OTS: exocad uvádza na trh nový softvér ChairsideCAD

TASR, 11. apríla 2018 8:46

exocad uvádza na trh nový softvér ChairsideCAD

DARMSTADT, Nemecko, 10. apríla 2018 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- Spoločnosť exocad nedávno oznámila, že na trh vstupuje jej nový softvér ChairsideCAD, ktorý má slúžiť hlavne pre zabezpečenie jednodňových stomatologických ambulantných úkonov u zubných lekárov.

ChairsideCAD je prvá kompletná softvérová platforma CAD/CAM s otvorenou architektúrou určená pre jednodňové stomatologické zákroky. Pracovný postup v rámci tohto softvéru je plynulý, ľahko zvládnuteľný a optimalizovaný pre použitie v ordinácii. Softvér je doplnený o podrobný manuál sprevádzajúci krok za krokom celým procesom. Odvíja sa od tej istej overenej technológie ako najlepší laboratórny softvér od firmy exocad svojho druhu, známy svojou spoľahlivosťou a skvelou funkcionalitou. V niekoľkých krokoch vytvára ChairsideCAD vysoko estetické návrhy s minimálnym množstvom potrebných následných zásahov.

„Jedinečnosť softvéru ChairsideCAD spočíva v integrácii so skenermi, frézovacími strojmi a tlačiarňami", hovorí Maik Gerth, technický riaditeľ spoločnosti exocad. „Naše výrobky sú chránené voči zastaraniu v budúcnosti, pretože umožňujú prístup k najnovším a najinovatívnejším zariadeniam od viacerých predajcov na otvorenom trhu," dodal Maik Gerth. Vysvetlil, že: „Ak je potrebné dosiahnuť zmenu pracovného postupu, zariadenia alebo služieb, exocad sa vždy prispôsobí novému štýlu. Spoločným základom je platforma otvorenej architektúry exocad, ktorá umožňuje integráciu hardvéru a materiálov bez obmedzenia výberu na model jediného dodávateľa."

Jednodňové zákroky sú stále častejším stomatologickým fenoménom. Tillmann Steinbrecher, generálny riaditeľ spoločnosti exocad, vysvetľuje, že: „Pacienti si ich žiadajú a splnenie ich očakávaní prináša nové výzvy pre dentistov a laboratóriá. Našim cieľom je poskytovať technológiu, ktorá pomôže aj lekárom aj laboratórnym technikom v maximálnej možnej miere využívať digitálne procesy ako svojich spolupracovníkov, a nie konkurentov." Softvér ChairsideCAD od spoločnosti exocad je doplnený o onlinovú platformu pre spoluprácu s názvom „dentalshare", ktorá sprostredkuje bezpečnú komunikáciu medzi stomatológmi a dátový transfer v takmer reálnom čase. „Laboratórni technici budú môcť vďaka nám poskytovať svojim klientom nové digitálne služby, nakoľko mnoho krokov digitálneho procesu môže zabezpečiť partnerské laboratórium," povedal Tillmann Steinbrecher.

exocad ChairsideCAD bude k dispozícii v EÚ a v USA u vybraných predajcov, ktorí majú adekvátne procesy pre distribúciu zdravotníckych pomôcok na svojich relevantných trhoch.

O spoločnosti exocad GmbH

exocad GmbH is je dynamická a inovatívna softvérová spoločnosť zameriavajúca sa na rozširovanie možností digitálnej stomatológie a poskytovanie flexibilných, spoľahlivých a jednoduchých softvérov CAD/CAM pre výrobcov originálnych dielov, zubné laboratóriá a ordinácie lekárov. Softvér exocad je prvou voľbou mnohých svetových výrobcov originálnych dielov, ktorí ho začlenili do svojich ponúk stomatologických CAD/CAM softvérov a každoročne sa predajú tisícky licencií exocad DentalCAD . Viac informácií a zoznam partnerských predajní spoločnosti exocad nájdete na: exocad.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/664783/chairsideCAD_screenshot01__1. jpg

KONTAKT: Novica Savic, nos@exocad.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej ASR/OTS

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring