OTS: EUR Zero Fees Fiesta: Globálna kampaň Bybit ...

TASR, 10. apríla 2024 14:11

OTS: EUR Zero Fees Fiesta: Globálna kampaň Bybit prináša nulové poplatky za vklady a obchodovanie

Dubaj 10. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Bybit, jedna z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu, s nadšením predstavuje svoju najnovšiu kampaň, EUR Zero Fees Fiesta. Táto nová kampaň prekračuje hranice a pozýva používateľov z celého sveta, aby využili potenciál eura (EUR) na trhu s kryptomenami. Akcia EUR Zero Fees Fiesta sa začala 8. apríla 2024 a sľubuje bezkonkurenčný zážitok z obchodovania s nulovými poplatkami a exkluzívnymi odmenami.

EUR sa dostáva do centra pozornosti

Keďže euro (EUR) získava na trhu s kryptomenami výraznú pozíciu, Bybit poskytuje globálnym používateľom dokonalú platformu na preskúmanie jeho potenciálu. Kampaň, ktorá prebieha od 8. apríla 2024 12:00 UTC do 11. mája 2024 23:59 UTC, ponúka množstvo atraktívnych funkcií:

Akcia 1: Obchodovanie s nulovým poplatkom (všetci používatelia): Odpútajte euro v plnej sile s nulovými poplatkami na deviatich (9) populárnych spotových obchodných pároch s eurom: USDT/EUR, USDC/EUR, ADA/EUR, SOL/EUR, BTC/EUR, ETH/EUR, DOGE/EUR, XRP/EUR a LTC/EUR.

Akcia 2: Vklady s nulovým poplatkom pre nových používateľov: Ste v Bybite noví? Zadajte svoj prvý vklad vo výške aspoň 100 EUR a vychutnajte si úplný pokoj – Bybit pokryje vaše poplatky za vklad. (Oprávnené spôsoby vkladov: Jednoduché bankové platby a SEPA. Maximálne pokrytie: 3 EUR)

Akcia 3: Objavte produkty s vysokým ročným percentuálnym výnosom : Nechajte svoje eurá pracovať. Bybit ponúka celý rad produktov s vysokým ročným percentuálnym výnosom, ktoré pomôžu vašej kryptomene rásť pasívne.

Pridajte sa k revolúcii EUR s Bybit

Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť využiť rastúci význam eura v krypto priestore. Zaregistrujte sa teraz a zažite silu obchodovania v eurách s nulovými poplatkami na platforme Bybit.

#Bybit / #TheCryptoArk

O spoločnosti Bybit

Bybit je jednou z troch najväčších kryptobúrz na svete podľa objemu obchodovania s 25 miliónmi používateľov. Bola založená v roku 2018 a ponúka profesionálnu platformu, kde môžu investori a obchodníci s kryptomenami nájsť ultrarýchle prispôsobenie, zákaznícky servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni a viacjazyčnú podporu komunity. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o spoločnosti Bybit nájdete na stránke Bybit Press .

V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: media@bybit.com

Viac informácií nájdete na stránke: https://www.bybit.com

Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2382412/EUR_Zero_Fees_Fiesta_Bybit_s_Global_Campaign_Offers_Zero_Deposit.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring