OTS: Hard Rock International nabáda všetkých, aby ...

TASR, 5. júna 2023 9:29

OTS: Hard Rock International nabáda všetkých, aby „LOVE OUT LOUD" (milovali nahlas) počas tohto mesiaca hrdosti s novou limitovanou edíciou a sériou globálnych júnových podujatí s HALSEY

Hard Rock si cení partnerstvo s multiplatinovou, žánrovo odlišnou umelkyňou Halsey príspevkom vo výške 250 000 dolárov na podporu LGBTQIA+ komunity prostredníctvom nadácie Hard Rock Heals Foundation

Hollywood 5. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Hard Rock International oslavuje svoju neustálu podporu komunity LGBTQIA+ počas mesiaca hrdosti tým, že oživuje základné mottá „Love All, Serve All" a „All Is One" a zároveň nabáda spojencov na celom svete, aby „milovali nahlas".

„V spoločnosti Hard Rock sú služby a autentická inklúzia zakorenené v DNA značky a každodenných mottách, vďaka čomu sa ku všetkým členom tímu a hosťom v našich zariadeniach správame s láskou a rešpektom," povedala Stephanie Piimauna, senior viceprezidentka a riaditeľka pre diverzitu a inklúziu v spoločnosti Seminole Hard Rock. „V rámci nášho záväzku budeme naďalej prejavovať spojenectvo a posilňovať hlasy LGBTQIA+ ľudí v našich miestnych komunitách a na celom svete."

Na úvod akcie Pride 2023 spoločnosť Hard Rock oznámila partnerstvo s umelkyňou Halsey, ktorá je nominovaná na cenu GRAMMY®, je multiplatinová a transformuje žánre – je známa tým, že sa zasadzuje za LGBTQIA+ komunitu. Na oslavu tohto partnerstva a mesiaca hrdosti spoločnosť Hard Rock prisľúbila minimálne 250 000 dolárov organizáciám Human Rights Campaign a Outright International prostredníctvom nadácie Hard Rock Heals Foundation®, charitatívnej pobočky spoločnosti Hard Rock®.

Hard Rock bude organizovať súkromné vystúpenie v Hard Rock Cafe London Old Park Lane, kde Halsey daruje špeciálne spomienkové predmety do slávnej zbierky Hard Rock. Počas leta sa uskutoční špeciálna séria koncertov Halsey so sláčikovým súborom Hard Rock Live.

V rámci maloobchodnej kolekcie Pride 2023 navrhla Halsey, ktorá je sama queer umelkyňou, dve tričká pod spoločnou značkou Hard Rock x Halsey Signature Series Pride Edition. Maloobchodná kolekcia Pride 2023 je teraz k dispozícii v obchodoch a online v predajniach Rock Shops® a časť výťažku z nej poputuje na charitatívne organizácie LGBTQIA+ po celom svete.

Hard Rock Cafe, hotely a kasína po celom svete budú organizovať rôzne podujatia vrátane spolupráce s významnými osobnosťami z LGBTQIA+ v miestnych komunitách a vytvoria exkluzívne zážitky, ako sú výnimočne zariadené apartmány tzv. „curated suite", jedinečné ponuky jedál a nápojov, zábavné zážitky, Pride playlisty a komunitné podujatia na získavanie finančných prostriedkov.

Viac informácií o všetkých aktivitách Pride, partnerstvách a podpore komunity LGBTQIA+ a rozmanitosti spoločnosťou Hard Rock nájdete v úplnom znení tu.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2091538/Halsey_12.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/753406/HRBrand_BLACK_2010_24_16_ID_314f48f4d594_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring