OTS: HMS Core 4.0 pomáha vývojárom na celom svete vytvárať inteligentné...

TASR, 25. februára 2020 9:47

HMS Core 4.0 pomáha vývojárom na celom svete vytvárať inteligentné prostredie pre všetkých používateľov

Barcelona, Španielsko 25. februára (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Dnes spoločnosť Huawei usporiadala v Barcelone podujatie, ktoré virtuálne uviedlo na trh produkt a stratégie pre spotrebiteľské podniky. Na tejto udalosti predstavil Yu Chengdong (Richard Yu), výkonný riaditeľ obchodnej jednotky Consumer BG spoločnosti Huawei, HMS Core 4.0, platformu otvorených funkcií poskytovaných v rámci HUAWEI Mobile Services. Po integrácii týchto funkcií do aplikácií pomôžu vývojárom prilákať viac používateľov, zvýšiť zapojenie používateľov a dosiahnuť obchodný úspech rýchlejšie, ako sa očakávalo, a to globálnou distribúciou aplikácií do všetkých zariadení vo všetkých scenároch. Vývojári sa tak môžu zamerať na inovácie a poskytovať všetkým používateľom zariadení Huawei všestranný zážitok z využívania inteligentného digitálneho prostredia.

Richard Yu na tomto podujatí predviedol škálu pôsobivých služieb HMS Core 4.0, medzi ktoré patrí ML Kit. Poskytuje množstvo funkcií, ako je rozpoznávanie tváre, rozpoznávanie textu, rozpoznávanie a sledovanie objektov, klasifikácia obrázkov a rozpoznávanie orientačných bodov, ktoré je možné zvoliť na základe požiadaviek používateľa. Vďaka schopnosti detekcie tváre je ML Kit schopný detegovať sedem výrazov tváre, identifikovať tri črty tváre a získať kontúry detegovanej tváre z 845 bodov. Po integrácii s balíkom ML Kit bude aplikácia schopná rozšíriť inteligentné pripojenie do všetkých častí každodenného života používateľa, čo umožní čítať text v obrázkoch a streamoch vo viacerých jazykoch, skenovať pamätihodnosti a zdieľať ich s inými a upravovať fotografie pomocou aplikácií na skrášlenie tváre.

Ďalšou pozoruhodnou službou v HMS Core 4.0 je Scan Kit (skenovacia súprava). Je schopný identifikovať 13 typov bežne používaných 1D a 2D čiarových kódov. Pri detekcii čiarového kódu z diaľky Sken Kit najskôr zväčší čiarový kód pred jeho skenovaním a rovnakým spôsobom je tiež schopný skenovať malý čiarový kód. Bez ohľadu na to, ako je čiarový kód orientovaný, Scan Kit ho dokáže identifikovať rýchlo a správne. Okrem toho presne skenuje čiarové kódy aj v tých najnáročnejších situáciách, napríklad v prípade poškodenia alebo porušenia obrázka čiarového kódu.

Pokiaľ ide o využívanie inteligentného digitálneho prostredia vo všetkých scenároch v budúcnosti, Richard Yu predstavil službu Safety Detect (detekcia bezpečnosti). Rýchlo skontroluje, či aplikácia predstavuje nejaké riziká pre systém zariadenia používateľa prostredníctvom rootovania, odomknutia alebo zvýšenia oprávnení a určenia, či by mohla mať vplyv na fungovanie aplikácie. Funkcia Safety Detect chráni používateľa pred akýmkoľvek ohrozením jeho súkromia a bankových účtov počas pripojenia na sieť.

HUAWEI Map Kit (mapová súprava), Site Kit (súprava miesta) a Location Kit (súprava lokácie) spoločne poskytujú optimálne lokalizačné služby (LBS), ktoré pomáhajú globálnym vývojárom budovať interaktívne a personalizované možnosti využitia máp.

HMS Core 4.0 bol oficiálne spustený 15. januára 2020. Niektoré z jeho služieb boli aktualizované a niektoré sú nové. Účtovná súprava, nákupy v aplikácii (IAP), analytická súprava, drive kit, hry a súprava push sú už dlhoročné služby, ktoré sú len aktualizované v tejto verzii. Súpravy reklám, máp a lokácie boli predstavené pred štyrmi mesiacmi a boli tiež aktualizované. Novo vyvinuté sú ďalšie služby, medzi ktoré patrí súprava ML, informačná súprava, skenovacia súprava, služba v blízkosti, panoramatická súprava, bezpečnostná detekcia, správca dynamických značiek (DTM), rýchla identifikácia online (FIDO), súprava stránok, rýchla aplikácia, WisePlay DRM, zdravotná a identifikačná súprava. Niektoré služby v HMS Core 4.0 ponúkajú nové funkcie, ktoré integrujú možnosti cloudového zariadenia Huawei pre čipové zariadenia. V súčasnosti má spoločnosť Huawei viac ako 1,3 milióna registrovaných vývojárov a viac ako 55 000 aplikácií fungujúcich v rámci HMS Core na celom svete. Vďaka zrýchleniu komplexnej otvorenosti a zvýšeniu inovačných schopností bude ich počet v budúcnosti naďalej rásť.

Spoločnosť Huawei vždy dodržiavala svoj záväzok voči TECH4ALL. Prostredníctvom otvoreného systému HMS Huawei intenzívne spolupracuje s vládami, priemyselnými odvetviami a komunitami, aby umožnila rozvoj miestnych priemyselných odvetví, podporu inovácií malých a stredných podnikov a nepretržité uvádzanie inovatívnych digitálnych služieb pre spotrebiteľov na celom svete, ktoré prispieva k tvorbe spoločenskej hodnoty.

O spoločnosti Huawei Spoločnosť Huawei vznikla v roku 1987 a dnes je popredným celosvetovým poskytovateľom infraštruktúry informačných a komunikačných technológií (IKT), ako aj inteligentných zariadení. Digitálnu skúsenosť chceme ponúknuť všetkým, do každej domácnosti a organizácie, aby sme spoločne vybudovali plne prepojený, inteligentný svet. Máme viac ako 180.000 zamestnancov vo viac ako 170 krajinách a regiónoch sveta a viac ako tri miliardy zákazníkov. Komplexné portfólio produktov, služieb a riešení spoločnosti Huawei je konkurencieschopné a zároveň bezpečné. Pomocou otvorenej spolupráce s partnermi v rámci ekosystému tvoríme pretrvávajúcu hodnotu pre zákazníkov, pracujeme na tom, aby sme posilnili ľudí, obohatili ich domovy a inšpirovali k inovácii organizácie všetkých veľkostí a štruktúr. V Huawei sa inovácia odvíja od potrieb zákazníkov. Investujeme najmä do základného výskumu a sústredíme sa na technologické novinky, ktoré svet posúvajú smerom vpred.

Viac informácií nájdete na stránke Huawei: www.huawei.com 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1094358/Richard_Yu_Huawei_HMS_Core4. jpg

Kontakt: Yushuang Mao, +86-135-1032-1215, maoyushuang@huawei.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring