OTS: Čínsky prepravca Juneyao Airlines odhaľuje vzhľad svojej flotily...

TASR, 16. júla 2018 15:06

Čínsky prepravca Juneyao Airlines odhaľuje vzhľad svojej flotily lietadiel Boeing 787

Šanghaj 16. júla (TASR/OTS/PRNewswire) - Čínsky prepravca Juneyao Airlines Co. Ltd. (Juneyao Airlines) zaradí svoj prvý Boeing 787-9 Dreamliner do svojej flotily už tento september. Stane sa tak prvou čínskou súkromnou leteckou spoločnosťou s diaľkovým tryskovým „widebody" lietadlom. Juneyao Airlines nedávno odhalili návrh dizajnu celej svojej flotily lietadiel 787.

Prvé lietadlo leteckej spoločnosti Juneyao Airlines Boeing 787 bude mať farebný dizajn s tematikou čínskej pivónie. Čínsky národný kvet, pivónia, je synonymom grácie a elegancie, ktorá odráža víziu rozvojových plánov týchto čínskych aerolínií. Nový dizajn má za úlohu vyjadriť nádej aj očakávania leteckej spoločnosti na pokojnú, mocnú a prosperujúcu Čínu. Vzhľad lietadla, ako aj dizajnu celej flotily lietadiel Airbus A320 leteckej spoločnosti Juneyao Airlines, sa nesú v znamení príprav prepravcu na nedávne oslavy 10. výročia. Pri tejto príležitosti aerolínie oznámili svoj vstup do novej éry prevádzky oboch typov lietadiel Boeing aj Airbus. Lietadlá tejto spoločnosti sa naďalej budú pýšiť čínskou červenou, farbou, ktorá reprezentuje Čínu a prísľub budúcnosti. Séria lietadiel A320/1 bude tento prísľub po celom svete plniť naďalej spolu s lietadlami Boeing 787. Okrem toho sa na lietadlách Boeing 787 objaví aj motív čínskej stuhy, ktorý predstihol ostatné návrhy vo verejnom obstarávaní a aerolínie Juneyao Airlines ním vyjadrujú svoju podporu a lojalitu voči  čínskej Iniciatíve pásu a cesty.

Letecká spoločnosť Juneyao Airlines vedie aj v dizajne a v konfigurácii palubných kabín v Boeingu 787. Sekcia Business Class je vybavená sedadlami so 180-stupňovou ležadlovou úpravou Thompson Vantage XL a odstupom 107 cm v konfigurácii 1-2-1. Economy Class je vybavená sedadlami Recaro CL3710 s opierkami hlavy s deviatimi spôsobmi úpravy a teplým, fantazijným osvetlením, zábavnými systémami vo vysokom rozlíšení s 12-palcovými obrazovkami, samostatnými rozhraniami USB a ďalšími zariadeniami, ktoré dávajú cestujúcim pocit pohodlia a komfortu počas celého letu.

Podľa harmonogramu dodávky, ktorý aerolíniám prisľúbili výrobca, by sa mal na výrobnej linke ocitnúť prvý Boeing 787-9 z rodiny Juneyao už 8. augusta. V priebehu septembra sa bude nanášať náter a začnú aj skúšobné lety. Finálne lietadlo bude aerolíniám odovzdané koncom septembra alebo na začiatku októbra. Tri nové hotové lietadlá 787 očakáva letecká spoločnosť do konca tohto roku. Spočiatku budú nové lietadlá obsluhovať hlavne domáce trasy a neskôr sa zaradia do prvej skupiny lietadiel určených pre diaľkové interkontinentálne lety.

Juneyao Airlines sú dcérskou spoločnosťou skupiny Shanghai Juneyao (Group) Co. Ltd. a jednou z leteckých spoločností, ktoré uzreli svetlo sveta po tom, čo sa začal prebúdzať a neskôr rapídne rásť čínsky letecký priemysel v dôsledku čínskej reformy a politiky otvárania sa svetu. Shanghai Juneyao (Group) začala expandovať najmä vďaka charterovým letom. V roku 2006 sa Shanghai Juneyao (Group) po prvýkrát zaradila medzi veľkých hráčov leteckého priemyslu, keď sa aerolíniám Juneyao Airlines podaril úspešne ukončiť svoj prvý panenský let. Približne v polovici roku 2018 už Juneyao Airlines prevádzkovalo 68 lietadiel A320 s dvoma radmi sedadiel. V minulom roku si aerolínie objednali 10 lietadiel typu Boeing 787 Dreamliner v snahe vyjsť v ústrety rýchlo rastúcim potrebám medzinárodnej siete. Letecká spoločnosť Juneyao Airlines je odhodlaná poskytovať svojim zákazníkom služby leteckej dopravy najvyššej kvality a napĺňať filozofiu značky prinášať šťastie a čínsku kultúru stále väčšiemu počtu cestujúcich.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/718214/Juneyao_Airlines.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/718215/Juneyao_Airlines.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/718216/Juneyao_Airlines.jpg

KONTAKT: Zhe Jin, 86-021-2238-8419, jinzhe@juneyaoair.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring