OTS: Concierge Auctions a Nash Luxury spoločne predávajú rezidenciu zosnulého...

TASR, 21. februára 2019 11:39

OTS: Concierge Auctions a Nash Luxury spoločne predávajú rezidenciu zosnulého podnikateľa a majiteľa profesionálnych športových tímov Waynea Huizengu na Floride za 27 miliónov USD v aukcii, kde vyhráva najvyššia ponuka. Rezidencia Fort Lauderdale rozkladajúca sa na pozemku presahujúcom 1 858 štvorcových metroch v „hlavnom meste jachtingu sveta" ponúka jedinečný prístup k rieke a parkovanie aj pre mega jachtu.

New York, 21. februára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Rezidencia zosnulého Waynea Huizengu, zakladateľa odpadového hospodárstva a spoluvlastníka troch floridských športových tímov Dolphins, Panthers a Marlins, ktorá sa rozkladá na pozemku presahujúcom 1 858 štvorcových metrov a pýši sa viac ako 180 metrami jedinečného prístupu k rieke a parkovaním pre 41 metrov dlhú mega jachtu, bude na predaj v aukcii budúci mesiac prostredníctvom on-line burzy spoločnosti Concierge Auctions. Wayne Huizenga je jediný podnikateľ, ktorý založil tri spoločnosti z rebríčku Fortune 500, vrátane firiem AutoNation a Blockbuster Video.

Nehnuteľnosť známa ako Tarpon Pointe, 1 575 Ponce De Leon Drive je v súčasnosti ohodnotená na 27 miliónov dolárov a bude sa predávať v aukcii, kde vyhráva najvyššia ponuka v spolupráci s Billym Nashom z Nash Luxury v Keyes Company. Predaj začne 26. marca a skončí 28. marca.

„Wayne Huizenga je a vždy bude skutočnou legendou," uviedol Nash. „Je pre nás veľkou cťou, že môžeme predávať takúto rezidenciu v mene celej rodiny. Táto aukcia prichádza po úspešnom predaji sídla v Key Biscayne, ktoré sa môže pochváliť najvyššou predajnou cenou v danej oblasti za ostatné štyri roky. Som presvedčený, že dražba Tarpon Pointe bude rovnako úspešná a priláka kupcov z celého sveta, pretože ide o jedinečnú príležitosť."

Súkromný pozemok v stredomorskom štýle, ktorý sa nachádza na pozemku o rozlohe 5 700 štvorcových metrov, ponúka 270 stupňový výhľad na rieku a panorámu, tropickú záhradu a luxusný bazén s výhľadom na New River s trojpodlažným altánkom a točitým schodiskom.

Rezidencia s 10 izbami sa skladá z piatich častí, v ktorých sa vynímajú katedrálne stropy, na mieru vyrobené kované zábradlia a povrchové úpravy, ako aj okná od podlahy až k stropu s výhľadom na rieku a polostrov. Veľkému foyer dominuje krištáľový luster, v kuchyni nájdete pec na pečenie pizze a samostatnú miestnosť na prípravu jedál. Presklená zimná záhrada je ladená do francúzskeho štýlu a v hlavnej obývacej časti nájdeme pohodlné sedenie. Pre hostí je pripravený samostatný apartmán, v dome je taktiež výťah, telocvičňa, dielňa, divadlo, biliardová miestnosť, priestory pre personál a mnoho trezorov.

Oznámenie o aukcii nasleduje po nedávnom úspešnom predaji rezidencie Playa Vista Isle na neďalekej pláži Hillsboro Beach, ktorý prelomil svetový rekord najvyššej predajnej ceny dosiahnutej na burze v USA.

Viac informácií nájdete na: ConciergeAuctions.com alebo volajte na číslo +1.212.202.2940.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/824468/Concierge_Auctions.jpg

Kontakt:

Kari Neering kari@relevanceinternational.com 

Chanelle Kasik chanelle@relevanceinternational.com 

(212) 257-1500

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu