce sa ekosystému Huawei Mobile Services (HMS). Zhang Ping'an, prezident spotrebiteľskej cloudovej služby spoločnosti Huawei Consumer Business Group, predniesol svoj hlavný prejav s názvom „Spoločne sa hrajme s HMS" a vyzdvihol úspechy dosiahnuté v roku 2020. Oznámil, že v ekosystéme HMS je registrovaných 1,8 milióna vývojárov, čo je dvojnásobok oproti HDC.2019.

„HMS ekosystém je teraz tretím najväčším na svete a jadro HMS dosiahlo obrovské zlepšenie. Spolu s mnohými tímami spoločnosti Huawei sme v rámci jedného roka urobili nemožné." povedal Zhang. HMS - tretí najväčší ekosystém na svete

K augustu 2020 bolo na HMS Core integrovaných 96 000 globálnych aplikácií. Aplikácia HMS Apps sa naďalej globálne spúšťa, pričom obsahové aplikácie ako HUAWEI Music, HUAWEI Video, HUAWEI Themes, HUAWEI Reader a HUAWEI GameCenter sa dostávajú do popredia v rôznych krajinách a regiónoch.

AppGallery má teraz 73 000 zámorských aplikácií. Ide o nárast zo 6 000 v minulom roku, čo predstavuje dosah 700 miliónov používateľov na celom svete. Lokálne aplikácie a služby sú naďalej súčasťou zahrnutých služieb dostupných každý deň - v súlade so stratégiou AppGallery „Global + Local" - a prinášajú zákazníkom zážitok vo všetkých oblastiach. Od januára do augusta 2020 boli aplikácie v AppGallery, treťom najlepšom obchode s aplikáciami, distribuované 261 miliárd krát.

„Celosvetový predaj mobilných telefónov s HMS od mája tohto roku rýchlo rastie. Vďaka silnej podpore vývojárov, partnerov a predovšetkým globálnych spotrebiteľov. Týmto pozývame ďalších vývojárov a partnerov, aby sa k nám aktívne pripojili, pretože oživíme vaše inovácie pomocou našich plne otvorených možnosti v prospech väčšiemu počtu spotrebiteľov", povedal Zhang. HMS predstavuje päť základných servisných oblastí

Spoločnosť Huawei predstavila globálnym vývojárom päť základných oblastí medzi ktoré patrí vyhľadávanie, mapy, platby, prehliadače a reklamy.

Vyhľadávací nástroj HMS je k dispozícii vo viac ako 170 krajinách a regiónoch po celom svete. Ponúka inovatívne a rozmanité možnosti vyhľadávania vo viac ako 20 vertikálnych odvetviach vrátane aplikácií, športu, financií, atď. Podporuje viac ako 50 jazykov. Mapový nástroj HMS zhromaždil viac ako 180 miliónov POI informácií a otvoril 11 funkcií, ako je plánovanie trasy, rozloženie 3D scény drag-and-drop, možnosti priestorového výpočtu celej scény a presná navigácia v chôdzi AR. V súčasnosti je do mapového nástroja HMS integrovaných viac ako 2 000 zámorských aplikácií. Prehliadač Huawei poskytuje inteligentné, presné a vysoko kvalitné služby prehliadania webu, ako aj podpora pre rýchlu distribúciu aplikácií.

HUAWEI Ads poskytuje vývojárom efektívne služby speňaženia prenosu s cieľom dosiahnuť ďalší komerčný úspech. Poskytuje efektívne služby monetizácie prenosu pre vývojárov expandujúcich na globálne trhy. Vďaka viac ako 3100 zámorským aplikáciám pripojeným k reklamám HUAWEI urýchľujú svetoví vývojári svoj komerčný úspech.

HMS Core 5.0: Nechajte ožiť každú inováciu

HMS Core 5.0 je oficiálne uvedený na trh HDC.2020 a pokrýva otvorené možnosti v siedmich hlavných oblastiach vrátane služieb aplikácií, grafiky, médií, AI, inteligentných zariadení, zabezpečenia a systémov.

Pre grafiku poskytuje počítačová grafická sada otvorené možnosti sústredené okolo technológie GPU na podporu vývojárov hier pomocou vysoko výkonného rámca vykresľovania a série vykresľovacích doplnkov na zlepšenie efektívnosti vykresľovania hernej obrazovky. Aplikácia pre hranie dosiahla integráciou počítačovej grafickej súpravy HMS Core takmer 11 %-né zvýšenie priemernej snímkovej frekvencie a zníženie priemernej spotreby energie.

V oblasti umelej inteligencie poskytuje sada ML bohatý text, reč, jazyk, obrázky, ako aj služby detekcie tváre a tela, ktoré vývojárom pomáhajú vytvárať aplikácie umelej inteligencie ľahko a efektívne. V súčasnosti je táto funkcia podporovaná v šiestich jazykoch: čínštine, angličtine, francúzštine, nemčine, taliančine a španielčine. Aplikácie integrované do súpravy ML Kit môžu ľahko pokryť všetky platformy a všetky zariadenia.

Audiovizuálna platforma Huawei VR poskytuje vývojárom komplexnú technickú platformu, ktorá zákazníkom prináša podvratný a inovatívny audiovizuálny zážitok.

Image Kit otvára možnosti tém HUAWEI, poskytuje animačné efekty a pripravenú šablónu, ktorá umožňuje vývojárom rýchlo vytvárať kreatívny obsah. Pre dosiahnutie efektu boli predtým potrebné tisíce riadkov kódu, po integrovaní sú potrebné iba dva alebo tri riadky kódu a ľahšie sa nastavujú jednoduché parametre, aby sa dosiahli brilantnejšie kreatívne efekty.

Spoločnosť Huawei poskytuje globálnym vývojárom komplexné a vysoko efektívne prevádzkové služby prostredníctvom služby AppGallery Connect, ktorá zahŕňa 68 služieb - čo je nárast o 27 služieb oproti HDC 2019. Počet aplikácií využívajúcich AGC sa zvýšil o 90 %.

Platforma Huawei Mobile Services zriadila 6 regionálnych centier, 7 DIGIX LAB, s miestnymi technologickými odborníkmi a prevádzkovým personálom, aby poskytovali služby miestnym vývojárom a partnerom. Spoločnosť Huawei umožňuje vývojárom v každom regióne inovovať a ponúka plnú podporu, ktorá im pomáha pri dosahovaní ich miestnych inovácií na globálnej scéne, čo umožňuje prosperitu ekosystému HMS.

"Hviezdy rozjasňujú budúcnosť. V uplynulom roku sme sa rozrástli na tretí najväčší ekosystém na svete. Budeme pokračovať v spolupráci s našimi vývojárskymi hviezdami z celého sveta, aby zažiaril oheň inovácií," dodal Zhang.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1275356/Zhang_Ping_an_President_Consumer_Cloud_Service_Huawei_Consumer_Business_Group.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1275361/HMS_ecosystem.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1275358/HMS_phone.jpg  Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1275359/Five_HMS_basic_service_engines.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1275357/HMS_Core.jpg 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1275360/HMS.jpg

Kontakt: Yiwen Zhu, zhuyiwen4@huawei.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu