OTS: Clé De Peau Beauté, popredná luxusná značka skupiny SHISEIDO, Limited...

TASR, 1. októbra 2019 12:51

Clé De Peau Beauté, popredná luxusná značka skupiny SHISEIDO, Limited, prichádza do Veľkej Británie a nájdete ju exkluzívne v Harrods

LONDÝN, 30. septembra (TASR/OTS/PRNewswire) -- Clé de Peau Beauté, prémiová luxusná značka prípravkov starostlivosti o pleť a sekcia makeupov značky SHISEIDO, Limited, otvára exkluzívny obchod v Harrods, jednej z najprestížnejších destinácií luxusnej kozmetiky. Výnimočné portfólio produktov značky Clé de Peau Beauté bolo vyvinuté, aby na báze inovácií a pokroku japonského progresívneho prístupu k vedeckým poznatkom, prinášalo na mieru šité kozmetické riešenia pre každého zákazníka.

"Po dosiahnutí úspechu na ázijských trhoch je značka Clé de Peau Beauté strategicky pripravená expandovať na nové územia. Veľká Británia predstavuje významný potenciál pre Clé de Peau Beauté ako kľúčový trh. Sme presvedčení, že britskí zákazníci a návštevníci Veľkej Británie z celého sveta majú veľa poznatkov z oblasti kozmetiky a budú nadšení filozofiou našej značky. Verím tiež, že ocenia náš nekompromisný prístup k dodržiavaniu kvality," hovorí Yukari Suzuki, riaditeľ značky Clé de Peau Beauté.

Charles de Montalivet, generálny manažér SHISEIDO UK Ltd, UK a manažér pre Írsko dodáva: "Highendové kozmetické značky sú hnacou silou sektoru luxusných produktov vo Veľkej Británii. Clé de Peau Beauté má vynikajúce výsledky v Ázii a USA, ktoré prekračujú očakávania aj tých najnáročnejších, a to vďaka jedinečným ingredienciám, veľkolepému dizajnu a miere pozornosti venovanej kvalite. Veríme, že dobrá povesť, na ktorej sme tvrdo pracovali, sa premení v Európe na úspech a sme hrdí, že môžeme uviesť značku Clé de Peau Beauté v Európe práve prostredníctvom obchodu vo Veľkej Británii. Náš partner, Harrods, je známy tým, že poskytuje luxusné maloobchodné prostredie spojené so skvelou zákazníckou skúsenosťou s cieľom poskytovať klientom dokonalé služby."

Veľká Británia je prvou zástavkou značky Clé de Peau Beauté v rámci krajín EMEA. Lindsay Azpitarteová, viceprezidentka spoločnosti Clé de Peau Beauté pre Európu a Stredný východ, dodáva: „Rast európskeho trhu s luxusným tovarom predznamenáva veľké príležitosti pre značky a pre super prémiové ponuky ako je Clé de Peau Beauté. Prichádzame s jedinečnou a komplexnou ponukou a naše možnosti sú v podstate nekonečné. V Európe máme ambiciózne plány, ktoré budeme postupne odhaľovať."

Mia Collins, vedúca oddelenia kozmetiky v Harrods, dodáva: "Je to pre nás česť a sme veľmi radi, že sa stávame prvým a exkluzívnym partnerom značky Clé de Peau Beauté v Európe. Znamená pre nás ideálny prírastok, ktorý rozjasní nové priestory pre kozmetický tovar a celkom iste priláka pozornosť zákazníkov. Harrods je dlhoročným obdivovateľom výnimočnej kvality všetkých produktov značky Clé de Peau Beauté a už sa nevie dočkať, kedy ich zaradí do ponuky pre svojich klientov."

Zákazníci budú mať možnosť dozvedieť sa viac o jedinečnej filozofii značky Clé de Peau Beauté a kompletnom sortimente jej produktov, vrátane víťazných a najobľúbenejších kúskov celebrít ako je La Creme, Concealer a Correcting Cream Veil.

O značke Clé de Peau Beauté

Clé de Peau Beauté, globálna luxusná kozmetická značka od firmy SHISEIDO Cosmetics vznikla v roku 1982 ako esencia elegancie a vedy. Clé de Peau Beauté znamená kľúč ku kráse pleti. Filozofiou značky je podnietiť silu ženského vyžarovania inovatívnou technológiou starostlivosti o pleť a makeupmi z celého sveta. Clé de Peau Beauté, vedená vynikajúcou estetickou citlivosťou a inteligenciou, vštepila svojim výrobkom moderný prvok, očarenie a dynamiku jednoznačného lídra v tomto odvetví, ktorý dokáže pozoruhodne rozžiariť pokožku, akoby jej vyžarovanie vychádzalo zvnútra. Nájdete ju v 14 krajinách a regiónoch po celom svete

Oficiálna webová stránka spoločnosti Clé de Peau Beauté: www.cledepeau-beaute.com

Oficiálny instagram značky Clé de Peau Beauté: instagram.com/cledepeaubeaute

O spoločnosti Harrods

Harrods začal ako veľkoobchod s potravinami a čajom vo východnom Londýne, pričom prvýkrát otvoril svoje dvere v roku 1834. Odvtedy sa stal najznámejším obchodným domom na svete vďaka svojej bezkonkurenčnej škále luxusného tovaru. Jedným z najznámejších atribútov spoločnosti Harrods sú okrem exkluzívnych značiek a nespočetných oddelení aj jej jedinečné služby. Harrods sa naďalej riadi filozofiou „všetko je možné" a naši zákazníci sú dodnes v jadre všetkého, čo robíme. Harrods.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1000057/Felicity_Jones.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1000065/CLE_DE_PEAU_BEAUTE_Logo.jpg

KONTAKT: Denise Tan, +65-6825-8069, dtan@webershandwick.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring