OTS: CSA vymenovala Davida Weinsteina za predsedu predstavenstva...

TASR, 12. novembra 2015 9:30

OTS: CSA vymenovala Davida Weinsteina za predsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa

Toronto 10. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Správna rada skupiny CSA dnes oznámila vymenovanie Davida Weinsteina za nového predsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa organizácie od 11. novembra 2015. Skupina CSA je jednou z popredných organizácií, ktoré pôsobia v oblasti vývoja noriem, a taktiež celosvetovým poskytovateľom testovacích a certifikačných služieb pre tvorbu vnútroštátnych a celosvetových noriem.

(Fotografia: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151110/285897)

"Sme radi, že u nás môžeme privítať Davida Weinsteina," povedal Dr. Roland Hosein, predseda správnej rady skupiny CSA. "Prichádza k nám s 30-ročnými skúsenosťami ako uznávaný obchodný stratég, ktorého skúsenosti v oblasti podpory rastu organizácie dobre poslúžia aj skupine CSA, keďže stále expandujeme ako medzinárodný hráč v oblasti vývoja noriem, skúšok a certifikácie." 

Ako predseda predstavenstva a generálny riaditeľ bude David Weinstein zodpovedný za vedenie a smerovanie globálnej spoločnosti, ktorá zamestnáva vyše 1 800 ľudí, slúži približne 35.000 zákazníkom vďaka portfóliu, ktoré tvorí vývoj noriem a riešení, školiace a poradenské služby, a skúšky a certifikácie v Severnej Amerike, Európe a Ázii. Skupina CSA má vyše 8 700 členov dobrovoľníkov, ktorí sú aktívni vo vyše 1 300 výboroch pre vývoj noriem.

Len nedávno bol Weinstein generálnym riaditeľom skupiny ABS, kde zodpovedal za rast a úspech firmy. Skupina ABS je firma zameraná na technické služby s pôsobnosťou vo vyše 30 krajinách. Na základe členstva zamestnáva 2 400 osôb a poskytuje služby poradenstva, kontroly a certifikácie klientom z oblasti energetického, farmaceutického a výrobného priemyslu, ako aj verejnej správy - umožňuje im fungovať bezpečne, spoľahlivo, efektívne a v súlade s právnymi predpismi a normami. Skôr ako začal pracovať v skupine ABS, bol partnerom v niekoľkých firmách manažérskeho poradenstva vrátane firiem Accenture a Oliver Wyman. Pomáhal klientom z komerčného, neziskového a verejného sektora v otázkach rastu a zlepšenia výkonu. V priebehu rokov sa jeho klientmi stali organizácie pôsobiace v oblasti vývoja noriem, poskytovatelia testovacích a certifikačných služieb, a významný počet kanadských spoločností a štátnych korporácií.

"Som rád, že sa môžem pridať k skupine CSA, a cítim sa poctený príležitosťou pracovať v rámci inovatívnej celosvetovej organizácie, ktorá bude onedlho oslavovať svoje 100. výročie," povedal David Weinstein, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ skupiny CSA. "Teším sa na úzku spoluprácu so zamestnancami a členmi CSA Group, keďže slúžime našim klientom po celom svete a stále rozširujeme naše obchodné riešenia."

David Weinstein je držiteľom titulu MBA z Whartonovej školy na Pennsylvánskej univerzite so zameraním na financie a manažment nadnárodných spoločností. Je aj držiteľom titulov Master of Science a Bachelor of Science z Massachusetts Institute of Technology.

O skupine CSA

CSA Group je nezávislé členské združenie, ktoré sa venuje bezpečnosti, sociálnemu blahu a udržateľnosti. Jeho odborné znalosti zahŕňajú vývoj noriem, školiace a poradenské služby, globálne testovacie a certifikačné služby pre všetky hlavné obchodné oblasti, vrátane rizikových lokalít, priemysel, dopravu, inštalačné a stavebnomontážne práce, zdravotníctvo, bezpečnosť a technológie, plynové spotrebiče a zariadenia, alternatívne zdroje energie, osvetlenie a udržateľnosť, ako aj služby hodnotenia spotrebných tovarov. Certifikačná značka CSA sa objavuje na miliardách produktov po celom svete. Pre viac informácií o CSA Group navštívte stránku http://www.csagroup.org

Kontakt: Allison Hawkins Manager, Corporate Affairs, CSA Group, +1-416-747-2615, allison.hawkins@csagroup.org

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring