OTS: Európsky debut spoločnosti YuanTech Solar na veľtrhu Intersolar Europe 2023

TASR, 6. júna 2023 15:59

Šanghaj 6. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť YuanTech Solar, nová značka fotovoltických zariadení, predstaví na veľtrhu Intersolar Europe 2023, ktorý sa uskutoční od 14. do 16. júna 2023, svoj komplexný rad modulov TOPCon a novo vyvinutú súpravu YuanHome Solar Kit, prenosný domáci solárny systém. Spoločnosť očakáva vo svojom stánku (stánok č. C4.360) významnú účasť miestnych distribútorov, inštalatérov a koncových používateľov.

Intersolar Europe je najväčšou a najvýznamnejšou odbornou výstavou v oblasti solárnej energie na svete a miestom stretnutia významných spoločností v tomto odvetví. Pre spoločnosť YuanTech Solar je toto podujatie prvým vystúpením na európskej výstave a nadväzuje na jej predchádzajúcu úspešnú účasť na výstave SNEC, najvýznamnejšej svetovej výstave v oblasti fotovoltiky.

Spoločnosť YuanTech Solar na podujatí predstaví svoj kompletný rad modulov TOPCon s výkonom od 435 W do 575 W. Moduly sú navrhnuté tak, aby spĺňali rozmanité požiadavky rôznych aplikácií vrátane distribuovaných systémov pre domácnosti, komerčných a priemyselných striech, ako aj veľkých projektov elektrární. Okrem toho spoločnosť YuanTech Solar predstaví svoj novo vyvinutý prenosný systém na výrobu solárnej energie pre domácnosti, YuanHome Solar Kit. Inovatívny systém obsahuje vysokoúčinné 435 W solárne moduly TOPCon, mikroinvertory, káble na striedavé napätie, držiaky a ďalšie dôležité komponenty. Bezproblémovým spojením týchto prvkov získajú používatelia prístup k jednoduchším a bezpečnejším riešeniam ekologickej energie, čím sa urýchli aplikácia fotovoltických výrobkov v scenároch domácich spotrebičov.

Od prechodu na hromadnú výrobu vo 4. štvrťroku 2022 spoločnosť YuanTech zaznamenáva stály a rastúci prílev objednávok. Spoločnosť dodala desiatky megawattov modulov do Nemecka, Belgicka, Talianska, Švajčiarska a Rumunska a postupne expanduje na ďalšie trhy v regióne. Pán Sie Ťien, generálny riaditeľ spoločnosti YuanTech Solar, zdôraznil význam Európy ako dobre etablovaného fotovoltického trhu. Ďalej vyjadril odhodlanie spoločnosti vyvíjať produkty, ktoré vyhovujú rôznym požiadavkám zákazníkov a scenárom použitia. Spoločnosť YuanTech sa teší, že bude poskytovať služby čoraz väčšiemu počtu partnerov prostredníctvom účinných služieb a riešení.

O spoločnosti YuanTech Solar

YuanTech Solar je technologická spoločnosť zameraná na výskum a vývoj, výrobu, predaj a služby fotovoltických produktov novej generácie typu N TOPCon. Spoločnosť bola založená v januári 2022 a plánuje investovať 1,5 miliardy čínskych jüanov (cca. 224 miliónov USD) na výstavbu zariadenia na výrobu 5 GW fotovoltických modulov v meste Čchu-čou v provincii An-chuej. Spoločnosť je odhodlaná stať sa prvotriednym poskytovateľom čistej energie, a to prostredníctvom trhovo orientovaného prístupu a technologických inovácií, ktoré sú jej hnacou silou, v snahe podporiť transformáciu na čistú, nízkouhlíkovú, bezpečnú a efektívnu energiu.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1960403/YT_logo_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring