OTS: Firma American Wave Machines, Inc. predstavila dva projekty PerfectSwell®

TASR, 26. novembra 2020 11:36

Realizácia oboch projektov v Kalifornii aj na Floride bola schválená v rovnaký deň

SOLANA BEACH (Kalifornia) 26. novembra (TASR/ots/PRNewswire) -- Firma American Wave Machines, Inc. (ďalej len AWM) predstavila dva nové projekty PerfectSwell®, ktoré boli schválené v rovnaký deň. Stavebný úrad okresu Riverside jednomyseľne schválil realizáciu luxusného developerského projektu Thermal Beach Club. V rovnaký deň schválil príslušný stavebný úrad pre mesto New Smyrna Beach modernizáciu obchodného centra Ocean Gate, kde bude existujúca lagúna doplnená o technológii PerfectSwell® čím vznikne viacúčelový developerský projekt o celkovej výmere 728 438 štvorcových metrov.

Projekt Thermal Beach Club na západnom pobreží sa nachádza na pozemkoch ranča Kohl Ranch v oblasti Palm Springs a má celkovú výmeru 971 245 štvorcových metrov. Ponúka bývanie v púšti s prístupom k pláži a chodníkom okolo lagúny s technológiou PerfectSwell®, ktorá na požiadanie urobí vlny pre rekreačné i pretekárske surfovanie.

"Veľmi nás teší možnosť spolupracovať s firmou AWM, vďaka ktorej budeme môcť ponúknuť záujemcom skvelé oceánske podnebie s dňami plnými púštneho slnka a bezpečnou plážou," povedal Brian Grantham z developerskej firmy Whitestar Development. "Máme radosť, že projekt ponúkne pracovné miesta, prinesie daňové príjmy a pomôže vytvoriť skvelé infraštruktúrne zázemie v celej tejto oblasti. "

Obchodné centrum Ocean Gate na východnom pobreží sa nachádza v dopravne vyťaženom koridore I-95 v meste New Smyrna Beach na Floride, ktoré bolo vyhlásené 5. najlepším mestom pre surferov v Spojených štátoch amerických. Obchodná zóna Ocean Gate je bránou k plážam okolo Orlanda a nachádza sa na najlepšom mieste pre surfistov na celom východnom pobreží, v blízkosti tých najlepších svetových destinácií pre vodné športy.

"Skutočnosť, že stavebné úrady schválili hneď dva projekty v jeden deň, jasne dokazuje dominantné postavenie technológie PerfectSwell v oblasti surfingu mimo oceán," povedal Mike Lopez, viceprezident firmy AWM a developer projektov. "V roku 2021 plánujeme dokončenie ďalších projektov v Brazílii a Japonsku a tieto nové projekty v Kalifornii a na Floride budú dokončené len o niečo neskôr. PerfectSwell® sa tak stane jedným z najväčších globálnych ťahákov pre všetkých surfistov a celú surferskú kultúru. Ďalšou krajinou v poradí, kde chceme naše projekty realizovať, je Austrália."

O spoločnosti American Wave Machines

American Wave Machines, Inc. je svetová jednotka v odbore surferských technológií, ktorá vyrába a dodáva široké portfólio produktov a technológií pre surfovanie, ktoré sú patentované v Spojených štátoch amerických aj na zahraničných trhoch. Technológia SurfStream® je určená pre menšie lagúny a bazény (dokáže generovať až stovky vĺn), zatiaľ čo technológia PerfectSwell® slúži pre väčšie lagúny a bazény od 4047 štvorcových metrov (dokáže generovať až tisíce vĺn). Od roku 2007 sa na surferských projektoch firmy American Wave Machines po celom svete uskutočnili už viac ako 3 milióny surferských podujatí.

KONTAKT: Jenna Munguia, info@americanwavemachines.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring