OTS: Frankfurt/Main: Slovenská firma zatienila ostatné

TASR, 26. marca 2014 13:22

Bratislava 26. marca (TASR-OTS) - Spoločnosť Kvant je už roky medzi špičkou výrobcov laserov pre zábavný priemysel. Vznikla v roku 1995 na Slovensku a momentálne v nej pracuje 86 zamestnancov.

Kvant sa pravidelne zúčastňuje na svetovej výstave Prolight+Sound, ktorá je Mekkou všetkých firiem pracujúcich s javiskovou technikou. V silnom konkurenčnom prostredí, ktoré na týždeň naplní haly najväčšieho svetového organizátora výstav, je potrebné byť iný a zaujať. Poznávacím znamením tejto slovenskej firmy je preto originálna a progresívna svetelná šou. Každý rok lepšia, krajšia a veľkolepejšia. Tentoraz použili 56 laserov, ktoré sú všetky vyvinuté a vyrobené na Slovensku, ďalej priniesli novinku v podobne ovládania týchto zariadení ľudskými pohybmi a keď k tejto technike pridáte talentované tanečnice z bratislavského Jumbo Dance Studio, vznikne takéto veľdielo:

VIDEO Link: https://www.youtube.com/watch?v=lqw3Gd4vGGs&list=UUnt6OboES3hU_hhPxByAwnA

Embed kód:

Web: www.kvantlasers.sk

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring