OTS: Hikvision uvádza na trh produktový rad LED displejov

TASR, 30. marca 2020 15:59

Hangzhou, Čína 30. marca (TASR-OTS) /PRNewswire/ - Hikvision, popredný svetový poskytovateľ inovatívnych bezpečnostných produktov a riešení, uviedol na trh celú škálu LED displejov, ktoré poskytujú plynulé zobrazovanie vo vysokom rozlíšení a plnej škále farieb. Displeje Hikvision z vlastnej vývojovej a výrobnej dielne ponúkajú technológie LED s jemným rozstupom, vnútorné LED displeje s pevnou montážou, vonkajšie LED displeje a priehľadné technológie LED, aby pokryli široké spektrum potrieb zákazníkov.

Hikvision má dlhoročné skúsenosti s výrobou monitorovacích obrazoviek pre bezpečnostné monitorovacie centrá a uvedenie novej produktovej rady znamená vstup značky Hikvision na svetový trh komerčných digitálnych značiek a ďalší míľnik v neustálej expanzii spoločnosti z oblasti bezpečnosti do nových komerčných sfér.

Nové LED displeje od spoločnosti Hikvision sú vyvinuté špeciálne pre uspokojenie rastúceho dopytu na trhu zo strany podnikov a organizácií zaisťujúcich bezpečnosť, reklamných spoločností a zábavného priemyslu. Nové LED displeje boli navrhnuté tak, aby sa stali ideálnou voľbou pre monitorovacie centrá, konferenčné miestnosti, vnútorné a vonkajšie reklamné panely, živé podujatia s obecenstvom a množstvo ďalších príležitostí.

Vďaka vynikajúcej vizualizačnej a zobrazovacej technológii LED displeje Hikvision prinášajú používateľom video s vynikajúcim obrazom vo vysokom rozlíšení. Displeje vybavené jedinečnou technológiou spracovania obrazu Pix Master ponúkajú vylepšenú ostrosť obrazu, dynamický kontrast, sýtosť a jas zo všetkých uhlov pohľadu.

Z ostatných funkcií vyberáme:

- Diaľkové ovládanie: Používatelia môžu ovládať displeje na diaľku pomocou ľahko použiteľnej multifunkčnej karty

- Prepínanie režimu farebnej teploty na jedno kliknutie: Podpora prepínania medzi viacerými režimami farebnej teploty pomocou jedného kliknutia mení obraz tak, aby vyhovoval prakticky každej aplikácii

- Automatické odvlhčovanie: Táto funkcia v priemere znižuje mieru zhoršeného fungovania svetiel o 30%, čím sa účinne predlžuje životnosť každého displeja

- Filtrovanie modrého svetla: Viac ako 90 % modrého svetla sa premieňa na nízkoenergetické svetlo, čo poskytuje účinnú a dostatočnú ochranu očí.

Okrem toho LED displeje Hikvision zjednodušujú spájanie niekoľkých obrazoviek vďaka svojej štandardizovanej štruktúre, ktorá umožňuje jednoduchú inštaláciu a údržbu a podporuje bežné rozlíšenie 1080p a 4K s presným pomerom.

Kliknite tu a získajte viac informácií.

O spoločnosti Hikvision Hikvision je popredným svetovým poskytovateľom inovatívnych bezpečnostných produktov a riešení. Vďaka skúseným pracovníkom v oblasti výskumu a vývoja spoločnosť Hikvision vyrába celý rad komplexných produktov a riešení pre vertikálne trhy. Okrem odvetvia bezpečnosti spoločnosť Hikvision rozširuje svoj dosah na inteligentné domáce technológie, priemyselnú automatizáciu a odvetvie automobilovej elektroniky, aby dosiahla svoju dlhodobú víziu. Produkty Hikvision tiež zabezpečujú obchodnú analytiku pre koncových užívateľov umožňujúce efektívnejšie operácie a väčší komerčný úspech. Spoločnosť Hikvision sa zaviazala dosahovať maximálnu úroveň kvality a bezpečnosti svojich produktov a svojich partnerov vyzýva k tomu, aby využili množstvo ponúkaných zdrojov kybernetickej bezpečnosti, vrátane Centra kybernetickej bezpečnosti spoločnosti Hikvision. Viac informácií nájdete na www.hikvision.com .

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1138933/Hikvision_LED_Banner.jpg

Kontakt: Kevin Chen, +86-181-0019-5131

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring