OTS: Celosvetový kongres farmového chovu jeleňovitej zveri na Slovensku...

TASR, 27. marca 2020 8:00

OTS: Celosvetový kongres farmového chovu jeleňovitej zveri na Slovensku - WORLD DEER CONGRESS 2020 je odložený!

Bratislava 27. marca (TASR-OTS) - Slovenská asociácia chovu jeleňovitých - SADF je poverená organizovaním VIII. ročníka kongresu World Deer Congress Slovakia 2020. Kongres sa mal uskutočniť v dňoch 11. až 16. októbra 2020 v hoteli Grand v Jasnej za účasti medzinárodných farmárskych a poľovníckych asociácií, jednotlivcov a odbornej verejnosti z tridsiatich štátov sveta.

Na základe situácie o výskyte a šírení ochorenia COVID -19 sa organizačný výbor SADF dňa 23. marca 2020 dohodol o odložení konania kongresu chovu jeleňovitých na neurčito. „Chceme zabezpečiť absolútnu bezpečnosť našich účastníkov, tak ako aj ich bezproblémovú dopravu na Slovensko. Rovnako chápeme potreby našich sponzorov postarať sa v prvom rade o svojich zamestnancov a finančné zabezpečenie chodu spoločnosti. Bohužiaľ bez ich finančnej podpory nie je možné zabezpečiť kongres na medzinárodnej úrovni so špičkovými odborníkmi z celého sveta“ hovorí Jaroslav Pokorádi, prezident SADF.

Nové informácie o VIII. ročníku celosvetového kongresu WORLD DEER CONGRESS nájdete na webovej stránke www.wdc2020.org alebo nás kontaktujte priamo na adrese info@wdc2020.org.

Kontakt:

Jaroslav Pokorádi, PhD

Prezident SADF

Email: jaroslav.pokoradi@gmail.com

Tel. č.: +421 902 916 241

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu