OTS: GWM POER Medzinárodné majstrovstvá v rybolove s nástrahou sa uzatvárajú ...

TASR, 26. júla 2021 15:41

GWM POER Medzinárodné majstrovstvá v rybolove s nástrahou sa uzatvárajú a vytvárajú život, kde je možné čokoľvek

PAO-TING, Čína 26. júla (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Dňa 16. júla bol úspešne ukončený prvý súboj GWM POER Medzinárodných majstrovstiev v rybolove s nástrahou 2021. Majstrovstvá prilákali mnoho vysoko kvalifikovaných súťažiacich a divákov z rôznych kruhov života. Majstrovstvá sa stali hitom a informovalo o nich viac ako 350 médií a boli aj naživo vysielané na internete.

Rybolov s nástrahou vznikol v Severnej Amerike a po 40 rokoch vývoja sa stal obľúbeným súťažným športom po celom svete. Je zvlášť obľúbený u milovníkov rybolovu. Rybolov s nástrahou si vyžaduje profesionálne vybavenie a čln a nadšenci musia putovať cez hory i rozsiahle vodné plochy. Preto by pre nich mali byť nevyhnutnosťou pick-upy, ktoré zvládnu jazdu v teréne aj ťahanie či naloženie poriadneho nákladu. Nezávislá otvorená korba GWM POER je ideálna pre umiestnenie všetkých nevyhnutností a ľahko s ňou kamkoľvek prepravíte aj rybársky čln. GWM POER, ktorý stabilne prekoná aj 700 mm vody, spĺňa všetky požiadavky každého milovníka rybolovu s nástrahou. Spoločnosť GWM POER sponzoruje Medzinárodné majstrovstvá v rybolove s nástrahou už dva roky po sebe. Veľmi cennou podporou je zvlášť poskytovanie vozidiel súťažiacim.

GWM POER je šikovným a bezpečným pick-upom novej generácie. Spoločnosť pri jeho vývoji uplatnila prístup zameraný na užívateľa a skúmala rôzne sféry života, aby sa jej produkt stal spoločníkom, ktorý bude svojho majiteľa sprevádzať za všetkých okolností. Okrem rybolovu s nástrahou prenikla spoločnosť GWM POER tiež do ôsmich oblastí outdoorových aktivít po celom svete, vrátane cezpoľného behu, expedícií a kempovania. Preukázala tak výkon svojho vozidla za všetkých možných okolností a otvorila dvere nekonečným možnostiam životného štýlu svojich globálnych užívateľov.

Vďaka trom uzávierkam diferenciálu, režimu crawling, otočenia tanku, 7 režimom jazdy v akomkoľvek teréne a ďalším komplexným technológiám pre offroad jazdu prekonával pick-up GWM POER počas výškového prieskumu Mount Everestu (Mount Everest Elevation Survey) zlé podmienky na ceste s úplnou ľahkosťou. Počas jazdy zvládol dážď, sneh, hmlu a ďalšie komplikácie. Pick-up GWM POER prekonal zasneženú a zľadovatenú cestu v priesmyku Kya Wu Lha vo výške 5200 metrov nad morom so 108 zákrutami v národnom parku Mount Everestu a vzdal tak hold horolezeckému duchu. Spoločnosť GWM POER oslovila známych komentátorov Ahmeda Al Shehriho a Haniho Daghustaniho, ktorí spoločne prešli oázy, púšte a hrady v Saudskej Arábii, a zdôraznili tak prevádzkyschopnosť a vyslobodzovacie či nakladacie schopnosti vozidla v tomto exotickom prostredí. Pick-up GWM POER, kombinujúci mohutnú karosériu, inteligentné technológie, vysoký výkon a úplnú bezpečnosť, preskúmal v Južnej Afrike rozmer života plný stanov a motocyklov a prepojil emócie užívateľov prostredníctvom integrácie aktivít založených na scenároch a reálnom živote. V budúcnosti plánuje spoločnosť GWM Poer plnú integráciu do kultúry pick-upov v Južnej Afrike prostredníctvom série sponzorovaných aktivít v oblasti morského rybolovu, cyklistiky a kempovania.

Od svojho uvedenia na trh si spoločnosť GWM POER získala desiatky tisíc užívateľov a je na trhu vysoko uznávaná. Získala čilské ocenenie "Najlepší pick-up roka", "Auto roka" udeľované mediálnymi autoritami v Austrálii a na Novom Zélande a mnoho ďalších ocenení. V budúcnosti bude spoločnosť GWM POER pokračovať v optimalizácii svojich produktov, inovácii scenárov ich použitia a vytváraní lepších zážitkov pre svojich globálnych užívateľov.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1580196/GWM.jpg

KONTAKT: Pupu Li, +86-13466544432, lipupu@dsconsulting.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring