OTS: Globálna súťaž dizajnov tém smartfónov DIGIX HUAWEI odštartovala...

TASR, 16. apríla 2019 10:55

OTS: Globálna súťaž dizajnov tém smartfónov DIGIX HUAWEI odštartovala, aby ukázala budúce smerovanie

Šen-čen, Čína, 16. apríla (TASR-OTS)(PRNewswire) - Globálna súťaž dizajnov tém smartfónov s názvom DIGIX HUAWEI odštartovala 11. apríla. Vyzýva výnimočné talenty spomedzi dizajnérov a nadšencov umenia z celého sveta, aby zaslali svoje návrhy tém užívateľských rozhraní, ako sú ilustrácie, animácie a 3D grafika. Pod heslom „Ahoj, nové umenie" sa nová súťaž snaží docieliť spojenie umenia a technológie a zdieľať najmodernejší dizajn a estetické trendy s používateľmi na celom svete.

V porote budú uznávaní odborníci z celého sveta, aby podporili medzinárodnú scénu profesionálneho dizajnu

V porote sa stretnú odborníci ako je Xiaokang Liu (zakladateľ spoločnosti KL&K Creative Strategics), Jun Fei (profesor z katedry dizajnu, Central Academy of Fine Arts), Bai Cha (jeden z najpopulárnejších tvorcov komiksov v Číne), María José Pérez-Luqueová (vedúca štúdií multimédií a grafického dizajnu, ESNE, Madrid), Alejandro Magallenes (člen združenia Alliance Graphique Internationale), Jun Liang (vedúci pre dizajn a používateľskú skúsenosť v spoločnosti Huawei UCD), Alexandre Plicque Gurlitt (vizuálny dizajnér v Paris Aesthetic Research Center) a ďalšie zvučné mená z odvetvia dizajnu s cieľom podporiť a posilniť najvplyvnejšiu scénu tvorby dizajnu v odvetví mobilných telefónov.

Zvláštni hostia spomedzi dizajnérov vytvoria koncepčné diela interpretujúc podstatu nového umenia

Na úvod tejto súťaže bol pozvaný vplyvný panel majstrov dizajnérov, aby vytvorili súbor štýlových a nápaditých majstrovských diel, ktoré divákom ukážu novú koncepciu umenia. Zoznam umelcov v paneli:

Ye Luying, ilustrátorka uvedená na ázijskom zozname Forbes do 30 rokov

Wu Sijun, mladý umelec

LOST7, populárny ilustrátor

Paulo Villagrán, jeden z najpopulárnejších mexických ilustrátorov

Wang Yunfei, populárny ilustrátor

FIREYE, populárny ilustrátor

Každý môže predviesť svoje silné stránky v štyroch hlavných kategóriách

Tohtoročná súťaž Global Theme Design je rozdelená do štyroch samostatných kategórií, vrátane ilustrácií, animácií, 2D grafiky a 3D grafiky. Dizajnéri si môžu vybrať kategóriu, v ktorej chcú súťažiť a uchádzať sa o cenu a samozrejme aj ukázať svoju jedinečnosť v špecifickej oblasti umenia.

Vo svetovej súťaži dizajnérov predvedú účastníci z celého sveta svoje diela na rovnakej scéne. Budú tu môcť interpretovať nové umenie s mimoriadnou dávkou tvorivosti. Ich talent tak oživí umelecký dizajn v procese skúmania futuristickej estetiky.

Štedré odmeny pre talenty

Osem hlavných ocenení bude udelených 134 umelcom v celkovej cene viac ako 330 000 USD. Medzi cenami je aj Grand Prize pre globálneho víťaza, cena pre Hviezdy zajtrajška, cena pre Najpopulárnejšie dielo atď. Okrem cien v podobe finančnej hotovosti bol na podporu dizajnérov zriadený aj špeciálny Fond kreativity, ktorý by mal slúžiť ako motivácia pre tvorbu umeleckých diel a garantovať umelcom adekvátne príjmy. Táto súťaž bude prebiehať vo viac ako 170 krajinách a regiónoch. Všetky príspevky uvidia miliardy divákov prostredníctvom online a offline kanálov po celom svete a sprostredkujú mimoriadny zážitok stovkám miliónov používateľov smartfónov Huawei.

Pomocou Theme Development Tool 9.0 od Huawei vytvoríte tému veľmi jednoducho

Zároveň s touto súťažou spoločnosť Huawei oficiálne uviedla aj nový nástroj s názvom Theme Development Tool 9.0. Aktualizovaný nástroj na tvorbu tém podporuje úpravu vizualizácie tém, online náhľad s rôznymi efektmi a balenie materiálov na jedno kliknutie, čo umožňuje návrhárom medziiným tvoriť bez zložitého vývoja námetov na uzamknutej obrazovke, pracovať v prostredí priateľskom pre dizajn a tráviť viac času samotnou tvorbou.

Informácie o príležitosti, ktorú si nesmiete nechať ujsť: Vaša účasť ovplyvní budúcnosť estetiky dizajnu tém smartfónov

Téma je jedným z kľúčových umeleckých meradiel smartfónov a dizajnér tém je majstrom, ktorý umožňuje fúziu umenia a technológie. Každým malým detailom ovplyvňuje stovky miliónov používateľov smartfónov.

Veríme, že sa do tejto súťaže zapojí rekordný počet dizajnérov z celého sveta! Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach: https://themes.cloud.huawei.com/contest/index.html alebo si otvorte aplikáciu Huawei Themes, kde nájdete registračnú stránku súťaže aj s možnosťou zapísať a súťažiť!

O spoločnosti Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby spoločnosti Huawei sú dostupné vo viac ako 170 krajinách a využíva ich tretina svetovej populácie. V Severnej Amerike, Európe, Japonsku, Indii, Číne atď. bolo zriadených štrnásť výskumných a vývojových centier. Huawei Consumer BG je jednou z troch obchodných jednotiek spoločnosti Huawei na svete, ktorá sa zameriava na smartfóny, PC a tablety, prenosné zariadenia, mobilné širokopásmové zariadenia, rodinného zariadenia a cloudové služby pre zariadenia a je tretím najväčším výrobcom smartfónov na svete. Výhody globálnej siete Huawei, globálna operačná kapacita a globálne partnerstvo sú postavené na 20-ročných skúsenostiach v odvetví telekomunikácií. Huawei Consumer BG sa zameriava na poskytovanie najnovších technológií spotrebiteľom a zdieľanie výhod technologického pokroku so stále väčším počtom ľudí na celom svete. Napĺňame slová činmi a premieňame sny na realitu.

Viac informácií nájdete na: http://consumer.huawei.com/en 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871569/HUAWEI_THEME_1.jpg  

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871567/HUAWEI_THEME_2.jpg  

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871568/HUAWEI_THEME_2.jpg   Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871566/HUAWEI_THEME_3.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871570/HUAWEI_THEME_4.jpg 

Kontakt:

Shaun Li

+86-150-1131-6680

shaun.li@hkstrategies.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring