OTS: Globálna značka smartfónov Honor sa spája s Doktorom Strangeom...

TASR, 20. októbra 2016 9:02

OTS: Globálna značka smartfónov Honor sa spája s Doktorom Strangeom z marvelovských štúdií, aby priniesla "statočnosť" na plátna

Šen-Čen, Čína 20. októbra (TASR-OTS) (PRNewswire) - Globálna značka smartfónov Honor dnes oznámila svoju spoluprácu s marvelovskými štúdiami pri dlho očakávanom filme „Doktor Strange", v ktorom zažiari najnovší telefón značky Honor. Partnerstvo sa nebude týkať len prítomnosti telefónov značky Honor vo filme, ale bude zahŕňať aj sériu spoločných propagačných kampaní v online aj v offline priestore.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161018/430245

Spojenie so spoločnosťou Marvel je najnovším kreatívnym a dynamickým počinom v rámci marketingových iniciatív značky Honor zameraných na generáciu Y. Honor sa rozhodol pre úplne odlišný prístup, pomocou ktorého hľadá príležitosti na spojenie s generáciou Y rôznorodými partnerstvami v oblasti hudby, kina, hier a extrémnych športov. Obe spoločnosti sa zameriavajú na emocionálne zážitky globálnych užívateľov a zákazníkov, a tak je ich partnerstvo prirodzeným vyústením.

„Chceme našu značku oživiť spôsobom, ktorý je lákavý pre generáciu Y. Sme nadšení zo spojenectva s tak výraznou značkou ako je Marvel, ktorá inšpiruje divákov na celom svete spôsobom, akým chce značka Honor posilniť a inšpirovať svojich zákazníkov," povedal Steven Wang, marketingový manažér značky Honor.

„Marvel je z partnerstva so značkou Honor nadšený," povedala Mindy Hamiltonová, vice-prezidentka spoločnosti Marvel pre globálne partnerstvá. „Generácia Y je pre nás kľúčovou demografickou skupinou a partnerstvo so značkou Honor nám umožňuje udržať tempo s technologickým pokrokom a experimentovať so spôsobmi, ako túto skupinu osloviť."

Film „Doktor Strange" z marvelovej dielne s Benedictom Cumberbatchom v hlavnej roli rozpráva príbeh svetoznámeho neurochirurga Dr. Stephena Strangea, ktorý v snahe vyliečiť sa po strašnej autonehode, nájde mocné kúzlo na záhadnom mieste.

Film „Doktor Strange" je prirodzeným kandidátom pre partnerstvo so značkou Honor. Hodnoty, ktoré titulná postava predstavuje - rozhodnosť a odvaha ísť vlastnou cestou - a hlavne jeho vášeň pre technológie, z neho robí vhodného ambasádora značky Honor, ktorá sa pomocou technologických noviniek snaží posilniť generáciu digitálnych domorodcov. Marvelov bohatý ekosystém plný farieb, novej technológie a inšpiratívnych postáv sa ukázal ako dokonalé pozadie pre prezentáciu značky Honor, ktorá inšpiruje užívateľov na celom svete k napĺňaniu veľkých snov, k uchovaniu si mladosti v srdci a k statočnosti - presne tak, ako to zdôrazňuje slogan „pre statočných".

Najnovšia vlajková loď značky Honor 8 stelesňuje túto víziu. Tento smartfón ponúka vyspelý dvojšošovkový fotoaparát, senzor odtlačkov prstov s programovateľným smart kľúčom a luxusný dizajn podporený viacvrstvovým sklom odrážajúcim svetlo. Honor 8 si môžete zakúpiť v prevedení zafírovo-modrá, perlovo biela a polnočná čierna.

Film „Doktor Strange" príde do kín v Spojenom kráľovstve 25. októbra a v USA 4. novembra. Honor ešte aktívne podporí toto partnerstvo vo vybraných krajinách vrátane Ruska, USA, Nemecka, Spojeného kráľovstva, Francúzska, Talianska, Španielska, Fínska, Poľska, Českej republiky, Švédska, Srbska, Malajzie, Spojených arabských emirátov, Kuvajtu a Saudskej Arábie.

S podporou značky Honor sa 20. októbra uskutoční premiéra s červeným kobercom s predstaviteľmi Honoru a hviezdami filmu „Doktor Strange" z marvelovskej dielne a po nej bude 27. októbra nasledovať podujatie s názvom Veda marvelovského kinematografického vesmíru na oslavu vedy a technológie stojacej v pozadí marvelovského kinematografického vesmíru. Do globálnej distribúcie sa samozrejme dostanú aj brandované smartfóny Honor 8. Viac informácií nájdete na: www.hihonor.com/global/events/doctorstrange.

O značke Honor

Honor je popredná e-značka smartfónov, ktorá patrí do skupiny Huawei Group. V duchu sloganu „pre statočných" bola táto značka vytvorená pre potreby generácie digitálnych domorodcov prostredníctvom produktov optimalizovaných pre internet s dokonalou užívateľskou skúsenosťou, ktorá inšpiruje aktivity, podporuje kreativitu a nabáda mladých k napĺňaniu svojich snov. Na tejto ceste sa Honor odlíšil od ostatných značiek svojou vlastnou statočnosťou, ktorá ho priviedla k najnovšej technológii a inováciám pre svojich zákazníkov.

O spoločnosti Marvel Entertainment

Vlastníkom spoločnosti Marvel Entertainment, LLC je Walt Disney Company. Je to jedna z najvýznamnejších zábavných spoločností pracujúcich s hrdinami príbehov, ktorá má v arzenáli viac ako 8 000 známych postáv vyskytujúcich sa v najrôznejších médiách už celých 75 rokov. Marvel využíva svojich hrdinov v zábavnom priemysle, v predaji licencií a vo vydavateľstvách. Viac informácií získate na: marvel.com. © 2016 MARVEL

O filme „Doktor Strange" z marvelovskej dielne

Z marvelovských štúdií pochádza „Doktor Strange," príbeh svetoznámeho neurochirurga Dr. Stephena Strangea, ktorého život sa navždy zmení, keď po hroznej autonehode prichádza o možnosť ovládať vlastné ruky. Keď ho tradičná medicína sklame, Strange je nútený hľadať liečbu inde. A tak sa vypraví na mystické odlúčené miesto známe ako Kamar-Taj. Čoskoro však zistí, že Kamar-Taj nie je len chrámom uzdravenia, ale aj základňou pre boj s temnými silami, ktoré chcú zničiť našu realitu. Onedlho si musí Strange - vybavený novými magickými schopnosťami - vybrať, či sa vráti ku svojmu životu plnému bohatstva a slávy, alebo to všetko zanechá a bude brániť svet ako ten najmocnejší čarodejník aký kedy existoval.

Vo filme „Doktor Strange" uvidíme Benedicta Cumberbatcha, Chiwetela Ejiofora, Rachel McAdams, Benedicta Wonga, Michaela Stuhlbarga, Benjamina Bratta a Scotta Adkinsa s Madsom Mikkelsenom a Tildou Swinton. Režisérom filmu je Scott Derrickson a producentom Kevin Feige. Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Stephen Broussard, Charles Newirth a Stan Lee boli výkonnými producentmi tohto snímku. Jon Spaihts a Scott Derrickson & C. Robert Cargill sú autormi scenáru. Pripojte sa k doktorovi Strangeovi z marvelových štúdií na jeho nebezpečnej, záhadnej a úplne šokujúcej ceste už 4. novembra 2016 v kinách v celých Spojených štátoch.

Kontakt:

Honor Global

Roxy Xuan

mail: xuanyin@huawei.com alebo

Burson-Marsteller Reed Li

tel: +852-2963-6719

mail: reed.li@bm.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring