OTS: CoinBene spúšťa obchodovanie prostredníctvom Internetu ľudí (IoP)...

TASR, 19. júla 2018 10:34

OTS: CoinBene spúšťa obchodovanie prostredníctvom Internetu ľudí (IoP). Globálna výmena oznamuje, že registrácia digitálnych aktív, využívaná ako decentralizačná platforma prihlášok a platieb, už uspokojivo funguje.

Singapur, 19. júla (TASR-OTS)(PRNewswire) - CoinBene, globálna výmena, ktorá sa nachádza na rebríčku 10 najväčších platforiem sveta, podľa hodnotenia CoinMarketCap, naďalej ponúka najvyšší počet digitálnych aktív zákazníkom a oznamuje registráciu Internetu ľudí (IoP).

Internet ľudí vznikol s ambíciou slúžiť nielen ako kryptomena. Funguje ako decentralizovaná sieť umožňujúca operácie P2P a operácie bez potreby sprostredkovateľov, čo znamená zníženie sadzieb za prihlášky a platby a zároveň úplnú kontrolu užívateľov nad osudom ich osobných dát.

Systém funguje pomocou mincí IoP na sieti Internetu ľudí na báze Bitcoin's Core (0.15.0.1), v súčasnosti prevádzkovanej pomocou modifikovaného konsenzu overovania práce, ktorý využíva adresy z bieleho zoznamu, aby sa vyhol problémom so zákazníckym obvodom ASIC. Tento rok Internet ľudí predstaví úplne nový mechanizmus konsenzu na báze acyklických grafov (DAG), byzantskej chybovej tolerancie a virtuálnych volieb, ktoré pomôžu celý proces ešte zefektívniť a dosiahnuť vyššiu mieru spravodlivosti. IOP môže zabezpečiť maximálne 21 miliónov jednotiek. Trhová kapitalizácia aktív je dnes na úrovni 2,8 milióna USD.

Čo to znamená?

Táto registrácia pomáha IoP dosiahnuť cieľ stať sa skutočným Internetom ľudí pri decentralizácii aplikácií, platieb a poskytnutí rôznych možností a komfortu pre cieľové komunity.

„Sme veľmi radi, že môžeme byť súčasťou histórie Internetu ľudí, pomáhať aktívam získavať trhový podiel, zvládať výzvy súvisiace s decentralizáciou platieb a aplikačnou platformou," povedal Feng Bo, globálny viceprezident spoločnosti CoinBene.

Názor Fenga Boa je podobný tomu, ktorý prezentoval Kristian Schmid, marketingový riaditeľ IoP, v súvislosti s plánmi na registráciu na globálnej burze.

„Náš partner sa dlho venuje otázkam projektu Internetu vecí, kryptomeny a našim ambíciám. CoinBene nerastie a nestáva sa dôležitým hráčom na trhu náhodou. Vzájomná podpora je presne to, čomu sa Internet vecí venuje v rámci propagácie šifrovania a sveta vo všeobecnosti ", povedal Schmid.

Vedenie platformy CoinBene verí, že Internet vecí je správna vec. Je to platforma, ktorá má približne 1,5 milióna užívateľov a každý mesiac obchoduje s čiastkou viac ako 4,5 miliardy USD.

O platforme CoinBene

CoinBene je jednou z najväčších výmen na svete, ktorá podľa informácií platformy analyzujúcej fluktuáciu digitálnych mien CoinMarketCap mesačne obchoduje s čiastkou približne 4 miliardy USD.  Startup CoinBene vznikol v novembri 2017 a svojich zákazníkov má dnes už vo viac ako 150 krajinách, pričom v minulom mesiaci mal 1,5 milióna aktívnych užívateľov. CoinBene sa odlišuje od ostatných tým, že zakladá všetky svoje výkony na potrebách klientov a spolupracuje so zainteresovanými stranami na trhu.

O Internete ľudí (IoP)

Internet ľudí (IoP) je decentralizovaná sieť uzlov, v rámci ktorej si takmer každý môže vytvoriť a aktivovať vlastný uzol. IoP vytvára nový decentralizovaný internet odolný voči cenzúre, založený na protokole Mercury, t. j. prostredie založené na uzloch pre budovanie skutočne decentralizovaných aplikácií. Mince IoP sú navrhnuté tak, aby distribuovali blokové odmeny komunite IoP a jej členom spravodlivo, aby znížili potrebu vysokej miery ťažby podporovanej spotrebou a umožnili platby v ekosystéme IoP na báze uzlov a decentralizovaných aplikácií.

Kontakt:

imprensa@coinbene.com.br

Súvisiace odkazy:

https://www.coinbene.com 

https://iop.global/ 

https://coinmarketcap.com/exchanges/coinbene/  https://coinmarketcap.com/currencies/internet-of-people/ 

Kontakt:

Otázky zo strany tlače a médií:

Raquel Vaz, Director of Marketing, CoinBene, raquelvaz@coinbene.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring