OTS: Dame Maggie Smith a ostatní herci z filmu Harry Potter sa pripojili ...

TASR, 5. apríla 2018 14:00

Dame Maggie Smith a ostatní herci z filmu Harry Potter sa pripojili k hre od Jam City Harry Potter: Tajomstvo Rokfortu

Hra bude spustená v stredu 25. apríla

LOS ANGELES 4. apríla 2018 -- (TASR/OTS/BUSINESS WIRE) -- Jam City:

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20180403006729/en/

Kto: Jam City, mobilné herné štúdio so sídlom v Los Angeles v spolupráci s Warner Bros. Interactive Entertainment.

Čo: Herci z filmu Harry Potter poskytnú hlasovú spoluprácu hre od spoločnosti Jam City Harry Potter: Tajomstvo Rokfortu. Úplný zoznam hercom, ktorí poskytnú hlasovú spoluprácu pre hru zahŕňa:

• Dame Maggie Smith (Profesorka McGonagalová)

• Michael Gambon (Profesor Dumbledore)

• Warwick Davis (Profesor Flitwick)

• Sally Mortemore (Madam Irma Pinceová)

• Gemma Jones (Madam Pomfreyová)

• Zoe Wanamaker (Madam Hoochová)

Dátum celosvetového spustenia hry Harry Potter: Tajomstvo Rokfortu bol potvrdený na stredu 25 apríla na platformách iOS a Android.

Kde: Los Angeles, Kalifornia

Výroky:

"Som šťastná, že môžem byť zapojená do tvorby hry Harry Potter: Tajomstvo Rokfortu pretože je to skvelá príležitosť ako sa spojiť s novou generáciou fanúšikov a pripomenúť im, že profesorka McGonagalová má všetko stále na starosti," povedala Dame Maggie Smith.

"Naším cieľom s hrou Harry Potter: Tajomstvo Rokfortu je umožniť, aby sa hráči skutočne prvýkrát cítili akoby navštevovali Rokfort," povedal Chris DeWolfe, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Jam City. "Tým, že sme zaradili týchto ikonických a neuveriteľne talentovaných hercov do hry, sme o krok bližšie k tomu, aby sme skutočne dali fanúšikom vlastný zážitok z Rokfortu."

Materiály: Ak si chcete stiahnuť materiály k hre Harry Potter: Tajomstvo Rokfortu, prosím, navštívte: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-TalentReveal

Pozadie: Harry Potter: Tajomstvo Rokfortu je prvou mobilnou hrou, kde si hráči môžu vytvoriť svoju vlastnú postavu a zažiť život ako študent na Rokforte. V rozprávanom dobrodružstve s prvkami RPG hráči vytvoria personalizované stelesnenie študenta, budú navštevovať hodiny, učiť sa magické zručnosti a vytvárať priateľstvá alebo súperiť s ostatnými študentmi. Hráči v hre robia kľúčové rozhodnutia, ktoré ovplyvňujú príbeh ich postavy na Rokforte. Hra obsahuje nový systém stretnutí, v ktorom rozhodnutia a akcie ovplyvňujú úlohy hráčov, čo umožňuje fanúšikom Harryho Pottera vytvoriť si vlastný odkaz ako čarodejnica alebo čarodejník.

Pre viac detailov o hre Harry Potter: Tajomstvo Rokfortu a ak sa chcete spojiť s ostatnými fanúšikmi, navštívte www.facebook.com/HPHogwartsMystery/, www.twitter.com/HogwartsMystery, a pre viac informácií navštívte www.HarryPotterHogwartsMystery.com/. ň

O spoločnosti Jam City:

Spoločnosť Jam City je globálnym lídrom v oblasti mobilnej zábavy, ktorá poskytuje herné zážitky miliónom hráčov po celom svete. Jam City založili v roku 2010 spoluzakladatelia spoločnosti MySpace Chris DeWolfe a Aber Whitcomb a bývalý výkonný riaditeľ Josh Yguado z 20th Century Fox. Jam City je kreatívna spoločnosť stojaca za niektorými z najziskovejších a najstálejších sociálnych hier pre mobilné zariadenia, vrátane Cookie Jam (víťaz na Facebooku v kategórii "Hra roku") a Panda Pop. Jam City je popredné štúdio pre Hollywood, ktoré vyvíja pohlcujúce mobilné hry bohaté na príbehy okolo ikonických zábavných značiek akými sú Harry Potter, Family Guy, Marvel Avengers a Futurama. Jam City má 500 zamestnancov v štúdiách v mestách Los Angeles, San Francisco, San Diego, Seattle a Buenos Aires. Tím Jam City je známy svojou kreatívnou dokonalosťou a technologickou inováciou v kľúčových oblastiach vrátane rozprávania, dátovej vedy a inteligencie divákov.

O spoločnosti Warner Bros. Interactive Entertainment:

Warner Bros. Interactive Entertainment, divízia spoločnosti Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je popredným svetovým vydavateľom, vývojárom, poskytovateľom licencií a distribútorom zábavného obsahu pre interaktívne priestory vo všetkých platformách, vrátane konzolových, prenosných, mobilných a PC hier pre interné herné tituly i herné tituly tretích strán.

O Portkey Games:

Portkey Games od spoločnosti Warner Bros. Interactive Entertainment, je herná značka určená na vytváranie herných zážitkov inšpirovaných mágiou a dobrodružstvami čarodejníckeho sveta J. K. Rowlingovej. Tieto nové hry umožňujú hráčom objavovať a byť v centre svojho vlastného čarodejného dobrodružstva.

O sérii Harry Potter:

Harry Potter je aj naďalej globálnym fenoménom. Každá zo siedmich kníh od autorky J.K. Rowlingovej prelomila rekordy v predajoch, pričom z doterajšej série sa predalo viac ako 500 miliónov kópií na celom svete a bola preložená do 80 jazykov. Filmy Harry Potter, ktoré produkuje Warner Bros. Pictures, dosiahli celosvetové zisky viac ako 7,7 miliárd dolárov, čím sa Harry Potter stal jedným z najväčších filmových licencií v histórii.

HARRY POTTER: TAJOMSTVO ROKFORTU software © 2018 Jam City, Inc. Vyvinuté spoločnosťou Jam City. Jam City® a Jam City Logo sú registrované a/alebo neregistrované ochranné známky spoločnosti Jam City, Inc. WIZARDING WORLD (ČARODEJNÍCKY SVET), HARRY POTTER a FANTASTICKE ZVERY Publishing Rights © J. K. Rowling. Postavy, mená a súvisiace znaky PORTKEY GAMES, HARRY POTTER: TAJOMSTVO ROKFORTU, ČARODEJNÍCKY SVET, HARRY POTTER a FANTASTICKÉ ZVERY © a ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Všetky práva vyhradené

Poznámka editora:

Ak si chcete stiahnuť podporné materiály pre hru Harry Potter: Tajomstvo Rokfortu, prosím, navštívte: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-TalentReveal

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180403006729/en/

Kontakty

Jam City

Sarah Ross, 310-924-1404

sarahr@jamcity.com

alebo

Kenny Johnston, 602-999-1890

kjohnston@jamcity.com

alebo

ONE PR Studio (pre Jam City v USA US)

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa

510-893-3271

jamcity@oneprstudio.com

Zdroj: Jam City

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring