OTS: Cloudian predstavuje bezplatnú komunitnú edíciu poprednej úložisk

TASR, 18. septembra 2012 17:00

Portál TASR.sk

Cloudian predstavuje bezplatnú komunitnú edíciu poprednej úložiskovej platformy objektov cloud kompatibilnej s Amazon S3

- Komunitná edícia umožňuje poskytovateľom služieb a podnikov zostaviť si zdarma 100TB úložné cloud systémy

Las Vegas 18. septembra /PRNewswire/ (TASR-OTS) - KONFERENCIA O HOSTINGU A CLOUD TRANSFORMÁCII -- Cloudian, Inc., softvérový líder pre úložiská objektov cloud porovnateľných s S3, dnes predstavil okamžite dostupnú komunitnú edíciu Cloudian®, ktorá je bezplatnou verziou úložiskovej platformy objektov cloud pre poskytovateľov služieb a podniky, kompatibilnou s Amazon S3. Komunitná edícia zahŕňa všetky funkcie Cloudian, no s celkovou úložiskovou kapacitou 100TB a podporu prostredníctvom fóra. Komunitnú verziu Cloudian je možné prevziať z www.cloudian.com.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120918/SF75609LOGO)

Cloudian je ideálny pre podniky a poskytovateľov služieb, ktorí hľadajú Storage as a Service (StaaS – Úložisko ako služba) a/alebo vedľajšie úložné systémy pre svoje počítačové platformy cloud kompatibilné s Amazon S3, ako je napríklad Citrix Cloud Platform, Apache CloudStack alebo OpenStack. Predstavením komunitnej verzie Cloudian, ktorá bude podporovať až 100 TB využiteľného úložiska a poskytuje podporu cez fórum, spoločnosť Cloudian otvára možnosti pre rozšírenie, spoľahlivosť a výkon úložiska pre objekty cloud každému pre zostavenie cloudu kompatibilného s Amazon S3, či už verejného, privátneho alebo hybridného. Cloudian je tiež dostupný so zlatými alebo striebornými balíkmi pre podporu.

„Postupne, ako poskytovatelia zvyšujú hodnotu existujúcich ponúk cloudov, či už poskytnúť Infrastructure as a Service (IaaS – Infraštruktúru ako službu) s úložiskovými možnosťami, alebo vstupujú do verejného trhu cloudového úložiska od začiatku, cloudové úložisko sa stáva dôležitým komponentom cloudu,“ povedala Agatha Poon, manažérka výskumu, globálny cloud computing pre 451 Research. „Ponuky ako Cloudian, ktoré sprístupňujú úložiskové platformy objektov v bezplatnej verzii poskytujúce nielen počiatočný bod pre ohodnotenie možností uloženia údajov, ale tiež pomáhajú rýchlejšiemu osvojeniu úložiska cloud mimo poskytovateľ služieb."

Cloudian je bežná platforma, ktorá sa rýchlo zavádza a vystačí si z nízkonákladovým hardvérom. Cloudian poskytuje najúplnejšiu podporu S3 API v tejto oblasti, pričom zachádza ďalej, ako je len základná požadovaná úroveň kompatibility u bežných úložných systémov pre objekty. Cloudian podporuje rozšírené funkcie z ponuky Amazon, ktoré sú extrémne dôležité pre využitie veľkého počtu aplikácií a nástrojov nájdených v ekosystéme. Cloudian sa tiež aktívne združuje s poprednými cloud computing prostrediami, ako sú napríklad poskytovatelia Riverbed, Twinstrata a iní.

„Podniky a poskytovatelia služieb sú z Cloudian nadšení, pretože naša platforma umožňuje hybridné cloud modely a otvára rozsiahle eko systémy nástrojov a aplikácií S3,“ povedal Giorgio Propersi, generálny manažér Cloudian. „S komunitnou edíciou prinášame silu objektového ukladania ešte širšiemu publiku, keďže umožňujeme jeho využitie zdarma pre systémy do veľkosti 100TB.“

O úložiskovej cloud platforme Cloudian®

Cloudian je úložisková platforma kompatibilná s Amazon S3, ktorá umožňuje poskytovateľom služieb a podnikom zostaviť si spoľahlivý, viacnájomný dátový úložný systém. Využitím platformy Cloudian si poskytovatelia služieb a podniky môžu teraz vybudovať spoľahlivé a rozšíriteľné riešenia cloud úložísk s plne rozdeliteľnou architektúrou P2P a bez samostatného bodu zlyhania. Systém sa jednoducho rozšíri z dvoch uzlov na tisíce uzlov vo viacerých dátových centrách, pričom podporuje petabajty údajov. Cloudian poskytuje robustné a flexibilné riadiace rozhranie, ktoré sa prispôsobí veľkému množstvu účtovných a licenčných modelov.

O Cloudian®

Cloudian, Inc. je softvérová spoločnosť špecializujúca sa na úložiská cloud so sídlom vo Foster City v Kalifornii. Hlavným produktom je Cloudian®, úložisková platforma objektov cloud kompatibilná s Amazon S3, ktorá poskytovateľom služieb a podnikom umožňuje zostavenie spoľahlivého, dostupného a rozšíriteľného riešenia pre cloud úložisko. Cloudian sa aktívne združuje s poprednými prostrediami pre cloud computing, vrátane Citrix Cloud Platform a OpenStack, mimoúrovňových cloud poskytovateľov a veľkého množstvo nástrojov a aplikácií ekosystému, ktorý je poskytnutý prostredníctvom skutočnej kompatibility S3. Medzi zákazníkov Cloudian patria Vodafone, Nextel, NTT, SoftBank, Nifty, a Lunacloud. Spoločnosť má ďalšie pobočky v Číne a Japonsku. Ďalšie informácie ako aj možnosť vyskúšať si Cloudian už dnes získate na www.cloudian.com.

Kontakt: Eileen Conway Scout PR +1-650-245-9015 Eileen@scoutprsf.com

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring