OTS: Celosvetová superhviezda a módna ikona Jennifer Lopezová prichádza...

TASR, 1. októbra 2019 13:25

Celosvetová superhviezda a módna ikona Jennifer Lopezová prichádza s novu vôňou PROMISE

NEW YORK 1. októbra (TASR/OTS/PRNewswire) -- Jedna z najsledovanejších a najvplyvnejších superhviezd na svete, Jennifer Lopezová, uvádza na trh PROMISE. Jej nová vôňa stelesňuje mnohé sľuby, ktoré Lopez dala sebe a svojim fanúšikom na ceste ku sláve vedúcej k bezprecedentnému úspechu a zásadnému vplyvu na popkultúru. V spolupráci s Designer Parfums, Lopezová predstaví PROMISE výhradne v obchodoch Ulta Beauty v USA, Boots a Superdrug vo Veľkej Británii a Liverpool v Mexiku.

"Je to pre mňa projekt o vášni. PROMISE stelesňuje všetko, čo som, nielen ako umelkyňa, ale aj ako človek, ako matka a ako dcéra," povedal Lopezová. "Značka je sľub a táto značka je pre mňa veľmi osobná."

V roku 2018 Lopezová uviedla sériu hitov, má za sebou rekordné turné "All I Have" Las Vegas Residency, získala cenu Michaela Jacksona Video Vanguard na MTV Video Music Awards 2018 a bola uvedená na rebríčku 100 najvplyvnejších ľudí World časopisu TIME. V roku 2019 hviezda Lopezovej naďalej rástla. Zúčastnila sa ďalších hudobných projektov, má na konte medzinárodné turné "It's my tour" a cenu Módnych ikon Rady amerických módnych návrhárov Ameriky (CFDA) za globálny príspevok k móde. K tomuto zoznamu musíme pridať ešte predstavenie nedávno uvedeného a kritikmi uznávaného filmu Hustlers, ktorý zasvätení odborníci označujú za najlepší výkon jej kariéry. Tento rok sa svetu zastavil dych v septembri, keď Jennifer vystúpila na mólo Versace vo svojich ikonických zelených šatách od Versaceho v rámci osláv 20. výročia modelu, ktorý „zahltil internet".

"Vieme, že v súčasnej móde potrebujú spotrebitelia priame a autentické spojenie so značkami a výrobkami, ktoré si vyberajú. Schopnosť Jennifer emocionálne sa spojiť so ženami na celom svete je skutočne bezkonkurenčná," hovorí Dilesh Mehta, generálny riaditeľ a prezident spoločnosti Designer Parfums. "PROMISE predstavuje všetko, čo z nej robí ikonu: jej talent, múdrosť, silu a oveľa viac."

"Jennifer je skutočnou ikonou a inšpiráciou pre mnoho ľudí," povedala Tara Simonová, viceprezidentka pre obchod v Ulta Beauty. „Všetko, čo robí, je úžasné a sme nadšení, že môžeme americkým zákazníkom exkluzívne predstaviť PROMISE."

"Práca s takou osobnosťou, akou je Jennifer Lopezová, pri tvorbe niečoho skutočne jedinečného v tejto kategórii, je inšpirujúca," hovorí Parag Vidyarthi, generálny riaditeľ spoločnosti Designer Parfums. „Jennifer je vizionárka a kreatívna partnerka, je vytrvalá vo svojom úsilí zabezpečiť, aby vôňa PROMISE priniesla práve taký silný emocionálny zážitok, aký ženy hľadajú."

PROMISE od Jennifer Lopezovej, vytvorený v spolupráci s firmou Robertet, je kvetinová drevitá vôňa. Hlavu tvoria svieže ovocné tóny talianskej mandarínky, ružových lesných plodov a hrušky nashi. Srdce sa otvára v podobe jemnej kytice kosatcov, jazmínu sambakového a oroseného zimolezu. Túto vôňu uzatvára zmyselná drevitá báza smotanového santalového a kašmírového dreva, ktorá je naplnená kryštalizovaným jantárom. Flakón parfému PROMISE je vyvýšené, navrstvené sklo s vysoko lesklým kovovým povrchom z ružového zlata, prináša zákazníčkam moderný a luxusný svet Jennifer Lopezovej svojimi reflexnými prvkami a teplými a príjemnými odtieňmi jantáru a šampanského.

Portfólio produktov

30 ml Eau de Parfum Spray 45 USD

50 ml Eau de Parfum Spray 55 USD

100 ml Eau de Parfum Spray 65 USD

10 ml Eau de Parfum Purse Spray 22 USD

KONTAKT:

Christina Cassera/Jackie Sands-Kirchner

Tractenberg & Co.

212.929.7979

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring