OTS: Herný priemysel sa spája a bude pomáhať pri šírení správ Svetovej...

TASR, 31. marca 2020 18:27

Herný priemysel sa spája a bude pomáhať pri šírení správ Svetovej zdravotníckej organizácie o COVID-19; spúšťa kampaň #PlayApartTogether

Globálny herný priemysel nabáda hráčov, aby dodržiavali zdravotné a bezpečnostné opatrenia týkajúce sa COVID-19 a pomáha sprostredkovať informácie a sociálne kontakty

San Francisco 28. marca --(TASR/OTS/BUSINESS WIRE)-- Zynga (NASDAQ:ZNGA):

Herný priemysel sa spája a bude pomáhať pri šírení správ Svetovej zdravotníckej organizácie o COVID-19; spúšťa kampaň #PlayApartTogether

O ČO IDE

Dnes sa zástupcovia globálneho herného priemyslu dohodli, že pomôžu so šírením najdôležitejších správ Svetovej zdravotníckej organizácie o COVID-19 s cieľom pomôcť spomaliť pandémiu tohto ochorenia. Za účelom šírenia týchto správ 18 popredných firiem v oblasti interaktívnej zábavy spustilo iniciatívu #PlayApartTogether s cieľom odporučiť širokému spektru zákazníkov dodržiavať zdravotné odporúčania Svetovej zdravotníckej organizácie, ako sú dodržiavanie bezpečnej vzdialenosti, hygiena rúk, nosenie rúšok a ďalších preventívnych opatrení v boji proti COVID-19 .

Kampaň #PlayApartTogether prostredníctvom rôznych podujatí, exkluzívnych ponúk a odmien v najobľúbenejších hrách učí hráča dodržiavať hygienické a zdravotné návyky, ktoré im pomôžu ochrániť svoje vlastné zdravie, zdravie svojich rodín a aj celej spoločnosti. Informovaním o bezpečnostných opatreniach proti nákaze COVID-19 priamo v hrách tak herný priemysel hovorí celému svetu: "Nech ste kdekoľvek a hráte akúkoľvek hru, vždy môžete pomôcť."

Do programu sa zapojili nasledovné firmy a vydavatelia hier: Activision Blizzard, Amazon Appstore, Big Fish Games, Dirtybit, Glu Mobile, Jam City, Kabam, Maysalward, Playtika, Pocket Gems, Riot Games, SciPlay, Snap Games, Twitch, Unity, Wooga, YouTube Gaming a Zynga

Sledujte hashtag #PlayApartTogether na sociálnych sieťach, pod ktorým nájdete najnovšie informácie a aktuality.

#PlayApartTogether - vyhlásenia partnerov z herného priemyslu:

Activision Blizzard - Bobby Kotick, CEO

"Zaistiť bezpečnosť vzájomných kontaktov medzi ľuďmi nikdy nebolo dôležitejšie. Hry sú skvelou platformou, pretože ľudia sa spájajú prostredníctvom zábavy, zmyslu a účelu. Sme hrdí na to, že sa môžeme zapojiť do tejto prínosnej a potrebnej iniciatívy."

Big Fish Games - Jeff Karp, Riaditeľ a prezident

"Doteraz nikdy slovo solidarita nemalo taký význam ako v boji proti epidémii COVID-19. Naša globálna komunita vydavateľov hier pod technickým vedením Svetovej zdravotníckej organizácie dúfa, že sa nám v rámci kampane #PlayApartTogether a prostredníctvom našich hier podarí osloviť milióny hráčov. Prostredníctvom hier, ako sú napríklad Cooking Craze, Gummy Drop, Decurse alebo Fairway Solitaire, tak môžeme zdieľať dôležité bezpečnostné upozornenia a zásady Svetovej zdravotníckej organizácie a súčasne dať hráčskej komunite vedieť, že v tom nie sú sami. Sme v tom spoločne, aj keď sme od seba vzdialení."

Dirtybit - Anette Staloy, Viceprezident pre Business a Marketing

"Naším poslaním je umožniť ľuďom zažívať spoločne skvelé okamihy, o čo sa snažíme s našimi hrami pre sociálne siete. Hráči našich hier z celého sveta sa delia o srdcervúce príbehy, ako veľa pre nich naše hry Fun Run znamenajú a ako im umožňujú zostať v kontakte s priateľmi. Vážime si príležitosti zapojiť sa do iniciatívy #PlayApartTogether a chceme pomôcť ľuďom dodržiavať zásady Svetovej zdravotníckej organizácie a miestnych zdravotných úradov."

Glu Mobile - Nick Earl, prezident a generálny riaditeľ

"Hry vedia nielen ľudí zabaviť, ale súčasne ich dokážu v ťažkých časoch aj spojiť. Sme hrdí na to, že môžeme s celým herným priemyslom spojiť sily a podporiť Svetovú zdravotnícku organizáciu v rámci iniciatívy #PlayApartTogether. Prostredníctvom série hier nášho štúdia Glu tak učíme hráčov dodržiavať pokyny Svetovej zdravotníckej organizácie a miestnych zdravotníckych úradov s cieľom ochrániť zdravie našich rodín a spoločnosti."

Jam City - Chris DEWOLF, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ

"Jam City si uvedomuje, že hry mnohým ľuďom v tejto ťažkej dobe prinášajú úľavu od stresu a napätia. Ako herná spoločnosť s desiatkami miliónov hráčov vyzývame všetkých, aby sa zapojili do našej iniciatívy #PlayApartTogether a pomohli nám sploštiť krivku epidémie a skoncovať s COVID-19."

Kabam - Tim Fields, generálny riaditeľ

"Cieľom spoločnosti Kabam je baviť svet. A rola zabávačov je ešte oveľa dôležitejšia v ťažkých časoch. Kabam podporuje iniciatívu #PlayTogetherApart; dodržiavaním múdrych odporúčaní Svetovej zdravotníckej organizácie môžeme zmierniť tlak na zdravotníkov a zachraňovať životy. Teraz je ten najlepší čas zahrať si vaše obľúbené hry alebo vyskúšať nové. Môžete sa stať hrdinami, či už budete hrať so svojimi priateľmi alebo sami. "

Maysalward - Nour Khrais, zakladateľ a generálny riaditeľ

"Každý musí prijať svoj podiel zodpovednosti v boji s touto pandémiou a v snahe o spomalenie jej šírenia. Tým, že zostaneme doma, chránime nielen seba, ale aj spoločnosť pred nebezpečenstvom nákazy. V spoločnosti Maysalward sa snažíme bojovať so šírením tejto choroby, a tak sa pridávame k iniciatíve #PlayApartTogether a spúšťame nové online hry s novými možnosťami. Zostaňte doma v bezpečí."

Playtika - Robert Antokol, generálny riaditeľ

"V spoločnosti Playtika si myslíme, že hra je neoddeliteľnou súčasťou našich životov, a to aj v ťažkých časoch. Je nám cťou pomáhať šíriť správy a hlásenia Svetovej zdravotníckej organizácie a pripojiť sa ku koalícii popredných firiem z herného priemyslu v rámci podpory kampane #PlayApartTogether. Firma Playtika, ako súčasť tejto dôležitej reakcie na pandémiu COVID-19, venuje maximálne úsilie v pomoci ľuďom z celého sveta, aby zostali v spojení a v bezpečí."

Pocket Gems - Ben Liu, generálny riaditeľ

"Hry môžu poskytnúť potrebnú zábavu, ale posilňujú aj prepojenie. V týchto ťažkých časoch firma Pocket Gems podporuje kampaň #PlayApartTogether, spolu s ostatnými hernými vývojármi, s cieľom pomôcť rozšíriť dôležité oznámenia a správy Svetovej zdravotníckej organizácie. Dúfame, že si zákazníci užijú nový obsah a bonusy v našich mobilných hrách, ako sú napríklad Episode alebo War Dragons, a súčasne sa dozvedia o dôležitých upozorneniach a oznámeniach Svetovej zdravotníckej organizácie."

Riot Games - Nicolo Laurent, generálny riaditeľ

"Udržiavanie fyzického odstupu neznamená sociálnu izoláciu! Udržujme si fyzický odstup a dodržujme pokyny zdravotníckych organizácií, ako je napríklad hygiena rúk. To všetko nám pomôže sploštiť krivku pandémie a kampaň #PlayApartTogether nám túto krízu pomôže prekonať. Pre priaznivcov spoločnosti Riot Games je hranie hier zmysluplným životným koníčkom. A teraz sa z tohto koníčku, ktorému sa venujú miliardy hráčov z celého sveta stáva tiež nástroj, ktorý môže pomôcť zachraňovať životy. Poďme spoločne tohto nepriateľa COVID-19 poraziť."

SciPlay - Josh Wilson, generálny riaditeľ

"V spoločnosti SciPlay nás posilňuje radosť, ktorú naše hry prinášajú hráčom z celého sveta. V týchto ťažkých časoch sa musíme všetci v boji proti vírusu spojiť a musíme sa snažiť sploštiť krivku nákazy. Jednou z našich kľúčových hodnôt je projekt #playTOGETHER (hráme spoločne) a táto hodnota stojí za všetkými vecami, ktoré robíme pre našich hráčov. Sme poctení, že môžeme túto kľúčovú hodnotu uplatniť aj v rámci iniciatívy #PlayApartTogether, v ktorú veríme a ktorá určite pomôže rozšíriť život zachraňujúce odporúčania Svetovej zdravotníckej organizácie. Takže poďme hrať sami, a napriek tomu spoločne (#PlayApartTogether), a zachovať si tak duševné, tak telesné zdravie!"

Snap - Will Wu, riaditeľ Snap Games

"Je veľmi dôležité, aby mladí ľudia zostali doma, to oni majú zásadnú úlohu a môžu pomôcť zastaviť ďalšie šírenie ochorenia. Firma Snap Games vždy ponúkala priateľom zo všetkých kútov sveta možnosť spojiť sa pri hraní hier, a preto sme sa rozhodli podporiť iniciatívu #PlayApartTogether. Chceme pomôcť udržať fanúšikov hier Snap doma tým, že im ponúkneme nové hry a kreatívne nástroje, ktoré zvýšia povedomie spoločnosti o svojej vlastnej ochrane, ochrane svojich blízkych a tiež širokej verejnosti."

Twitch - Michael Aragon, viceprezident pre tvorbu obsahu

"Hry sú dôležitou súčasťou Twitch komunity, ktoré každý deň spájajú hráčov z celého sveta. Iniciatíva #PlayApartTogether pripomína, že aj keď teraz musíme zachovávať fyzický odstup, stále môžeme spoločne hrať hry, ktoré máme radi, a zostať s ľuďmi v spojení online. Sme radi, že môžeme pomôcť zdieľať najdôležitejšie informácie od Svetovej zdravotníckej organizácie a súčasne ľuďom stále ponúkať možnosť stretávať sa pri hraní hier."

Unity Technologies - John Riccitiello, CEO

"V spoločnosti Unity sa domnievame, že čím viac tvorcov a hráčov hier na svete bude, tým bude náš svet lepší. Bez ohľadu na to, či hráte svoju obľúbenú hru s priateľmi na internete alebo sa učíte programovať svoju prvú hru s pomocou našich programátorských iniciatív, ktoré teraz ponúkame zadarmo, kampaň #PlayApartTogether pomáha hráčom chrániť seba i svoje rodiny. Tešíme sa na spoluprácu s globálnymi hernými spoločnosťami, aby sme spoločne pomohli sploštiť krivku nárastu nakazených."

YouTube - Ryan Wyatt, riaditeľ divízie hier

"Už 15 rokov je YouTube miestom, kde sa ľudia môžu stretávať a robiť veci spolu prostredníctvom videí #withme, ale teraz je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým zostať doma (#StayHome) a hrať sami a pritom spoločne (#PlayApartTogether). Prostredníctvom Youtube sa vývojári hier dnes spájajú s fanúšikmi a ostatnými vývojármi z celého sveta a usporadúvajú živé prenosy. Hráči jednoducho vedia ako sa spojiť, aj keď sa k sebe nesmú približovať, takže dodržujeme predpísanú vzdialenosť, zostaneme v bezpečí a spoločne, ako odbor priemyslu, poďme pomôcť sploštiť krivku nárastu epidémie."

Zynga - Bernard Kim, prezident vydavateľstva

"V spoločnosti Zynga je naším poslaním spájať svet prostredníctvom hier a toto poslanie dnes tvárou v tvár tejto globálnej kríze dostáva úplne nový rozmer. Je nám cťou, že môžeme podporiť dôležitú prácu Svetovej zdravotníckej organizácie a poskytnúť hráčom podporu počas tohto obdobia, kedy sa musíme vyhýbať fyzickému kontaktu. Iniciatíva #PlayApartTogether tak aktivuje pozitívny prístup a spoločenského ducha, čo nám môže pomôcť vysporiadať sa s aktuálnymi problémami dnešnej doby."

Upozornenie vydavateľa: Grafické materiály ku kampani, kontaktné informácie a zoznam hesiel a hlášok si môžete stiahnuť na webovej stránke: https://www.dropbox.com/sh/kkvsatzbfkwafft/AAA4NFbVNMfzX-iULm68kyEra?dl=0

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200328005018/en/

Kontakty

Kenny Johnston (kjohnston@zynga.com)

Sarah Ross (sarah@zynga.com)

Dana Whitney (dwhitney@zynga.com)

Zdroj: Zynga

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring