OTS: Firma Small Giant Games oznamuje epickú expanziu svojej franšízy ...

TASR, 18. júna 2019 15:00

Firma Small Giant Games oznamuje epickú expanziu svojej franšízy Empires & Puzzles

Obsahuje viaceré aktualizácie ako je navýšenie maximálneho levelu hradu a novinku v podobe novej budovy nazvanej chata lovca

SAN FRANCISCO 13. júna --(TASR/OTS/BUSINESS WIRE) - Firma Small Giant Games (ďalej ako "Small Giant"), dcérska spoločnosť firmy Zynga Inc. (skratka podľa nasdaq: ZNGA), popredného svetového predstaviteľa v interaktívnej zábave, oznamuje epickú expanziu svojej populárnej franšízy Empires & Puzzles. Táto expanzia, ktorú si vyžiadal dopyt hráčov, obsahuje výrazné aktualizácie vrátane navýšenia maximálneho levelu hradu z 20 na 21 a rovnako aj vylepšenú verziu baní, fariem, budov na skladovanie a domov. Taktiež je predstavená celkom nová budova, chata lovca, ktorá umožňuje hráčom vyrobiť si nové bojovné veci.

"Odkedy sa tím spoločnosti Small Giant minulý rok pripojil k rodine Zynga, boli sme ochromení ich neustálou vynachádzavosťou pri inovovaní hry Empires & Puzzles, ktorá je základným pilierom nášho portfólia večných franšíz," povedal Bernard Kim, edičný prezident v spoločnosti Zynga. "Táto expanzia vyžiadaná vášnivými hráčmi je dôkazom záväzku, ktorý si tím stanovil, a to vytvoriť tie najzábavnejšie zážitky pre komunitu hráčov Empires & Puzzles."

Zynga akvizíciou nadobudla spoločnosť Small Giant sídliacu v Helsinkách v januári 2019. Firma Small Giant so sebou priniesla do aktuálneho portfólia služieb firmy Zynga skúsený vývojársky tím a ďalšiu večnú franšízu Empires & Puzzles, ktorá v sebe spája prívetivý súboj - 3 bitky s tajomnejšími prvkami hry ako je kolekcia hrdinov, budova základne a sociálne spojenectvá.

Empires & Puzzles bola od svojho debutu v roku 2017 stiahnutá viac ako 34 miliónov krát a dosiahla prvé miesto ako najlepšie zarábajúca hra v 57 krajinách v Apple App Store a 24 krajinách na Google Play. Hitový názov taktiež spadol do rebríčka top desiatky najlepšie zarábajúcich hier na svete v 124 krajinách kombinovane v Apple App Store a Google Play.

Posledná expanzia Empires & Puzzles’ bola prvotne vedená jednou z ich talentovaných vývojárok Sofiou Vanhanenovou. Vanhanenová je ako 20-ročná vývojárka predstaviteľkou mladších ženských vývojárok pracujúcich v oblasti priemyslu mobilných hier. Ako nadšená hráčka hry Empires & Puzzles sa pridala k firme Small Giant po dokončení jej univerzitnej kariéry v oblasti informatiky.

"Je to ako splnený sen, že môžeme pracovať na hre, na ktorej práci sme už teraz veľmi zapálení," povedal Vanhanen. "Ako oddaný fanúšik som schopný priniesť moju perspektívu a implementovať nové nápady, ktoré budú naši hráči milovať. Neviem sa dočkať, kedy uvidím, čo si každý myslí o týchto novinkách.”

Poznámka autora = podporný fotografický a video obsah: https://app.box.com/s/wyywt4moif6gqj4v062gvogrysxfwc1i

O spoločnosti Zynga Inc.

Zynga je popredným svetovým predstaviteľom interaktívneho zábavného priemyslu, ktorých misiou je spojiť svet prostredníctvom hier. Ku dnešnému dňu si viac ako miliarda ľudí zahrala franšízy spoločnosti Zynga vrátane CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry spoločnosti Zynga hry sú dostupné vo viac ako 150 krajinách a je možné ich hrať na sociálnych platformách a mobilných zariadeniach po celom svete. Spoločnosť bola založená v roku 2007 a sídli v San Franciscu, pričom má pobočky v USA, Kanade, Anglicku, Írsku, Indii, Turecku a Fínsku. Pre viac informácií navštív www.zynga.com alebo sleduj ich Twitter a Facebook.

Vyjadrenia predpokladajúce nasledovný sled udalostí

Táto tlačová správa obsahuje vyjadrenia predpokladajúce nasledovný sled udalostí, ktoré sú spojené, okrem iného, s budúcou expanziou a aktualizáciou hry Empires & Puzzles. Vyjadrenia predpokladajúce nasledovný sled udalostí často zahŕňajú slová ako sú "vyhliadky", "navrhnutý", "plánovaný", "cielený", "bude", "očakávaný", "veríme", "cieľ", "predpokladaný" a vyjadrenia v budúcom čase všeobecne predpokladajú nasledovný sled udalostí. Výsledky alebo úspechy týkajúce sa skutočností, ktoré sú obsiahnuté vo vyjadreniach predpokladajúcich nasledovný sled udalostí, zahŕňajú významné rizikové faktory, neistoty a predpoklady. Na tieto vyjadrenia predpokladajúce nasledovný sled udalostí by sa nemalo zbytočne prehnane spoliehať, nakoľko sú založené na informáciách dostupných k dnešnému dátumu. Nepreberáme žiadnu povinnosť aktualizovať tieto vyhlásenia. Viac informácií o týchto rizikových faktoroch, neistotách a predpokladoch sú alebo budú opísané detailnejšie v našich verejných dokumentoch, ktoré budú predložené Americkej komisii pre cenné papiere a burzy, kópie ktorých môžete dostať na našej webstránke v sekcii "Investor Relations" na http://investor.zynga.com alebo na webstránke Americkej komisie pre cenné papiere a burzy na www.sec.gov.

Galéria fotografií a multimediálnych súborov:

https://www.businesswire.com/news/home/51999464/en

Kontakty

Zynga kontakt pre média:

Sarah Ross

sarah@zynga.com | (310) 924-1404

Kenny Johnston

kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa

ONE PR Studio (pre Zynga v USA) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Zdroj: Zynga

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring