OTS: Hengtong dodáva 3 000 km podmorských optických káblov do Čile a oslavuje...

TASR, 29. novembra 2018 10:44

OTS: Hengtong dodáva 3 000 km podmorských optických káblov do Čile a oslavuje dodávku 10 000 km kabeláže do zámoria

Suzhou, Čína, 29. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - 26. novembra 2018 sa v Changshu, provincii Jiangsu konala slávnosť pri príležitosti „dodávky 10 000 km podmorských optických káblov spoločnosťou Hengtong do zahraničia". Spoločnosť Hengtong tak oslávila svoj úspech spojený s výrobou a dodávkou približne 3 000 km podmorských optických káblov pre čilský projekt FOA aj dosiahnutie míľnika 10 000 km podmorskej optickej kabeláže v rámci kumulatívnych zámorských dodávok. Hengtong sa tak zaradil na prvé miesto na svete v rámci kapacity a dodávok na domáci trh s podmorskými káblami. Ide o významný míľnik v odvetví výroby podmorských káblov Číne, ktorý vyzdvihuje aktivity v rámci iniciatívy „vyrobené v Číne" v oblasti medzinárodnej podmorskej komunikácie.

26. novembra spoločnosť Hengtong uviedla na trh aj niekoľko nových produktov, vrátane staníc na montáž podmorských zariadení, stereofónneho inteligentného systému sledovania kotvy, dvojstupňových kompozitných káblov používaných v sieťach skorého varovania pri prevencii námorných katastrof, systému monitorovania životného prostredia prístavov a tiež podmorský systém monitorovania výroby ropy a plynu demonštrujúci možnosti spoločnosti v oblasti technológie, kvality, produkcie a dodávky.

Pri realizácii globálnych spojení hrá podmorský kábel rozhodujúcu úlohu v globálnej podmorskej komunikácii a energetickom prepojení. V uplynulých piatich rokoch spoločnosť Hengtong vybudovala prelomovú základňu pre výskum a vývoj v oblasti podmorských optických káblov, vrátane systémovej integrácie, testovacieho centra a dokovacieho káblového systému, čím sa okamžite zaradila medzi špičku medi výrobcami optických káblov v domácom aj medzinárodnom prostredí.

Qian Jianlin, výkonný prezident spoločnosti Hengtong Group, uviedol, že spoločnosť Hengtong sa zaviazala vytvoriť dodávateľský reťazec podmorských prepojení, ktorý bude integrovať produktové, inžinierske a prevádzkové služby na podporu realizácie Iniciatívy pásu a cesty a prispievať tak ku globálnej konektivite.

O spoločnosti Hengtong

Hengtong je globálnym poskytovateľom služieb informačných a energetických sietí, ponúkajúcich rôzne druhy spojení a káblov vrátane optických vlákien, napájacích káblov, podmorských káblov a príslušenstva.

Po dvadsiatich rokoch existencie má spoločnosť Hengtong už 10 výrobných podnikov so sídlom v Číne, Európe, Južnej Amerike, Južnej Afrike, Južnej Ázii a Juhovýchodnej Ázii. Svoje obchodné zastúpenia má vo viac ako 30 krajinách a regiónoch na celom svete a výrobky a služby dodáva viac ako 140 krajinám.

Inovácie a sociálna zodpovednosť sú v samotnom centre záujmu spoločnosti Hengtong, ktorá sa v súčasnosti transformuje na inteligentnú výrobu, aby sa stala jedným z najmodernejších výrobcov káblov na svete.

Webová stránka:

http://www.hengtonggroup.com/en/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/790679/Hengtong_submarine_cable.jpg

Kontakt:

Qian Cuihong

+86-13013795273

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring