OTS: Celosvetový trh s výživovými doplnkami víta vychádzajúcu hviezdu GLYMATE

TASR, 16. augusta 2019 16:50

BREA, Kalifornia, 16. augusta (TASR/OTS/PRNewswire) -- Glymate™, novozaložená nutraceutická spoločnosť z južnej Kalifornie, prišla s vlastným výživovým doplnkom zabezpečujúcim vyvážený prísun cukrov. Nový produkt oficiálne uviedli na trh Spojených štátov v júni 2019 a po globálnej marketingovej kampani je už k dispozícii spotrebiteľom na celom svete.

Glymate™ je doplnok výživy pre intenzívnu bunkovú regeneráciu prospešný pre ľudský organizmus v mnohých ohľadoch. Jeho patentované kľúčové ingrediencie sa výrazne odlišujú od obsahu iných produktov. Naša technológia bunkovej regenerácie podporuje zdravú citlivosť na inzulín a produkciu a taktiež pomáha rozkladať glukózu z jedla a premieňať ju na energiu†. Pri pravidelnej konzumácii doplnku Glymate™ má telo dostatok energie aj popri stimulácii k úbytku hmotnosti†. V súčasnosti je produkt dostupný prostredníctvom našej webovej stránky a platformy Amazon a v budúcnosti budeme spolupracovať s viacerými distribútormi pre zaistenie širšej dostupnosti na celom svete.

V súčasnosti viac než 400 miliónov ľudí na svete trpí diabetom a počet osôb s vysokou hladinou cukru v krvi v pre-diabetickom štádiu je ešte vyšší. „Je potrebné prijať okamžité opatrenia na účinnú liečbu a prevenciu tohto vážneho ochorenia," hovorí sa vo vyhlásení CDC. Spoločnosť Glymate zasvätila roky výskumu a početným klinickým skúšaniam práve preto, aby pomohla riešiť urgentné problémy ľudstva v oblasti prevencie tejto závažnej choroby. Výrobky značky Glymate™ obsahujú len prírodné ingrediencie, neobsahujú mlieko, sóju, lepok, pšenicu, cukor, ani žiadne konzervačné látky a vyrába ich závod Robinson v Kalifornii. Jedinečný mäkký gél obsahujúci patentovanú regeneračnú technológiu má za cieľ zlepšiť a vyrovnať hladinu cukru, cholesterolu a triglyceridov v krvi prostredníctvom podpory zdravého metabolizmu tukov†. Je starostlivo namiešaný tak, aby zaručoval rozpustnosť a absorpciu aktívnych látok. Kľúčová ingrediencia doplnku Glymate™ ovplyvňuje ľudský organizmus na molekulárnej úrovni a plní rôzne funkcie vo vnútri buniek†.

O spoločnosti Glymate™ Corp.

The Glymate™ Corp. je súkromná spoločnosť, globálny líder v oblasti zdravia a wellness, ktorá má na konte mnoho patentovaných kľúčových ingrediencií. Ako obchodná spoločnosť a online predajca doplnkov výživy sa zaväzujeme podporovať potreby spotrebiteľov v oblasti wellness prostredníctvom vysoko kvalitných produktov vyvinutých na vedeckej báze.

Viac informácií o výrobku Glymate™ nájdete na: https://www.glymateusa.com. Sledujte Glymate™ na Instagrame teraz na: @glymate_usa.

† Tieto vyhlásenia neposudzoval Americký úrad pre potraviny a liečivá. Účelom týchto výrobkov nie je stanovenie diagnózy, liečba, vyliečenie alebo prevencia chorôb.

KONTAKT: Telefón: 1-888-848-1663, Email: info@glymateusa.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring