OTS: CAS urýchľuje vývoj produktov zavedením riešení pre špecializované zlúče...

TASR, 1. októbra 2019 15:31

CAS urýchľuje vývoj produktov zavedením riešení pre špecializované zlúčeniny

Najväčšia zbierka údajov o zlúčeninách pod odborným vedeckým dohľadom poskytuje základ pre riešenia, ktoré zvyšujú efektívnosť výskumu a vývoja

COLUMBUS, Ohio, 1. októbra 2019 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- CAS, divízia americkej chemickej spoločnosti, ktorá sa špecializuje na riešenia vedeckých informácií, rozšírila svoje produktové portfólio zavedením nového riešenia Formulus® zameraného na rýchlejší prienik inovácií na trh saturáciou jedinečných informačných potrieb vedcov pracujúcich so zlúčeninami. Vzhľadom na to, že vývoj výrobkov predstavuje približne 30 % celkových nákladov na výskum a vývoj, priemyselné odvetvia vrátane výroby farmaceutických výrobkov, poľnohospodárskych chemikálií a kozmetiky sa snažia podnietiť inováciu a zvýšiť účinnosť. Tým, že Formulus poskytuje rýchly prístup k podrobným prehľadom, je zároveň aj inšpiráciou pre nové nápady, znižuje iterácie potrebné na optimalizáciu každej zlúčeniny a informuje o riešení problémov.

Nové riešenie pre zlúčeniny sa zameriava na jedinečné potreby ich tvorcov

Formulus dodáva najväčšiu zbierku zlúčenín na svete pochádzajúcich z časopisov, patentov a príloh k produktom. Formulus, integrovaný do neprekonateľnej zbierky látok CAS, podrobných špecifikácií dodávateľov a regulačných zdrojov, predstavuje pre tvorcov zlúčenín jedinečný zdroj ponúkajúci mnoho služieb na jednom mieste. Formulus umožňuje používateľom rýchlo preskúmať prostredie zlúčenín, identifikovať relevantné prístupy k zlúčeninám a zdrojové zložky.

"CAS sa dôrazne zameriava na zvyšovanie efektívnosti počas životného cyklu inovácií," hovorí Tim Wahlberg, viceprezident CAS pre produktový manažment a stratégiu. "Naše produkty predstavujú už mnoho rokov zdroj poznatkov pre vedcov. Formulus rozširuje aktuálnu ponuku s cieľom urýchliť vývojovú fázu. Partnerstvo s tvorcami zlúčenín v priebehu ostatných 3 rokov nám prinieslo informačné riešenie prispôsobené ich jedinečným potrebám a pracovným tokom, ktoré im pomáhajú presadiť inovácie na trhu rýchlejšie."

Urýchlenie inovácie pomocou vysokokvalitných údajov, špecializovaných technológií a vedomostí

Nová zbierka zlúčenín CAS, ktorú pomohli vytvoriť stovky vedcov, jasne identifikuje zložky zlúčenín a ich úlohy a poskytuje tvorcom jedinečný zdroj kritických poznatkov. Tieto údaje o zlúčeninách sú tiež k dispozícii v popredných riešeniach CAS pod názvom STNext® a SciFindern. Portfólio riešení CAS poskytuje informácie o kompletnom pracovnom postupe v oblasti výskumu a vývoja a zaisťuje, odborníkom v oblasti duševného vlastníctva, vedcom a výskumníkom možnosť vyhľadávať presné informácie o zložení zlúčenín, aby mohli identifikovať kritické patentové informácie, posúdiť novosť a získať relevantný kontext pre vývoj aktívnych zložiek. Obsah zlúčenín CAS môže byť licencovaný aj na interné projekty a aplikácie.

"Vývoj produktov je vždy na hrane existujúcich poznatkov. Pri vývoji nových produktov môžete na usmernenie využiť už existujúce informácie. Formulus mi v tom skutočne pomohol," uviedol Barry Fanning, Ph.D., vedecký pracovník zo spoločnosti Andersons, Inc. "Úroveň možností vyhľadávania informácií mi umožňuje efektívnejšie sa orientovať v literatúre a dopracovať sa k odpovediam, na základe ktorých prídem do laboratória lepšie informovaná."

Zlúčeniny zohrávajú rozhodujúcu úlohu pri uvádzaní bezpečných a účinných nových výrobkov na trh. Formulus podporuje inováciu a zabezpečuje, aby tvorcovia začali vývojovú fázu čo najefektívnejším spôsobom. Viac ako 70 % inovátorov, ktorí testovali Formulus, potvrdilo, že im pomohol efektívnejšie zacieliť svoj výskum a vývoj. Znižuje sa tak celkový čas a zdroje potrebné na optimalizáciu každej zlúčeniny od počiatočných fáz klinického skúšania po vytvorenie produktu pripraveného pre trh.

Viac informácií nájdete na: www.cas.org/formulus.

O spoločnosti CAS

CAS, divízia americkej chemickej spoločnosti, spolupracuje s organizáciami výskumu a vývoja na celom svete s cieľom poskytovať cenné vedecké poznatky, ktoré im pomôžu plánovať, inovovať, chrániť inovácie a predpovedať vývoj príležitostí a smerovanie na nových trhoch. Vedeckí pracovníci, odborníci na patenty a vedenie firiem z celého sveta v komerčných, akademických a vládnych sektoroch sa spolieha na naše riešenia a služby pri nových objavoch a stratégiách. Využite náš bezkonkurenčný obsah, špecializovanú technológiu a jedinečný súbor poznatkov pri tvorbe riešení, ktoré vašej organizácii poskytnú konkurenčnú výhodu v podobe fundovaných informácií. Spoločnosť CAS má na konte viac ako 110 rokov skúseností so zhromažďovaním vedeckých informácií. Viac informácií nájdete na: www.cas.org.

Kontakt spoločnosti CAS pre médiá:

Tina Tomeo

614-447-3600

cas-pr@cas.org

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/691740/CAS_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring