Nahlásiť chybu v článku
Občas sa niekde objaví nejaká chybná informácia, preklep, či nesprávna interpretácia. Budeme radi, ak nás na túto chybu cez tento formulár upozorníte, aby sme ju mohli čo najskôr opraviť. Redakcia TASR.sk
TASR, 3. novembra 2016 9:45
Bratislava 3. novembra (TASR-OTS) - Jeseň býva sychravá a chladná, no aj farebná a plná slnka... A tak ako je farebné lístie počas novembra na stromoch, tak aj váš tanier môže byť plný farieb a nezameniteľných chutí! Pýtate sa, kde? Počas novembrových piatkov v reštaurácii Riverbank máte možnosť ochutnať tradičnú kačacinku či husacinku, ktoré sú pre toto obdobie príznačné. Pod rukami šéfkuchára Igora Čehyho však zažijú vaše chuťové poháriky hotovú explóziu a z piatkovej večere sa stane nezabudnuteľný zážitok. Každý pripravený chod vám šéfkuchár priblíži informáciami o pôvode surovín a tiež o ich špecifických chutiach.
Ako prvý na vás čaká kačací rillettes podávaný so sorbetom z karamelizovanej šalotky. Skvelo zahreje silný kačací vývar obohatený pošírovanou kačacou foie gras. A kto si vie predstaviť jeseň bez pečenej husi a lokší? Polovica husi vhodná pre dve osoby aj s viedenským knedlíkom, sladkou kapustou na voňavom badiáne a pomarančovo-šalviovou omáčkou prekvapí aj toho najnáročnejšieho labužníka.
Pomyselnou sladkou čerešničkou na torte budú vlažné glazované sezónne slivky parfumované zeleným korením a mascarpone sabayon. Samozrejmosťou je za každým chodom "pohladenie" pohárom výnimočného vína priamo od someliérky Kristíny Kováčikovej, ktorá vám o každom poklade z hrozna rozpovie jeho príbeh...
Aj vy ste práve naprázdno preglgli a zbiehajú sa vám slinky? Tak zamierte rovno do reštaurácie na nábreží Dunaja - do Riverbank.
Viac informácií nájdete na: http://www.riverbank.sk/sk/events
(Cena za osobu 59 EUR, vína sú zahrnuté v cene)
Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
her