OTS: Export Portal pozýva odborníkov na dovoz a vývoz na panel expertov v...

TASR, 16. októbra 2019 16:41

OTS: Export Portal pozýva odborníkov na dovoz a vývoz na panel expertov v EÚ a Rusku

Celosvetová obchodná platforma B2B ponúka odborníkom možnosť zapojiť sa do siete, zdieľať svoj hlas a ovplyvňovať zmeny prostredníctvom úlohy veľvyslanca krajiny

Glendale, Kalifornia 16. októbra (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Portál Export Portal, ktorý prichádza s beta verziou svojho vysoko očakávaného medzinárodného obchodného centra B2B, v rámci ktorého privíta odborníkov z EÚ a Ruska vo svojom odbornom paneli EP+ ako veľvyslancov krajín.

EP+ je inovatívny prístup, ktorý dodáva malým a stredným podnikom (MSP) všetko, čo potrebujú v rámci medzinárodného obchodu v Rusku a EÚ. Export Portal predstavuje nový prístup k tomu, ako sa môžu malé a stredné podniky vyrovnať s jedinečnými problémami, ktorým čelia, ako sú obchodné vojny a digitalizácia. EP+ je globálna sieť, ktorá poskytuje podporu miestnym MSP a chápe ich ťažkosti. https://www.youtube.com/watch?v=dua_eY8yrJU

Účastníci sa môžu tešiť napríklad na provízie odvíjajúce sa od príjmov, diskusie o obchodných potrebách svojej krajiny a pomoci malým a stredným podnikom v krajine stať sa globálnymi firmami. Prostredníctvom EP+ majú členovia možnosť podporovať rast hospodárstva a rozvoj malých a stredných podnikov vo svojich krajinách.

"S EP+ môžu odborníci vo sfére obchodu nielen pomôcť medzinárodnému obchodu v EÚ a Rusku na najnižšej úrovni, ale aj získať z prvej ruky najnovšiu technológiu vo svojom odvetví," uviedla Ally Spinuová, generálna riaditeľka firmy Export Portal. „Veľvyslanci krajín majú v rámci EP+ možnosť ovplyvniť dovozno-vývoznú revolúciu v elektronickom obchode, ktorá prebieha práve na portáli Export Portal lokálne aj globálne."

Pre tých, ktorí sa chcú dozvedieť viac o tejto príležitosti a zaregistrovať sa ako veľvyslanci krajiny na portáli Export Portal, odporúčame navštíviť stránku: https://www.exportportal.com/landing/country_ambassador.

O spoločnosti Export Portal a jej generálnej riaditeľke Ally Spinuovej: Po osobnej skúsenosti s ťažkosťami medzinárodného obchodu založila úspešná podnikateľka Ally Spinuová spoločnosť ExportPortal.com. Export Portal je digitálny trh B2B, ktorého cieľom je byť komplexným medzinárodným obchodným uzlom pre MSP a ich partnerov. Export Portal, ktorý je postavený na báze vlastnej blockchainovej technológie, uprednostňuje bezpečnosť, transparentnosť, nákladovú efektívnosť a jednoduché použitie. Partneri môžu s istotou obchodovať, vytvárať siete a komunikovať s inými overenými spoločnosťami a odborníkmi z celého sveta.

Viac informácií o platforme nájdete na: https://www.exportportal.com/learn_more

Ak si chcete s nami podiskutovať o svojich víziách a úspešnejšie investovať do obchodu, navštívte: http://ec-b2b.com/

Ak si chcete pozrieť naše dvojminútové video o problémoch, ktoré portál ExportPortal.com rieši, navštívte: https://www.youtube.com/watch?v=wUi0jB_MslA

Nadchádzajúca štvrtá priemyselná revolúcia a elektronický obchod: Ide o nákup z renomovaného zdroja - Export Portal.    

Kontakt: John Zahaitis, Export Portal, http://ec-b2b.com/, +1 (818) 965-9399, investors@exportportal.com | media@exportportal.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu