OTS: Forbes Travel Guide oznamuje novú štruktúru vedúcich pracovníkov na ...

TASR, 25. júla 2018 15:40

Forbes Travel Guide oznamuje novú štruktúru vedúcich pracovníkov na podporu plánov rozšírenia do 100 krajín v roku 2019

Jerry Inzerillo bol vymenovaný za podpredsedu predstavenstva Forbes Travel Guide a Filip Boyen sa pripojil k spoločnosti ako výkonný riaditeľ

Atlanta 25. júla - (BUSINESS WIRE) - (TASR-OTS) - Forbes Travel Guide, globálna autorita pre luxusné cestovanie, dnes oznámila plán významne rozšíriť spoločnosť z aktuálneho hodnotenia a overovania luxusnej pohostinnosti v 60 krajinách do 100 krajín do konca roka 2019. Ako súčasť tejto stratégie rastu urobila spoločnosť niekoľko kľúčových stretnutí a povýšila výkonných zamestnancov. Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20180723005806/en/

Filip Boyen, výkonný riaditeľ Forbes Travel Guide (Fotografia: Business Wire)

Gerard "Jerry" Inzerillo, ktorý bol od roku 2014 výkonným riaditeľom Forbes Travel Guide, bude vymenovaný za podpredsedu predstavenstva Forbes Travel Guide a skúseného lídra luxusnej pohostinnosti s 30 ročnými skúsenosťami, Filip Boyen bude vymenovaný za výkonného riaditeľa Forbes Travel Guide. Filip bol doposiaľ výkonným riaditeľom spoločnosti Small Luxury Hotels of the World, do ktorej vstúpil v roku 2015 po desaťročiach práce ako správca Orient Express Hotels and Resorts, kde naposledy pracoval na pozícii prevádzkového riaditeľa v spoločnosti Belmond a zostane v Londýne.

„Vedenie a vízia Jerryho boli hnacou silou úspešného rastu spoločnosti za posledné štyri roky“, povedal Jeff Arnold, predseda predstavenstva spoločnosti Forbes Travel Guide. „Teší nás, že zostane v predstavenstve a pomôže nám riadiť naše spravovanie a strategické smerovanie v tejto vzrušujúcej novej ére expanzie. Prajeme mu to najlepšie v jeho novom vymenovaní Jeho výsosťou, korunným princom Saudskoarabského kráľovstva Mohammedom Bin Salmanom za výkonného riaditeľa Rozvojového úradu Diriyah Gate“.

Arnold pokračoval: „Sme veľmi radi, že môžeme v spoločnosti privítať Filipa ako výkonného riaditeľa s jeho cennými skúsenosťami v oblasti prevádzkových a výnosových príležitostí zameraných na rozvoj nových a rozšírených príležitostí pre naše podnikanie. Jeho rozsiahle skúsenosti v luxusnej pohostinnosti, odhodlanie poskytovať služby hosťom a osvedčené skúsenosti z pozície svetového pracovníka pre luxusné značky nám pomôžu pokračovať v našom raste a súčasne dodržiavať náš záväzok nezaujatosti v tomto dynamickom období globalizácie na luxusnom trhu.“

„Pre mňa je veľkou cťou pripojiť sa k tvorcom päťhviezdičkového systému hodnotenia pohostinnosti a mať príležitosť spolupracovať s takou výnimočnou skupinou odborníkov, pri tom ako budeme rozširovať naše služby pre priemysel a hostí na celom svete," povedal Boyen.

Spoločnosť tiež oznámila, že Tony Hounshell sa stane súčasťou spoločnosti ako výkonný viceprezident pre financie a bude zodpovedný za celosvetové operácie divízie financií a účtovníctva. Tony prináša takmer dvadsať rokov skúseností s finančnými službami u popredných firiem, medzi nimi aj Ernst & Young. Navyše skúsení vedúci predstavitelia Forbes Travel Guide Peter Kressaty, Tom Flournoy, Amanda Frasierová, Mica Hill a Marilyn Karstaedt boli povýšení na výkonných viceprezidentov.

ABOUT FORBES TRAVEL GUIDE

Forbes Travel Guide je jediný nezávislý globálny ratingový systém pre luxusné hotely, reštaurácie a kúpele. Spoločnosť začala svoju činnosť ako Mobil Travel Guide v roku 1958 a vytvorila prvý 5-hviezdičkový ratingový systém v Spojených štátoch. Dnes inkognito inšpektori Forbes Travel Guide cestujú po celom svete, pričom hodnotia nehnuteľnosti na základe 900 prísnych a objektívnych štandardov. Každoročné hviezdičkové hodnotenie spoločnosti, recenzie a každodenné cestovné príbehy pomáhajú náročným cestovateľom vybrať si najlepšie luxusné zážitky na svete. Viac informácií o Forbes Travel Guide nájdete na adrese www.forbestravelguide.com.

Spojte sa s Forbes Travel Guide:

Instagram: www.instagram.com/ForbesTravelGuide

Twitter: www.twitter.com/ForbesInspector

Facebook: www.facebook.com/ForbesTravelGuide

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20180723005806/en/

Kontakty

Kontakt pre tlačové otázky:

Jaret Keller

Key Group Worldwide

Email: jkeller@keygroup.tv

Práca: 212.988.7701

Mobil: 917.628.0480

Zdroj: Forbes Travel Guide

Multimédiá

Fotografia

Filip Boyen, výkonný riaditeľ Forbes Travel Guide (Fotografia: Business Wire)

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring