OTS: Elkay Interior Systems získava európske podniky špecializujúce sa na...

TASR, 10. decembra 2019 18:30

Elkay Interior Systems získava európske podniky špecializujúce sa na výrobu sedenia a dekorácií Schloffer GmbH, Designed2Work a Designed2Work Intl.

Move rozvíja medzinárodný značkový maloobchodný dizajn a rozširuje pole pôsobnosti

Oak Brook, Illinois 10. decembra (TASR-OTS) /PRNewswire/ -Zástupcovia americkej spoločnosti Elkay Interior Systems (EIS) so sídlom v Milwaukee, Wisconsin, dnes ohlásili akvizíciu firmy Schloffer GmbH, globálnej spoločnosti zaoberajúcej sa sedením a dekoráciami so sídlom v Rakúsku a jej spolupracujúcich spoločností Designed2Work a Designed2Work International. Tento krok posilňuje schopnosť firmy Elkay Interior Systems poskytovať služby medzinárodným zákazníkom, ktorí rýchlo rozširujú svoje značkové reštaurácie, hotelové a maloobchodné prevádzky v Európe a na Blízkom východe.

Rodinný podnik Schloffer GmbH s takmer 60-ročnými skúsenosťami sa v posledných dvoch desaťročiach etabloval ako jedna z popredných európskych spoločností v oblasti návrhu a výroby interiérov pre franšízy reštaurácií. Schloffer GmbH je aktívny vo viac ako 60 krajinách po celom svete a vďaka svojej rakúskej výrobe poskytuje vysokú kvalitu ako aj skúsenosti v komplexnej logistike a prispôsobení sa potrebám klientov.

Elkay Interior Systems - alebo EIS - je globálnym lídrom v oblasti dizajnu, brandingu, sedenia, dekorácie a príslušenstva pre odvetvie komerčných interiérov. Spoločnosť, ktorú vlastní súkromná firma Elkay Manufacturing, sa špecializuje na trh reštaurácií, maloobchodu, pohostinstva a vzdelávania. Už takmer 40 rokov pomáha špičkovým globálnym značkám riadiť skúsenosti so značkou v maloobchode na medzinárodných trhoch. Táto akvizícia takmer dokončí budovanie globálneho dodávateľského reťazca EIS, čo umožňuje podporovať potreby súčasných a budúcich zákazníkov v rámci ich rastových ambícií na celom svete.

"Od chvíle, keď sme sa stali súčasťou firmy Elkay v roku 2017, sme sa úžasne rozrástli," hovorí viceprezident a generálny riaditeľ Tony Lutz. "Vo februári 2017 sme integrovali obchodnú časť firmy Elkay v Mexiku a vytvorili Elkay Interior Systems, Latinská Amerika,… a v roku 2018 sme expandovali na ázijské trhy. Akvizíciou spoločností Schloffer GmbH a Designed2Work sme uviedli na scénu silného európskeho výrobcu, čo je kľúčom k podpore stratégií medzinárodného rastu našej globálnej klientely."

EIS sa špecializuje na konzultácie, návrh, výrobu a inštaláciu komerčných interiérov od konceptu po finalizáciu spôsobom, ktorý v súčasnosti nezabezpečuje žiadna iná spoločnosť na trhu. Návrhári a umelci v tejto spoločnosti prinášajú víziu, silu a dôslednosť a zároveň oživujú značky svojich klientov. Odborní projektoví manažéri a marketingoví manažéri starostlivo navigujú svoje projekty smerom k cieľom a koordinujú časové harmonogramy a rozpočty. Rozsiahle výrobné zariadenia a certifikovaní inštalatéri zabezpečujú dokonalú realizáciu všetkých prvkov. Spoločnosť poskytuje klientom podporu aj po odovzdaní projektu prostredníctvom profesionálneho medzinárodného servisného tímu.

EIS spolupracuje s poprednými medzinárodnými zákazníkmi, z ktorých mnohí prechádzajú aktívnou expanziou na európskych trhoch a v oblastiach Blízkeho východu. Spoločnosť má dlhoročné skúsenosti s tvorbou neobyčajných interiérov najvyššej úrovne na celom svete. "Sme nadšení, že sa staneme súčasťou globálnej spoločnosti Elkay Interior Systems," povedal Klaus Schloffer, prezident spoločnosti Schloffer GmbH, Designed2Work a Designed2Work Intl. "Vidíme príležitosť na obrovskú synergiu a rast spolu so všetkými pobočkami spoločnosti Elkay. Naše portfólia sa dokonale dopĺňajú z kultúrneho hľadiska a podniky firmy EIS vynakladajú veľké úsilie v segmente zdieľaných zákazníkov. Sme hrdí na to, že sa pripájame k takémuto prestížnemu tímu. Veríme, že dokážeme spolupracovať a rozširovať svoje schopnosti s cieľom poskytovať lepšie služby našim globálnym zákazníkom vo fáze ich globálneho rastu."

O spoločnosti Elkay  Elkay je rodinný podnik založený v roku 1920 špecializujúci sa na inovatívne výrobky a poskytovanie výnimočnej starostlivosti zákazníkom už takmer storočie. Firma Elkay je hrdá na to, že sa prepracovala na prvé miesto medzi americkými spoločnosťami predávajúcimi kuchynské drezy, a pred viac ako štyrmi desaťročiami rozšírila svoju obchodnú ponuku a dnes dodáva vodovodné kohútiky, vodné chladiče, fontány s pitnou vodou, systémy na dodávku vody Smartwell a ocenené stanice na plnenie fliaš ezH2O okrem prvotriednych drezov z nehrdzavejúcej ocele a kremeňa. Podnik Elkay Interior Systems je globálnym lídrom v oblasti návrhu a zabezpečenia značkových maloobchodných prostredí pre popredné svetové značky. Elkay Commercial Systems poskytuje výrobky z nehrdzavejúcej ocele pre komerčné kuchyne po celom svete. Rovnako ako bežná rodina, aj firma Elkay má hodnoty a tradície, ktoré pretrvávajú - napríklad záväzok k udržateľnosti a splateniu dlhu svoje komunite. Elkay so sídlom v USA v Downers Grove, Illinois, dnes zamestnáva viac ako 2 500 zamestnancov po celom svete a svoje pobočky má v 21 mestách v USA, Číne a Mexiku. Navštívte stránku: www.elkay.com.

O spoločnosti Schloffer GmbH Spoločnosť, ktorú v roku 1960 založil Aloisom Schloffer, zostala dodnes rodinnou firmou. Jeho syn, generálny riaditeľ Klaus Schloffer, pretvoril spoločnosť na firmu, ktorá dodáva svoj nábytok do viac ako 60 krajín sveta. Spoločnosť Schloffer je hrdá na svoju výrobu v domovskej krajine Rakúsku, v podniku zameranom na nízku produkciu CO2. Jeho tím 40 odborníkov má podporu najmodernejšej techniky a dôveryhodných dodávateľov s prísnou kontrolou kvality. Viac informácií nájdete na: https://www.schloffer.com/en/about-us/

O spoločnosti Designed2Work a Designed2Work International Designed2Work a Designed2Work Intl. sa špecializuje na dizajn pre komerčnú maloobchodnú oblasť, najmä franšízy reštaurácií. Spolu s firmou Schloffer GmbH poskytujú spoločnosti holistický interiérový balík siahajúci ďaleko za hranice výroby nábytku. Viac informácií nájdete na: https://www.schloffer.com/sk/solutions/design/

Kontakt pre médiá: Linda Carlisle Linda.carlisle@elkay.com Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1042459/Elkay_Interior_Systems.jpg

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu