OTS: Deutsche Messe AG bude v spolupráci so skupinou Donghao Lansheng...

TASR, 12. augusta 2019 11:23

OTS: Deutsche Messe AG bude v spolupráci so skupinou Donghao Lansheng v Šen-čene a v Čcheng-tu organizovať nové priemyselné veľtrhy už od roku 2020

Šanghaj 12. augusta (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosti Deutsche Messe AG a Donghao Lansheng (Group) Co., Ltd sa dohodli na strategickej spolupráci a pri tejto príležitosti 8. augusta zvolali tlačovú konferenciu vo svetovom výstavnom a konferenčnom centre v Šanghaji. Obidve strany oznámili, že od roku 2020 začnú organizovať dva nové veľtrhy, Medzinárodný veľtrh v južnej Číne (SCIIF) a Medzinárodný priemyselný veľtrh v Čcheng-tu (CDIIF). Zaradia sa tak už od roku 2020 medzi významné výstavné a kongresové podujatia v južnej a juhozápadnej Číne.

Po schválení mestskou vládou v Šanghaji je spoločnosť Donghao Lansheng (Group) Co., Ltd kľúčovým veľkým štátnym podnikom, ktorý sa zaoberá moderným odvetvím služieb a špecializuje sa na tri hlavné oblasti (služby v oblasti ľudských zdrojov, kongresové a výstavné služby a medzinárodný obchod). Spoločnosť Convention and Exhibition Group je dcérskou firmou skupiny Donghao Lansheng, ktorá má na starosti miesta konania a zdroje. Úspešne zorganizovala niekoľko známych a významných podujatí ako napríklad Medzinárodný priemyselný veľtrh v Číne (CIIF) a Medzinárodný technologický veľtrh v Číne (Šanghaj).

Deutsche Messe AG je jednou z piatich najväčších výstavných spoločností v Nemecku a jednou z desiatich najvýznamnejších firiem na svete. Jej hlavnou činnosťou je organizácia popredných medzinárodných veľtrhov v nemeckom Hannoveri a vo vybraných krajinách. Vďaka pokrokovému prístupu k riešeniu výstav a rozsiahlym skúsenostiam vytvára Deutsche Messe AG lákavú skúsenosť pre vystavovateľov aj návštevníkov. Spoločnosť bola založená v roku 1947 a vlastní najväčšie výstavné miesto na svete - výstavisko v Hannoveri s celkovou plochou 1 milión metrov štvorcových.

Od roku 2006 Deutsche Messe AG a Donghao Lansheng Group spolupracujú pri organizácii výstav v rámci CIIF.

Tlačovej konferencie sa zúčastnili vedúci predstavitelia oboch strán a ich hostia: Arno Reich, viceprezident spoločnosti Deutsche Messe AG, Liu Hongjie, viceprezident skupiny Donghao Lansheng (Group), Chen Huifeng, prezident spoločnosti Shanghai DLG Exhibition & Events (Group), Gary Liu, generálny riaditeľ spoločnosti Hannover Milano Fairs China, Winson Wu, zástupca generálneho riaditeľa Hannover Milano Fairs China, Zhou Wei, generálny riaditeľ výstavy priemyslu a obchodu v Šanghaji; Yuan Honghui, zástupca generálneho riaditeľa výstavy priemyslu a obchodu v Šanghaji, YAMAMOTO KOJI, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Amanda (Čína), Wang Xuqin, výkonná zástupkyňa generálneho tajomníka Aliancie priemyselného internetu v Šanghaji a Hou Ruohong, prezident asociácie laserového priemyslu v Guangdongu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/958297/Launch_Ceremony_SCIIF_CDIIF .jpg  

Kontakt: Yuneng Hua, +86-135-2426-7112, ynhua@sh-industryexpo.com 

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring