OTS: CoinEx spúšťa BitHK na poskytovanie služieb obchodovania ...

TASR, 30. mája 2023 12:21

OTS: CoinEx spúšťa BitHK na poskytovanie služieb obchodovania s kryptomenami pre používateľov z Hongkongu

Hongkong 30. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - CoinEx, jedna z popredných svetových búrz s digitálnymi aktívami, dnes oznámila oficiálne spustenie BitHK, profesionálnej platformy na obchodovanie s kryptomenami, ktorá je určená špeciálne pre používateľov v Hongkongu.

Podľa Pokynov pre prevádzkovateľov platformy na obchodovanie s virtuálnymi aktívami predloží BitHK 1. júna, v deň účinnosti pokynov, komisii pre cenné papiere a futures (SFC) svoju žiadosť o licenciu ako poskytovateľ služieb v oblasti virtuálnych aktív (VASP).

Tím CoinEx sa skladá z odborníkov zo svetových spoločností z odvetvia internetu a financií, vrátane priekopníckych odborníkov na kryptomeny a investorov s rozsiahlymi skúsenosťami v oblasti technologického výskumu a vývoja a globálnych operácií. Platforma BitHK bude naďalej využívať nezávisle vyvinutý vysokorýchlostný nástroj na párovanie obchodov globálnej kryptoburzy CoinEx, ktorý umožňuje efektívne transakcie s kryptomenami a bezproblémové obchodovanie. Používatelia sa teraz môžu zapojiť do spotového obchodovania a ukladať krypto aktíva na platforme, ktorá je v súčasnosti dostupná v tradičnej čínštine aj angličtine.

„BitHK sa neustále zlepšuje a plánuje zaviesť obchodovanie s kryptomenami P2P nad spotovým obchodovaním na podporu vkladov a výberov HKD. BitHK, ako neoddeliteľná súčasť odvetvia finančných služieb v Hongkongu, má povinnosť udržiavať imidž mesta ako medzinárodne uznávaného „inkluzívneho a otvoreného" finančného centra. Budeme prísne dodržiavať Kódex správania pre burzy s kryptomenami, ktorý nedávno zverejnila SFC, a návrh zákona o boji proti praniu špinavých peňazí a financovaniu terorizmu (dodatok) z roku 2022. Sme odhodlaní poskytovať vyhovujúce, spravodlivé a profesionálne služby a zároveň chrániť aktíva našich investorov. Naším cieľom je vytvoriť zabezpečené a spoľahlivé prostredie na obchodovanie s kryptomenami pre používateľov z Hongkongu," povedal Haipo Yang, generálny riaditeľ burzy CoinEx.

CoinEx, založená v roku 2017, je globálna burza s kryptomenami, ktorá sa zaviazala uľahčiť obchodovanie. Platforma poskytuje celý rad služieb vrátane spotových a maržových obchodov, futures, swapov, automatického tvorcu trhu (AMM) a služieb finančného manažmentu pre viac ako 5 miliónov používateľov vo viac ako 200 krajinách a regiónoch. Burza CoinEx, založená s pôvodným zámerom vytvoriť rovnocenné a rešpektované prostredie pre kryptomeny, sa zameriava na odstraňovanie tradičných finančných bariér ponukou jednoduchých produktov a služieb, aby bolo obchodovanie s kryptomenami dostupné pre každého.

Viac informácií nájdete na oficiálnej webovej stránke CoinEx: www.coinex.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring