OTS: Ďalší rekord: Dodávky televízorov Hisense dosiahli ...

TASR, 2. februára 2023 15:19

OTS: Ďalší rekord: Dodávky televízorov Hisense dosiahli v decembri 2022 prvé miesto na globálnom trhu

ČCHING-TAO, 2. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - AVC Revo, inštitút pre výskum trhu, nedávno zverejnil „Mesačnú správu o objeme dodávok televízorov svetových značiek v roku 2022". Z nej vyplýva, že globálny objem dodávok televízorov Hisense v decembri 2022 dosiahol 2,326 milióna kusov, čím sa spoločnosť dostala na prvé miesto na globálnom trhu. Spoločnosť Hisense dosiahla ďalší rekord po tom, ako v roku 2022 už dosiahla druhé miesto v globálnych dodávkach televízorov za obdobie od januára do októbra.

Podľa údajov zverejnených spoločnosťou AVC Revo taktiež vyplynulo, že globálne dodávky televízorov Hisense získali v roku 2022 celosvetovo 2. miesto, pričom ich podiel na trhu dosiahol 12,06 %. Zahraničné dodávky televízorov Hisense sa medziročne zvýšili o 12,2 %, pričom zaznamenali rýchly rast v Európe, Japonsku a na rozvíjajúcich sa trhoch.

Na nedávnych majstrovstvách sveta vo futbale FIFA World Cup 2022TM spoločnosť Hisense ako oficiálny sponzor upútala pozornosť svojím obvodovým LED panelom „Hisense televízor č. 1 v Číne, č. 2. na svete". Aj tento záznam dokazuje, že spoločnosť Hisense sa vždy neúnavne usilovala prinášať špičkové riešenia a poskytovať zákazníkom pôžitok novej úrovne.

O spoločnosti Hisense

Spoločnosť Hisense má sídlo v čínskom meste Čching-tao. Počas uplynulých 54 rokov sa spoločnosť Hisense vždy držala základných hodnôt „Integrita, inovácie, orientácia na zákazníka a udržateľnosť" a stratégie rozvoja „Zdravý technologický základ a spoľahlivá prevádzka". Oblasť podnikania zahŕňa multimédiá, domáce spotrebiče, inteligentné informačné technológie a moderné služby. Vďaka rýchlemu rozvoju v poslednom roku sa spoločnosť Hisense rozšírila do viac ako 160 krajín a regiónov. Inteligentné televízory, ktoré sú základom podnikania v segmente B2C spoločnosti Hisense, boli vždy na čele svetového priemyslu. Okrem B2C je spoločnosť Hisense na poprednom mieste aj v segmentoch B2B vrátane inteligentnej dopravy, presnej medicíny a optickej komunikácie.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu