OTS: Generálnym riaditeľom spoločnosti Henniges Automotive sa stáva Larry...

TASR, 16. apríla 2019 14:34

OTS: Generálnym riaditeľom spoločnosti Henniges Automotive sa stáva Larry Williams

Auburn Hills, Michigan 16. apríla (TASR-OTS) - Henniges Automotive, popredný globálny výrobca automobilových tesnení a antivibračných komponentov svetovej triedy, povýšil Larryho Williamsa od 9. apríla do pozície generálneho riaditeľa. Okrem tohto postu bude Larry Williams tiež zastávať funkciu člena správnej rady a prezidenta spoločnosti, nakoľko do tejto pozície bol menovaný už v marci 2016.

„Larry odviedol skvelú prácu pri vedení nášho tímu, stimulácii obchodného rastu na celom svete a vytváraní strategickej pozície našej spoločnosti v budúcnosti," uviedol Zhao Guibin, predseda správnej rady spoločnosti Henniges. „Ďakujeme Larrymu za jeho vytrvalé snaženie a sme radi, že ho môžeme menovať do novej roly."

Ako generálny riaditeľ bude Larry Williams pokračovať v stimulácii rastu, bude naďalej klásť dôraz na inováciu a na rozvoj svojho globálneho tímu. V súčasnosti má spoločnosť Henniges 19 výrobných podnikov v ôsmich krajinách a jej ročný výnos prekračuje 1 miliardu USD. Okrem toho plánuje ďalšiu expanziu spoločnosti v budúcnosti v kľúčových regiónoch ako je Mexiko, Južná Amerika, Európa a Čína a zabezpečenie štandardizácie v týchto podnikoch.

„Keď som vstupoval do spoločnosti Henniges v roku 2003, veľmi rýchlo som si ju obľúbil. Som hrdý na úspechy, ktoré sme za túto dobu dosiahli a som veľmi rád, že sa môžem ujať novej vedúcej pozície," uviedol Williams. „Ako generálny riaditeľ sa teším, že budem môcť ešte posilniť pozíciu značky Henniges ako popredného poskytovateľa automobilových tesnení a antivibračných komponentov."

Larry Williams vstúpil do spoločnosti Henniges ako viceprezident pre oblasť financií, neskôr získal titul finančného riaditeľa a nakoniec bol menovaný na post prezidenta. Celkovo pracoval na vedúcich pozíciách v automobilovom priemysle tri desaťročia, ktoré mu poskytli rozsiahle skúsenosti a poznatky. Magisterský titul z obchodného riadenia získal na Butler University a bakalársky titul z obchodného riadenia získal na Central Michigan University.

O spoločnosti Henniges Automotive

Spoločnosť Henniges dodáva tesnenia na dvere, okná, kufre, zdvíhacie plošiny, strešné okná a kapoty výrobcom originálneho automobilového vybavenia. Okrem toho zásobuje automobilový trh aj antivibračnými produktmi a enkapsulovanými systémami zo skla. Henniges je dodávateľom všetkých kľúčových výrobcov originálneho automobilového vybavenia a svoje pobočky má v Severnej a Južnej Amerike, v Európe aj v Ázii. Na celom svete táto firma zamestnáva 8 700 zamestnancov. Viac informácií nájdete na: http://www.hennigesautomotive.com/.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871193/Williams_Larry.jpg

Kontakt: Fred Jamieson, Henniges Automotive, Fred.Jamieson@hennigesautomotive.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring