OTS: Camillo Pane bol vymenovaný za výkonného viceprezidenta spoločnosti Coty...

TASR, 15. apríla 2015 17:27

OTS: Camillo Pane bol vymenovaný za výkonného viceprezidenta spoločnosti Coty Inc. pre rozvoj produktových kategórií.

Prináša dlhoročné skúsenosti z pozícií vo vyššom vedení a marketingu v rôznych spoločnostiach.

Nový člen vrcholového vedenia sa stane aj členom riadiaceho výboru spoločnosti.

New York 15. apríla (TASR-OTS) (Business wire) -

HYPERLINK "http://www.businesswire.com/"

BUSINESS WIRE

Spoločnosť Coty (NYSE:COTY) dnes oznámila, že Camillo Pane sa s účinnosťou od júla stane výkonným viceprezidentom spoločnosti pre rozvoj produktových kategórií.

Pán Pane sa stane členom riadiaceho výboru spoločnosti a bude priamym podriadeným Barta Bechta, predsedu predstavenstva a dočasného generálneho riaditeľa spoločnosti.

Camillo Pane vo funkcii nahradí Renato Semerariho, ktorý počas prechodného obdobia zostane vo svojej funkcii.

Camillo Pane (Foto: Business Wire)

Pán Pane bude mať na starosti vytváranie nových stratégií, inovačných a podporných programov pre produktové kategórie a značky spoločnosti Coty, a to vo všetkých segmentoch, od parfémov, cez dekoratívnu kozmetiku, až po produkty pre starostlivosť o pokožku a telo.

Pane naposledy pôsobil vo funkcii vyššieho viceprezidenta pre produktové kategórie v oblasti zdravotníctva v spoločnosti Reckitt Benckiser.

V tejto funkcii bol zodpovedný za riadenie jednej z najväčších a najrýchlejšie rastúcich produktových kategórií v spoločnosti Reckitt Benckiser.

Najprv pôsobil v spoločnosti Kraft a potom 19 rokov pracoval pre spoločnosť Reckitt Benckiser na pozíciách v oblasti marketingu a taktiež vo vyššom vedení spoločnosti a súčasne zastával aj rozličné funkcie v oblasti rozvoja produktových kategórií a značiek v Taliansku, USA, Brazílii a v Spojenom kráľovstve.

„Camillo je jednou z najrešpektovanejších osobností v oblasti spotrebného priemyslu a ja som veľmi rád, že prichádza do tímu spoločnosti Coty,“ povedal Becht.

„Spoločnosť Coty bude pokračovať vo svojej investičnej stratégii a zvyšovaní ziskovosti svojich hlavných značiek tak, aby sa prostredníctvom svojich programov na zvyšovanie hospodárnosti vrátila k rastu zisku.

K tomu potrebujeme zabezpečiť ďalšie zlepšovanie našej produktovej ponuky v jednotlivých kategóriách a značkách a vďaka bohatým skúsenostiam pána Camillo z tejto oblasti tak Coty získa konkurenčnú výhodu a pomoc pri zavádzaní tejto stratégie.“

„Je pre mňa naozaj veľká česť nastúpiť do spoločnosti Coty, ktorú po celú dobu mojej kariéry v kozmetickom priemysle obdivujem,“ povedal Pane.

"Teším sa na uplatnenie mojich skúseností a schopností, ktoré spoločnosti Coty pomôžu v jej neutíchajúcej snahe o podporu predných značiek a zavádzaní nových inovácií.“

Pane je absolventom univerzity Universitá Commerciale Luigi Bocconi, kde získal titul v oblasti ekonómie a okrem taliančiny, ktorá je jeho materinským jazykom, hovorí plynule po anglicky a portugalsky.

Výhľadové vyhlásenia

Niektoré informácie v tejto tlačovej správe sú výhľadové vyhlásenia.

Tieto výhľadové vyhlásenia vyjadrujú aktuálne názory spoločnosti Coty ohľadom riadenia, stratégie a konkurenčného postavenia.

Tieto výhľadové vyhlásenia sú obvykle v texte uvádzané slovami alebo frázami ako napríklad „príležitosť“, „potenciál“, „mohli by sme“, "zamýšľame", "budeme", "boli by sme“, „pokračujeme“ a podobnými slovami alebo vetami.

Skutočné výsledky sa môžu podstatne líšiť od predpokladaných výsledkov v dôsledku celej rady rizík a neistôt, vrátane našej schopnosti udržať si kľúčových zamestnancov a problémov pri zavádzaní našich stratégií, vrátane nepresností pri stanovovaní predpokladov týkajúcich sa prínosu týchto stratégií.

Ďalšie informácie o možných rizikách a neistotách, ktoré môžu mať vplyv na podnikanie spoločnosti Coty a jej finančné výsledky, vrátane našej konkurenčnej pozície, nájdete v článkoch „Rizikové faktory (Risk Factors)“ a „Diskusia vedenia spoločnosti a analýza finančných výsledkov a stavu spoločnosti (Management's Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations)“ vo výročnej správe spoločnosti Coty za daňový rok končiaci sa 30. júna 2014 (formulár 10-K) a taktiež v ďalších pravidelných správach, ktoré spoločnosť Coty podáva alebo môže v budúcnosti podať Komisii pre cenné papiere a burzy (SEC).

Spoločnosť nenesie zodpovednosť za aktualizáciu výhľadových vyhlásení uvedených v tejto správe, ani žiadnych iných výhľadových vyhláseniach.

O spoločnosti Coty Inc.

Spoločnosť Coty je vedúcou kozmetickou spoločnosťou s čistým príjmom 4,6 miliárd USD za účtovný rok končiaci sa 30. júna 2014.

Spoločnosť Coty bola založená v Paríži v roku 1904, špecializuje sa na kozmetiku, pričom jej portfólio známych parfumov, dekoratívnej kozmetiky a výrobkov pre starostlivosť o telo a pokožku sa predáva vo viac ako 130 krajinách a územiach.

Do ponuky výrobkov spoločnosti Coty patria svetové značky ako adidas, Calvin Klein, Chloé, DAVIDOFF, Marc Jacobs, OPI, philosophy, Playboy, Rimmel a Sally Hansen.

Fotografie/Multimediálna galéria sú dostupné na stránke:

HYPERLINK "http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150414005391/en/"

http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150414005391/en/

Kontakty

Coty Inc.

Vzťahy s investormi

Kevin Monaco, 212-389-6815

alebo

Média

Jessica Baltera, 212-389-7584

Zdroj:

Coty Inc.

Multimediálna galéria

HYPERLINK "http://mms.businesswire.com/media/20150414005391/en/462482/4/Camillo _Pane_hi_res.jpg"

Foto

Camillo Pane (Foto: Business Wire)

HYPERLINK "http://mms.businesswire.com/media/20150414005391/en/444527/4/COTY-Si zeB_653.jpg"

Logo

Túto tlačovú správu a multimédia si môžete pozrieť online na stránke:

HYPERLINK "http://www.businesswire.com/news/home/20150414005391/en"

http://www.businesswire.com/news/home/20150414005391/en

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

mš von

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring